UN CANDIDAT INDEPENDENT CAT TOATE PARTIDELE PARLAMENTARE LA ALEGERILE EUROPENE

Candidatul independent fata de toate partidele politice si care se lupta cu toate partidele parlamentare trebuie sa fie in Parlamentul European pentru aderarea Republicii Moldova la Uniunea Europeana. Ce stie candidatul independent protrivit legii electorale 33/2007, Siomon George , vrea in primul rand aderarea Romaniei la cele mai multe fonduri europene si sa nu mai fie tratata total diferit de alte state europene, la decizii europene si politicii agricole de coeziune.

George Simion, sa fie din nou in Parlamentrul European si-a propus sa obtina cele mai multe voturi peste media partidelor parlamentare, fiind un candidat cu sanse destul de mari. Nu este candidatul partidelor si mafiilor politice si lupta cu generatiilor de politicieni penali si care au fabricii de contracte publice cu fara contracte de investitii la infrastructura de scoli, spitale, si autostrazi, apa si canal si energie electrica. Din materia politica deschisa de la candidatura buna , apreciat de moldovenii si care s-a batut cu regimul PDL si voat de regimul PSD, are destul de multe glorii pe plan intern si mai ales este iubit de tinerii romani care inca nu mai vor sa voteze cu partidele politice populsite si cu fara chief de guvernare si care vor numai putere pe gratis. Candidatul este sustinut de primarii, persoane publice, ziaristi de presa, ambasadorii si este mai cinstit decat in primul rand in viata politica interna. Doreste sa reprezinte pe bune toata Romania si Republica Moldova in Parlamentul European si va actiona acolo exclusiv pentru numai binele tuturor romanilor fie si politicienii penalii si care sunt oase murdare.

Obiectivul generat de candidatul independent si care militeaza pentru ceva puls valoare politica si ceva mai importanta este campania europarlamentare, pentru alegerile europene reprezinta doar un traseu nou si care va creiona ceva nou si for formula masurile fiscale si alte decizii europene la made in Romania in Parlamentul European, in contextul alegerilor europene care sunt dezbintate si se duce lupte politice la persoane penale fizice si nu la crarea de proiecte benefice si de buna calitatea sociala durabila si ridicarea politicii europene la materie de agenda politica interna.

Prin alegerile europene din 2019, may 26, prezenta la urne se afla la sub 20 la suta din cei cu drept de vot, si nu va fii mai mare de 30 la suta,, iar toate sondajele de opinii publice confirma ca partidele mari sunt indexate cu voturi mai multe de cat sunt prevazute la urnele de votare de pe terne. Nu doresc sa propunem, mai multe proiecte europene pe gratis, nu sunt sclavii partidelor politice si liderii penalii care tine milioane de romani la sclaviei moderna si traiesc cu cate un euro pe zi in conextul in care Uniunea Europeana , arunca cu miliarde de euro si liderii politici de la guvernare isi fac de cap si nu respecta demnitatea, onoarea si creativitatea romanilor.

Toti penaii de pe functiile publice care au construti cel mai periculos stat de drept, au cele mai multe dosare penale pentru afacerile de coruptiei si vanzarea tarii si economiei si resursele umane , candideaza acum, la alegerile europene, si vor milioane de voturi. Liderii politici penalii in serviciul public vorbesc de rau despre Romania in Parlamentul European si protesteaza impotriva tuturor drepturilor omului si sa aiba milioane de romani cele mai mici venituri si sa plece cu totul din aceasta tara.

www.ziarulviitor.ro

Fostul prim-ministrul a făcut referire şi la faptul că i s-ar fi „construit dosare politice”.

https://www.facebook.com/ZiarulVIITOR.RO/?ref=bookmarks
Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Un Ziar care critica si este enervant de rau. CEDO. Inaltul Comisar AL ONU pentru Drepturilor Omului. ONU.Înaltul Comisar al Naţiunilor Unite pentru Refugiaţi. Marine Le PEN, Benjamin Netanyahu - בנימין נתניהו - Home /https://www.facebook.com/ZiarulViitor. Agerpres.ro. Matteo Salvin. Ludovic Orban. Scurtu Bogdan. ASOR(Apararea Dreptruilor Omului Romania). LIGA -D.F. O. Gabriela FIREA , difuzare@ziarulviitor.ro