UN FEL NOU DE A FACE POLITICA IN ROMÂNIA

 

Politica nu poate oferi numai timp rau, deoarece politica manâncă timp, dar se pare că se schimbă procesul de a face politică prin cantitate de timp, de a face o altfel de politică prin clasa politica in mediul rural şi urban, cu modificari majore, de pe arena natională din partea clasei politice. Cu totul altă fata politică de cat ce a fost pana in anul curent. De data asta, a fost pus in arest peste 140 de parlamentarii si 30 demnitari cu rang inalt, sub  procesul de combaterea coruptiei si sclaviei politice.

Lupta pentru impotriva coruptiei in zona clasei politice, este la inceput de drum de modernizare politică, dar nu afectează proiectele de infrastructură economică şi noi investitorii strategici, deoarece se face ordine politică, asupra afacerilor de politică economică, socială şi politică externă.

 

Coruptia mare se află prin Guvernul Ponta 4, pentru a reduce gradul de democratizare politică şi scăderea investitiilor in cadrul infrastructurii economice şi reducerii de noi investitorii din noua ordine politică şi economică mondială, din partea institutiile slabe şi care nu vor să se ridice la guvernarea statului de drept, ca instrumentul de aparare a statului român.

 

România nu a aderat la sptiul Schengen, din cauza  politicienilor de la guvernarea baronilor de partidelor private, şi care sunt cu dosare penale pentru corupţie, astfel încât ca regimului PSD, să nu ofere nimic României, prin actuala majoritate parlamentară. La guvernul Ponta 4, sunt 13 ministrii care sunt cu dosare penale si pentru corupţie şi cu iz de mafie politică şi de sursă de sclaviei politică asupra mediului de afaceri in România.

 

Este o problemă mare şi pentru a fi o democratie înaltă in România privind combaterea corupţiei şi trafic de luare de mită şi deturnare de fondurilor de la bugetului de stat, din partea Guvernului Ponta 4, care se află împotriva ordinii şi securitatea natională, pentru ridicarea cresterii somajului şi cresterea crizelor financiare in guvernarea actuală, in viata României. Potrivit comisiilor de judecată, a fost aduse in vederea opiniei publice, aprape 700.000 de dosare penale cu afacerilor de coruptiei şi luare de mită, din partea tuturor partidelor politice şi parlamentare, care sunt pline cu clientelă politică  si care sunt cu probleme grave cu Justitia în România.

 

Nu se vrea din partea Guvernului Ponta 4, o Strategie şi o reformă economică natională, care să fie la comunicarea cu cele 22 de milioane de probleme ale românilor, care se varsă în viata tuturor românilor. In general partidele aflate la guvernare sint cu focare de actelor de coruptie, traficul de influientă sau de compromis sint monstrele de guvernare cu care se laudă in fata tuturor românilor, insă nu avem un Program nou de guvernare ale actualelor partidelor de la putere, să fie in fata de reducerii poverii fiscale, deoarece nu au nicio viziune pentru tara lor mama, care le-au dat penalilor un loc de munca, foarte bun si pe termen lung la caldurică, să nu guverneze cu ceva bun pentru acel loc de muncă, primit de la alegerile anterioare.

 

ZiarulViitor.ro

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Dan Nicusor, Klaus Iohannis, Monica Macovei, Laura Codruta Kovesi, Catalin PREDOIU , CTP, Ion Cristoiu, Cristian PREDA, Raluca Turcan , Bogdan Scurtu, Ludovic Orban, Dan Mihalache, vasile Blaga, Elena Udrea, DAN Tapalaga, Augustin Lazar,oana bizgan , cosette-paula chichirău, alina gorghiu. Presa . si toate instrumentele din cadru mass-media trebuie sa serveasca pe guvernanti, Nu pentru sa guverneze pe guvernati???