UN GUVERN CARE NU FACE NIMCI PENTRU A SALVA PARTIDUL DE GUVERNRE

Guvernul PSD nu este de loc independent și loial fata de partidul care se afla la guvernare, are la guvernare cadre politice ce duce partidul la sub 10 la la suta, pentru alegerile fundamentale de stat. Guvernul al unui program politic de politica publica doreste sa distrugă partidul PSD cât mai mult la toate nivelurile politice durabile, cu fara ideologii si doctrine politice, fiind astfel cu cea mai slaba echipa guvernamentala. Partidul PSD a adus numai cadavre și penalii de lux și au distrus toate instituțiile statului roman, expresii oamenilor care sunt membri de partid în serviciul public. Guvernul PSD se afla la cel mai mic nivel in rate credite politice și cea mai slaba guvernare de la Revoluție. Astfel încât Guvernul prin majoritatea parlamentara nu face nimic în combaterea sărăciei, corupției și crimei organizate și traficului de persoane, care merg mama în mama . Au promis ca va fi o guvernare mai serioasa, fata de partide care se zic ca sunt alternativa opoziției la guvernare, au creat zero spitale regionale, au distrus programe naționale privind zero autostrăzi, dar au promis multe și își bat joc de propriul electoral, astfel încât în fiecare ora din România pleca cațe 20 romani care fug din aceasta tara care se construiește la sărăcie, corupției, crima de trafic de persoane și combaterea oamenilor de buna credința, pe funcții publice. Au distrus și au construit multa ura și revolta sociala, în rândul claselor sociale, au modificat legile Justiției Sociale sa le meargă mai prost milioane de romani, nu vor sa construiesca locuințe sociale destinate romanilor care trăiesc sub salarialul minim brut pe economie. Se livrează apartamente din fondul social de stat, la cei care au mii de euro venituri și nu sunt de loc cazuri sociale periculoase. Guvernul Dancila, la care nu vrea sa guverneze pentru paturile sociale asa cum se lauda ca este un Guvern social democratic, guvernează tot mai prost și lăsat clanurile mafiei politice sa își extindă cât mai repede , valorile lor intelectuale asupra tuturor romanilor. 

Se afirma o noua metoda de ce au lucrat parlamentarii PSD-ului și toată clota lor de borfasii lor împotriva ROMÂNIEI, nu le place de loc guvernarea și politica publica de tarfe, au atât de multe persoane care vor pleca in iad,  persoane ce sunt numite politic la diferite instituții publice pentru subjugarea statului roman și Justiției selectiva, pentru îndoirea cadrelor penale la putere și pentru bani. De ce nu vrea sa lucreze cel mai mic partid politic și care azi se afla la guvernare sa fie cel mai prost partid considerat și lipsit de predictibilitate și guvernăminte legislativa, pentru a trai mai bine milioane de romani în aceasta tara???

Pentru ca, sigur, pentru marele PSD, care are și liderii politici buni, ar trebuie sa impună o adevărata reforma politica de îndată și pentru ca sa fie bine ROMÂNIEI și nu clanurile interlope și de trafic de persoane și vânzătoarea de copii la adopțiilor internaționale. PSD o duce tot mai râu pentru ca nu are de loc o viziune politica proprii și o agenda publica serioasa, au distrus milioane de romani și probleme reale ale PSD-ului se duc în curtea Parlamentului, și nimeni de la ministere și agenții de stat nu au pregătirea necesara și expertiza socio profesionala pentru problemele reale cu care se confrunta România, de la economiei independenta , la lipsa de crearea de noi locuri de munca, la un sistem de educației sa fie cu politica publica durabila, pentru a fie în acord cu piața locurilor de munca.

