CUM ESTE CEL MAI MARE RAU MODERN DIN EUROPA

 

Peste 6 milioane de romani locuiesc in afara granițelor, cel puțin așa arată datele oficiale! Datele neoficiale indica faptul ca peste 9 milioane de români locuiesc in afara granițelor!Marea adunare a penalilor vor taxe si impozite din munca romanilor din afara tarii, deoarece vor ca alte milioane de romani sa devina sclavii regimului politic Dragnea si Tariceanu, care le fuge pamantul de sub picioare. Guvernele Grindeanu, Tudose si Dancila, nu au creat niciun loc de munca si nu vrea sa creeze noi politici sociale privind reducerea poverilor fiscale cu forta de munca, astfel incat rata somajului in randul persoanelor adulte de la 20 si 60 de ani, este de circa 56 la suta, si in crestere foarte mult. Programul politic al penalilor din Parlament , nu aduce de loc o astfel de solidaritatea cu marele vataf din Teleorman care scoate milioane de romani in strada sa nu guverneze de loc tara. De data asta, Piata Victoriei nu va fi administrata de societatea civila , ci de niste  oameni de salba  factura, sunt toti securistii si resturile umane care mai sunt in tara asta la mascarada penalilor de lux. Marea Problema este ca nu avem de loc un Guvern pentru guvernare. Nu avem de loc o democratie politica sustenabila si cu masuri politice serioase.

Regimul penalilor de 28 de ani de numai lupte meschine au decis, ca nu este important pentru partidele din actuala configuratie politica parlamentara sa se ridice la nivelul de demnitate politica inalta, pentru ca libertatea presei si a drepturilor fundamentale si libertati civile expresie drepturilor omului, sunt insultate de o clica de puscariasi si care sint alcoolistii penali de toate vechiturile politice .  De la punctaj la lozinci şi marcă vestimentară, totul este decis, înţelept, de partid. Libertatea este închisă în ţarcul desenat de domnul Dragnea şi de acoliţii săi. in ordinea de idei, nu avem guvern si avem nevoie de guvern pentru guvernare in toata tara. Programul calicilor de la guvernare si care nu au astfel de viziuni despre democratie si piata libera comerciala si sa produca o economia serioasa , a fost lipsita de maturitatea si capacitatea politica al sistemului de valorii umane. Problema politica de azi, este ca nu avem vedete si elite politice corecte si sa guverneze la partea de mai multa executiva. Aranjamentele despre cum se face o politica mare al puterii legislative pentru a participa nu resturi politice intelectuale din societate , la masa poporului , este ca pentru romanii, nu exista un gram de politica filantropica, prin putere, este natura ca lipsa de materiala, ci ca in mod vitala acolo, unde hotia, lenea,si manipularea , ascultarea si promovabilitatea de resturi intelectuale pe toate drumurile politice a devenit o realitate. Saracie mare se vede de la guvernare se plang ca au abuzuri asupra statului de drept si ca drepturile omului nu sunt de loc un lux pentru toata clientela lor persoanala. Cum cel mai mare rau modern din Europa , care pentru clici penali, perspectiva adunarii penale in toate formele de guvernare , cica sunt drepturile lor politice. In contextul european si epopee , descrierea promisiunilor electorale din cumetria lor de afaceri politice sunt considerate o boala cronica in anul 2018, deoarece acest partide de guvernare de garsonera, si care partidul-ul penalilor de azi au lansat noi valente politice de joasa speta. Prin acest partid de mafie politice interne si care are acces la toate resursele financiare ale Statului de drept, au o gandire superificala care se amprenteaza tot mai vadit in procesele sale de guvernare, cum nu se face nimic din conceptul de programului de guvernare a mai fost lansat cu super promisiuni si in aceelesi timp au plecat milioane de romani ca sunt tot ]n continuare toate veniturile de la zi la zi mai mici, din toata tara. Marlota penalilor si sportul politic al PSD-ului prin coalitia  de guvernare si alte partide politice de 3 la suta, au lansat programul de bunastarea saraciei si coruptiei si coruptia publica care este livrate din depozitele penalilor de unde isi trage pe nas tot feluri de fumuri ieftine.

 

Domocortia in sistemul politic actual si cu o majoritate parlamentara tot mai toxica si pentru valorile democratice ale unui stat destul de tanar in ranul altor statelor membre Europene, nu se vede de loc de cat la acum se protesteaza tot mai grav asupra sistemului judiciar dupa ce are milioane de probleme juridice sa vina alte noi probleme si mai severe, cu o justitie a slugilor penalilor din clubul penalilor de lux si care au creat propriul lor sistem de binefacere pentru toti clientii ai partidului de oale sparte.

 

www.ziarulviitor.ro

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Dan Nicusor, Klaus Iohannis, Monica Macovei, Laura Codruta Kovesi, Catalin PREDOIU , CTP, Ion Cristoiu, Cristian PREDA,Dan Nicuosr, Marine LE PEN , Ambasada Farantei.Ambasada Orientului Mijlociu, Ambasada USA si Statele Unite ale Uniunii Europene. CEDO-privind Drepturile Omului. Ambasada Canadei, Ambasada Teheran , Ambasada Chinei, Ambasada Piata Rosiei din Moscova. Institutul pentru Drepturile Omului din Lume. Liga Drepturilor Omului din Franta. Consiliul de Pace de la Conventia Europei din 1918. Consiliul de Coroana din Regatul Marii Unite. Si, Consiliul de Coroana de la Palatul Cotroceni, privind Statul Roman, a patra putere in STATUL de drept la ora actuala. Drepturilor Omului-CEDO Raluca Turcan , Bogdan Scurtu, Ludovic Orban, Dan Mihalache, vasile Blaga, Elena Udrea, DAN Tapalaga, Augustin Lazar,oana bizgan , cosette-paula chichirău, alina gorghiu. ZiarulViitor.ro este de utilitate publica, pentru libertatea presei din Romania !