UN CANDIDAT LA ALEGERILOR EUROPENE A FOST AGRESAT SI BATUT IN CIMITIR

Un candidat independent pentru alegerile europene, a fost agresat si altii doi membri ai echipei de campaniei, in zona Harghita. Simion gEORGE, A strigat sa cheme AJUTOARE in direct de pe telefonul care transmitea live. Ce votati la alegerile europene, PNL, PSD, UMDR, PLUS, alte partide poltiice mici. Potivit lui George Siomion, care a declarat pe pagina de facebook de la fata locului, a precizat ca a fost fugarit de niste persoane care au imbracat mai multe morminte de cultura, in saci de gunoi menajere.

„Colegii mei de campanie au fost bătuți și sunt târâți pe jos. Eu am fugit. Am fost alergat de extremiști maghiari, iar colegii mei de campanie… (fuge n.r.). Suntem în Harghita. Au sărit 10 extremiști maghiari să-mi ia telefonul și să mă alunge de aici. Au venit mai multe mașini. Ne aleargă din propria țară, practic. M-am dat mai încolo ca să vă spun ce se întâmplă. Vă rog chemați poliția. Sunt la cimitirul din Valea Uzului. Suntem trei oameni,” a spus George Simion.

Iată imaginile: George Simion, BĂTUT de maghiari: Aici e Harghita, n-ai nici un drept. Video…

www.ziarulviitor.ro

https://www.facebook.com/ZiarulVIITOR.RO/?ref=bookmarks
Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Un Ziar care critica si este enervant de rau. CEDO. Inaltul Comisar AL ONU pentru Drepturilor Omului. ONU.Înaltul Comisar al Naţiunilor Unite pentru Refugiaţi. Marine Le PEN, Benjamin Netanyahu - בנימין נתניהו - Home /https://www.facebook.com/ZiarulViitor. Agerpres.ro. Matteo Salvin. Gheorghe Funar, Ovidiu Dantesti, Gabriela Stefania NUT, Scurtu Bogdan. ASOR(Apararea Dreptruilor Omului Romania). LIGA -D.F. O. Gabriela FIREA , difuzare@ziarulviitor.ro