UN DRUM POLITIC NOU AR TREBUIE SA FIE

Avem nevoie de partide politice noi, nu avem de loc partide politice moderne si toate sunt compromise si au generat ca statul de drept sa fie o persoana. Un nou drum politic ar fi bine sa fie cu noi partide politice noi pe scena politica romaneasca pentru astfel de partide politice si astfel de liderii politici. Actualele organizatii politice de pe arena politica personala, sunt numai cu jucatorii penalii la fara numar, adica au politicienii mincinosi si hoti si care fura de rupe Romania in doua, din banii din taxele si impozitele oamenilor, de asta vrea Guvernarea PSD,peste 60 de biruiri noi. Nu sunt de loc reforme cu din partea partidelor de la guvernare , astfel incat, partidele politice din Parlament se reprezinta doar interesele clientii penali cu dosare penale pe rol la afacerile de coruptiei din toate contactele publice din bugetului de sta
Ce ar fi bine, sa dispara haitele penale din viata publica, nu de asta, au fost alegerile parlamentare sa vina numai guvernele slabe si cu zero programe de guvernare la nivelul milioane de romani cu zero venituri in continuare. Partide politice noi, programe politice noi, liderii politici carismatici si o producatiei legislativa mai organizata si mai producativa din punctul de vedere politic ar fi mai bine. Nu avem de loc partide politice care sa asculte de oamenii, dar sa ii reprezinte toate problemele lor fundamentale in plen in Parlament si sa nu mai oblige sa munceasca pe venituri de sub 200 de euro, pentru 200 de ore de munca la negru. Parlamentul trebuie sa protesteze masiv si azi impotriva  Guvernului tuturor penalilor si sa aduca un nou guvern care ii place sa munceasca si sa nu faca politica in a servii clientela penalilor prin cele mai de lux contracte de la stat.
Singura preocupare de guvernare pentru toate partidele politice este sa sifoneze banul public la maxim, catre evident clientela personala de partid. Afacerile de coruptiei in Romania a devenit noul Program de guvernare marca PSD, de aceea, cea mai mare criza politica lansata de PSD este sa livreze miliarde de euro la toti clinetii penali si care sunt si parlamentari. PSD isi face de cap la guvernare pentru ca nu exista partide politice de opozitiei sa protesteze impotriva abuzurile in uz penal in fals in afacerilor publice, insa, pragul alegerile anticipate nu au fost facute pentru ca nu exista lobby politic.
Acum, este cea mia mare organizatie politica in stil mafiotica, care comite fracturi democratice si peste asta generand numai instabilitate politica si cele mai mari crize economice. Un stat de drept nu este PSD sa fie tot timpul la guvernare, si se refera la reputatia profesionala ai sistemului judiciar din Romania. Obiectivele programului de guvernare al PSD, este mai multa acte de coruptiei in forma calificata si zero kilometri de infrastructura publica, spitale moderne si echipamente tehnologice si personal de specialitate si mai ales lipsa de masuri radicale, pentru combaterea somajului la negru si evaziunea fiscala care provine in exclusivitate din partea penalii politicieni ai PSD si alte partide, la afacerile lor de coruptiei cu statul si prin mediul de afaceri proprii.
 In continuare, sunt cele mai multe milioane de romani cu zero venituri, nu se vrea de loc de cat cresterea saraciei si coruptiei de multiple severe. Nu este de loc un Guvern al alegerilor parlamentare, si este un guvern din partea lovituri de stat personalizata de liderul penalilor cu oameni de afaceri. Romania a pierdut in anul 2017, peste 10 milioane de romani si inca in continuare din cauza ca sunt cele mai mici venituri si nu exista de loc o opozitiei alternativa impotriva Guvernul tuturor penalilor.Este un guvern care isi bate cel mai mult joc de Romania, si de asta nu sunt milioane de alegatori in afacerile politice. Sa nu uitam, ca miile de proteste cu milioane de romani, au fost pentru toate partidele politice sa plece din viata politica, dar se pare ca actorii politici se prefac ca nu vad cursul politic care este in depreciere masiva. Nu se vrea de loc o schimbare si pentru asta vor fi cele mai multe poveri fiscale impotriva mediului de afaceri, care nu fac politica pentru adunatura mare de penalii cu carnete de urmarire penala in afacerile de coruptiei cu statul roman. Guvernul PSD este singurul regim politic parlamentar care are cele mai multe probleme de coruptiei, iar blaturile de schimbare de ochii presei sunt sa mai păcăleasca pe unii din presa sa ii promovez, deoarece sa aiba mafia PSD mai multe contacte de coruptie cu poverile fiscale ale oamenilor.

Trebuie sa fie o schimbare prin partidele politice cu noi oamenii care au ceva de facut, activi care nu sunt profitori si care nu au probleme cu legea , nu au alte ideii de cat alternativa cea mai buna la schimbare, nu prin minciuna si multa mizerie pe domeniul public, sa taie salariile si reducerea drepturilor intelectuale si fiscale, la milioane de tineri. Prioritatea si misiunea de guvernare celor mai noi forme de schimbare ar putea fi din partea celor care apara pe buna dreptate si tot timpul Romania de abuzurile de putere si comiterea la influenta negativa impotriva oamenilor de rand din partea guvernul nou, marfa veche politica. Sunt foarte multi politicienii corupti si nu ar fi o problema daca sunt plagiatori si  ar fi corecti cu oamenii, dar problema este ca nu sunt de loc de buna factura intelctuala acum in Parlament si Guvernul PSD, nu al Romaniei.

ZiarulViitor.ro

 

 

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Sunt milioane de probleme economice si sociale , pentru combaterea saraciei lucie, saraciei curata-marginalizare este rezultatul excluziunii sociale ce sunt promovate la periferia Societatii civile. Justitaia sa fie buna trebuie sa fie corecta. Politicii publice durabile si structurale ,pentru modernizarea cailor ferate, ar trebuie sa fie unele dintre obiectivele tuturor guvernelor politice. Nu sunt de loc reforme pentru ocupare :crearea de locuri de munca, flexibilizarea pietei muncii, facilitati si scutieri fiscale acolo unde este cazul pentru angajatori. Democratia are nevoie insa de mecanisme speciale prin care sa se poata „certifica” legitimitatea. Statul de drept nu poate sa fie fara respectarea drepturile omului si cele globale. Incalcarea drepturilor la locuire in institutii fundamentale, pentru grupuri marginalizate nu ofera justitiei sociala. Drepturile omului sunt inalienabile, adica nu pot fi instrainate .Nicio persoana fizica si juridica nu poate incalca drepturile omului deoarece sunt expresia obligatiile fundamentale prevazute in drepturile sale sunt legitime de nicio persoana nu are dreptul sa priveze pe cineva de drepturi. Din partea drepturilor omului pretinde ca nicio persoana sa nu fie mai presus de lege. Comunitatea drepturile omului prevede pacea, securitate sociala, promovarea si modernizarea sistemului de valori si democratie. Protectia si dezvoltarea economica si sociala formulate de libertatea presei de orice entitate sociala. Sistemul juridic din Romania are nevoie sa fie un regim al valorilor si legile sunt respectate in raport cu toti cetatenii. Sunt multe de facut si nu se face nimic!