ULTIMELE EVENIMENTE POLITICE NEGATIVE

Dincolo de propaganda electorală foarte ieftină, din partea Guvernului Ponta 3, nu se ţine de programul politic economic de guvernare în continuare, care trebui ca cel puţin cele mai importante măsuri economice să fie adoptate, prin reducerea cotei unic, scutirea de impozite pe profitul reînvestit în dezvoltarea infrastructurii economice şi sociale, sau reducerea CASS-ului, nu a fost promulgat şi vor fi alte noi taxe şi impozite mai mari, din cauza ca nu există un cadrul economic serios pe piata economica actuală.

Creşterea economică cu care se laudă marele Guvern de stângă (PSD), în toate declaraţiile politice, este de doi lei, pentru că nu prevede în continuare locuri de muncă de înaltă calitate şi sigure, la milioane mari de tinerii romanii, care sunt obligaţi să muncească în afara tarii, unde sunt oferte de muncă bine plătite din toate punctele de vedere economice.

Actualul Guvern al României, nu are noroc din toate punctele de vedere politice şi economice, deoarece demnitarii guvernului nu sunt la muncă, pentru dezvoltare şi creşterea nivelului de tari şi cele mai mici salarii şi pensii la circa peste 15 milioane de persoane, în anul 2014, astfel încât au pus creşteri venituri la sub 10 la sută, şi au promovat extinderea şi lansarea de noi poverii fiscale la peste 67 la sută, făţă de anul trecut.

 

 

Actuala majoritate parlamentară de sub nivelului de trai al României, lucrează pentru ca tinerii românii să plece mai repede din toată România, şi mediul de afaceri, să fie cu locuri de muncă la piata muncii la negru, pentru ca impozitul pe case să fie mai mic, sau impozitul pe apartamente să fie mai mari, deoarece să fie banii de achitarea datoriilor electorale ale partidelor private de la guvernare.

 

În privinţa absorţiei fondurilor europene, sunt la un nivel de sub media Uniunii Europene, deoarece România a încasat de la UE fonduri europene mai mici decât primise în trecut, din cauza nivelului de trai foarte scăzut din clubul UE, astfel încât statul român nu are resurse financiare mai mari de cât puterea de cumpărare ale tuturor romanilor din cauza guvernului care au vândut aurul de la Roşiei Montane pe nimic.

 

Actualul regimul politic de la toate puterile politice ale statului român, este tot mai mult preocupat de afacerile de partid, decât de problemele mari ale romanilor , precum lipsa mare de oferte de muncă şi indexarea poverii fiscale la cât mai sus. Pentru Guvernul actual, despre negru este alb, privind rectificare bugetară mai mult negativă decât mai mare întrucât nu prevede reducerii de CASS, astfel încât Sectorul privat, nu vor putea lansa noi oferte de muncă de care sunt nevoie acum.

 

Rectificarea bugetară promovată la nivelul de mass-media, ca ar fi mai bună de cât măsurile economice care sunt împotriva extinderii economice, nu este pozitivă şi este propagandă electorală, însă este nevoie de urgenţă de măsuri economice şi sociale la infrastructura economică, care nu prevede planuri economice şi sociale pentru toată România în continuare.

 

Şi invetiţile străine direct, nu se văd din anul 2012, în economia reală, ceea ce reprezintă ca acest guvern nu este absolut preocupat şi de încredere la nivelul investitorilor străini. Nu sunt investiţii pentru noi locuri de muncă, deoarece sunt acum peste 300 de taxe la vedere sau în spate şi extrem de scumpe, şi aduce cea mai mare corupţie în rândul politicienilor sau în rândul românilor prevede sărăcie foarte mare.

 

Pentru ca investitorii străini să îşi recaptă forţa economică în actuala putere economică şi politică care prevede taxe şi impozite şi cu fară forţă de muncă stabilă, trebuie ca statul român, să creeze privilegii economice şi sociale, cu accent pe dezvoltarea nivelul de trai şi nu minciuni politice de nivelul vânzătorilor de ţară lor mamă şi tată în continuare.

 

ZiarulViitor.ro

https://www.facebook.com/ZiarulVIITOR.RO/?ref=bookmarks
Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Stiri locale. Locuri de munca . evenimente politice. Parchetul European. CEDO. Inaltul Comisar AL ONU pentru Drepturilor Omului. ONU.Înaltul Comisar al Naţiunilor Unite pentru Refugiaţi. Marine Le PEN, Benjamin Netanyahu - בנימין נתניהו - Home /https://www.facebook.com/ZiarulViitor