O MARE ALEGERE SI CA SURSA POLITICA

Importanta viziune a secoului nosyru precedat, al carui alegerilor europene a fost pentru a mai da din suvernanitatea tarii la ParlaMentul European. Sunt cu totul de acord, ca o alta politica profitabila si pret bun de o noua majoritatea paramentara nu ca este necesar si e benefica pentru durabilitatea sistemului romanesc. Lipsa unei altei vizune a avut ca scop de economie politica mica monetara de multe asteptari de la acest domeniu. Politica de tara unei tarii din membru al Parlamentului European, prin lipsa de guvernarea stabila a partidelor politice si emanciparea lor in cautarea unei razboi civil a dat startul unui curs al vietii extrem de prost pentru populatia tarii.

Regimurile politice asa cum vin la putere asa se duc in cimitirele din Romania, cu cumpana de schimbare metodologica ce nu conteaza si nu valoareaza mai mult de un milion de locuitori. si astfel de reprezentari ale sale prin principiului de truma politica si a ales felia fundamentala nu tocmai democratica si aristocratica. Sursa principala a putere politica este domnia legii sa contribuie la paralizarea bunului mers al obstei, sa impuna divanul o guvernare nu tocmai ce au fost votat sub 2 milioane de locatari . Intr-o distribuire si liverare a saracilor si bolnavilor sociali din cadrul Parlamentului ce au grija de animalele lor politice tot mai bine, iar pe oamenii ii trimite ca zilieri sa lucreze pe nimic pentru demnitatea, onoarea, si patria lor tara. Doua tabele politice ce se lupta pentru mai multe scaune in alegerilor europene, lipsa campaniei electorale vadeste tot mai in plin si lipsa mai ales de teme si proiecte si masuri formulate de candidatii tuturor partidelor parlamentare in 26 mai 2019.

Dupa ce trupa de joc politic isi prezinta tot mai mult pretentiile si nu aspectele politice umane, pledeaza in fata turmei plenare ca au cea mai buna alternativa , iar avansul nu poate fie racordat si livrat catre aspectele plenare din cauza politicii penale si lipsa de civism si lipsa activa socitetatii civile, care inca nu mai participa la activitatile politice, pentru ca nu vor primi nimic la schimb. Ce mireasa vrea mai multe voturi si care nu este de loc virgina si are mai multi barbati si contracte de mii si sute de miliarde de euro, adica sa indulcit extrem de bine cu Guvernele PSD-ului.

Lipsa organizare a alegerilor cu tema special pentru o prezenta mai mare si care se vede ca o parte solida dni socitatea civila nu doreste sa fie partaj la genocidul politic de azi.Alegerile eruoepen, nu crede in Dragnea, Taricieanu si Mireasa care nu este de loc virgina, si are nevoie de o guvernare concentrata pe puterea in cadrului proprii organizatiei, clasand nastere la un ciclul electoral avansat, pentru ca politica se face cu nume si prenume.

Lipsa de distributia de masuri europene si propagarea bunui mers ale alegerilor cu tema speciala, propune sa se duca alte puterii reflective si nechilibrate si lipsa de sansa egale pentru fiecare om la alegerile electorale , lipsa de proces echitabil in alegerile electorale si mai ales banul conduce truma penala si guvernelor penale pentru inca 30 de ani, dupa ce apare alta rasa politica penala si monstrii .

www.ziarulviitor.ro

https://www.facebook.com/ZiarulVIITOR.RO/?ref=bookmarks
Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Stiri locale. Locuri de munca . evenimente politice. Parchetul European. CEDO. Inaltul Comisar AL ONU pentru Drepturilor Omului. ONU.Înaltul Comisar al Naţiunilor Unite pentru Refugiaţi. Marine Le PEN, Benjamin Netanyahu - בנימין נתניהו - Home /https://www.facebook.com/ZiarulViitor