ULTIMUL SONDAJ DUPĂ EVENIMENTELE POLITICE IN MARTEI 2014

Ultimul sondaj după tensiunile politice din luna februarie 2014, de pe actuala scenă politică românescă, cu ruperea USL, din cauza euroalegerilor din 25 mai 2014, şi din cauza lansări Uniunii Socială Democratică (USD), care prevede numai partide foarte mici.

Ruperea USL, confirma de Crin Antonescu, se află pe un trend pozitiv, pentru alegerile prezidenţiale din anul 2014. Liderul PNL, Crin Antonescu, se reconfirma ca fiind pe cel mai bun drum politic, la nivelul de încrederii dintre toate persoanele politice, deoarece nu cenzurează activitatea comisiilor de judecată, adică independenta Justiţiei.

 

Scindarea USL, la ridicat tot mai sus, pe Crin Antonescu  în toate sondajele electorale, de la sub 20 la sută, la peste 25 la sută, în topul încrederii persoanelor politice pentru anul 2014.

Crin Antonescu şi deputatul Elena Udrea sunt persoanele publice care cresc foarte repede în toate sondajele electorale, fiind anul politic 2014, când partidele parlamentare sunt în pregătirea de alegerilor europarlamentare şi cele mai înalte alegerile electorale pentru Romania.

Politicienii care se află la sub 20 la suta, încrederea electoratului român, sunt următorii printre care Victor Ponta, Calin Popescu Tăriceanu şi Sorin Oprescu.

Pentru politicienii de peste 20 la suta, în sondajele electorale în anul politic 2014, sunt Vasile Blaga, Emil Boc, şi Cătălin Predoiu la alegerilor prezidenţiale din 9 noiembrie 2014.

Dacă duminica viitoare, sunt programate alegerile anticipate pentru formare noii majorităţii parlamentare şi pentru desemnarea noului Guvern, următoarele partide care sunt cu cele mai multe mandate de viitorii parlamentari. PMP de centru-dreapta 27 la suta, PDL 23 la suta, PNL 20 la suta, PSD 20 la suta, şi alte partide de 1 la suta, nu vor intra în Parlament.

Prezentul sondaj de opinie publică, a fost difuzat pentru 28-1 martie 2014, cu 1790 de persoane cu drept de vot, şi cu o majoritate de 98 la suta, pentru alegerile anticipate din anul 2014.

 

ZiarulViitor.ro

https://www.facebook.com/ZiarulVIITOR.RO/?ref=bookmarks
Both comments and pings are currently closed.

3 Responses to “ULTIMUL SONDAJ DUPĂ EVENIMENTELE POLITICE IN MARTEI 2014”

 1. Renata spune:

  Problema este că guvernul ponta3, trebui să vorbească de la sine și spun guvernele lor respective , care sunt dispuși și nu sunt dispuși să finanțeze. Asta e frumusetea de democrație și că este un subiect foarte real, chiar acum în țări precum Egipt , Yemen și Syria.Is taxa pe valoarea adăugată încă în vigoare în Irlanda și Anglia ? Tocmai am uitat în sus și a fost podea pentru a găsi TVA este de 20% în Anglia și 21 % în Irlanda . Plătiți 1/5th din costul elementului din taxa Știam că lucrurile au fost rele , dar asta e aproape de necrezut . Cu toate acestea , în timp ce o educație este liber în Irlanda este departe de a fi liber aici, în romania.

  • marina spune:

   În mod normal ti-as spune că nu are cum ca cineva să pună un astfel de comentariu la un astfel de articol. Nici nu au legătură și, după ce citești chestia asta, nu poți să nu remarci cretinitățile. Dar tu probabil că ești autorul articolului, care își comentează singur. Bravo!

 2. marina spune:

  Ce mă???? :))))) cât de basisiti sunteti! wow. Deci Ponta e sub 20% iar Predoiu peste 20. Nici nu contează cu cine votezi, majoritatea e clară. Nici băsiștii nu vă cred. Ferească Dumnezeu!! :))) Așa ceva?? 🙂 Și unde e Antonescu? Sau nu v-ati hotărât încă de ce parte să fiți legat de el? Și PDL ar câștiga alegerile săptămâna viitoare. Da… pe ce planetă? Merci, a fost cel mai amuzant lucru pe care l-am citit. Vreodată! =))))

Un Ziar care critica si este enervant de rau. CEDO. Inaltul Comisar AL ONU pentru Drepturilor Omului. ONU.Înaltul Comisar al Naţiunilor Unite pentru Refugiaţi. Marine Le PEN, Benjamin Netanyahu - בנימין נתניהו - Home /https://www.facebook.com/ZiarulViitor. Agerpres.ro. Matteo Salvin. Ludovic Orban. Scurtu Bogdan. ASOR(Apararea Dreptruilor Omului Romania). LIGA -D.F. O. Gabriela FIREA , difuzare@ziarulviitor.ro