Actuala putere politica care are mari probleme politice din cauza lor și nu vor de loc ca acest Guvern , care minte și nu vrea sa faca o guvernare pentru a creste viata romanilor în bine, vinde iluzii și taie datorii fiscale la firme fantome, în loc sa le oblige sa își achite taxele și impozitele cu evaziune fiscala din economiei și din piața muncii. Guvernul este tot mai praf și nu reprezinta de loc pe România, finanțele și economia de capital uman au grave derapaje și PSD, în loc sa vina cu mai multe măsuri economice sa îndrepte lucrurile și sa creez obiective strategie pentru tara, se afla nemernicirea în multa prostie oarba, și lipsita de credite de guvernare. Guvernul PSD, un guvern de factura politica și scut împotriva reale interese ale tarii și care corupe tot ce mai merge bine sa meargă mai prost și lipsit de munca sa guverneze mai bine. Orice guverne este numit politic și au găștile lor interlope, nu vor sa facă o restare soft al politicilor publice, și în anul 2019, nu au de loc proiectate proiecte de tara  sa fie pentru drumul la marile investiții publice care trebuiea sa fie din bugetul de stat in continuare.

A mai pierdut România pe manile clanurile de corupției publica încă 30 de ani, care astfel partidele politice din Parlament sunt tot mai mult împotriva ROMÂNIEI, nu vor sa înțeleagă de loc ca ROMÂNIEI nu ii merge de loc bine și are numai ciume penale de toate rasele umane la guvernarea interesatele de firme private.

Îmi exprim regretul ca nu pot sa nu am de loc încredere, în majoritatea romanilor, pentru ca, sunt expresii celor care au condus România la numai cele mai proaste guverne, care pun în fiecare zi de zi numai bomboane pe coliva și care creează iluzii ca se circula bine la guvernare și ca exista o guvernare care nu este de loc în stare sa administreze toate problemele sociale și de securitate economica interna. În realitate, lupta pentru România devine o lupta pierduta, nu mai avem de loc în creere în avansarea de numai boarfe și trupuri tot mai goale, care au votat pensii sociale la parlamentarii și care creează numai guverne cele mai slabe sa nu sa vadă de loc ca nu se face nimic din punctul de vedere politic. Toate partidele politice au îngropat România sa fie untar-o zona sa fie cu zero soluții. Nu ma refer la cei care sunt azi și vor face sa nu mai fie de loc în calculele electorale pe urne de votului electronic și la cum vor sa ceara din nou voturi la milioane de romani sa nu facă nimic nu pentru ca nu ii lasă nimeni, și pentru ca sunt putori împuțitei și criminali în serie la putere și numai în Executivul clanurilor de gherila care lupta pentru instabilitate economica și la made politica în România.

lipsa de alternativa politica din ambele tabere politice, sunt zero viitorul ROMÂNIEI care într-o cursa de democrație participativa nu ai vedea ca nu se vede de loc lentila presei care vede prin politica lucrurile în politica nu se dorește de loc sa se schimbe prin vot. Votul a început sa fie pentru mai râu și nu pentru Revoluție politica interna. Numai zoaie politice curge la adresa tarii și milioane de romani au fugit din România, din cauza tuturor politicienilor corupții și feminizarea sărăciei și sclaviei moderne,cu comerțul cu sclavii și prostituției organizata de către partidele politice prin amendamente sociale și acte normative la legile siguranției publice.

www.ziarulviitor.ro

https://www.facebook.com/ZiarulVIITOR.RO/?ref=bookmarks
Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Un Ziar care critica si este enervant de rau. CEDO. Inaltul Comisar AL ONU pentru Drepturilor Omului. ONU.Înaltul Comisar al Naţiunilor Unite pentru Refugiaţi. Marine Le PEN, Benjamin Netanyahu - בנימין נתניהו - Home /https://www.facebook.com/ZiarulViitor. Agerpres.ro. Matteo Salvin. Gheorghe Funar, Ovidiu Dantesti, Gabriela Stefania NUT, Scurtu Bogdan. ASOR(Apararea Dreptruilor Omului Romania). LIGA -D.F. O. Gabriela FIREA , difuzare@ziarulviitor.ro