TREBUIE SĂ VINĂ MARE SCHIMBARE POLITICĂ

 

S-a întâmplat în România să fie cel mai slab guvern şi politică de guvernare comună în viaţa României, şi care este tot mai mult, împotriva poporului român şi nu lucrează la reducerea crizelor financiare din această ţara,  care se află la mega milioane de probleme economice şi sociale, din cauza că guvernarea politică, face numai politică şi zero guvernarea economică, de care are nevoie milioane de românii din toată România. Guvernul Ponta 3, se consideră că nu trebuie să creeze noi măsuri economice şi sociale, care să genereze locuri de muncă, de care sunt nevoie pentru poporul român.

Este necesar să fie o schimbare radicală politică şi economică, din partea partidelor de centru-drepta, care sunt cea mai mare alternativă politică şi economică, la cel mai corupt şi producător de poverii de taxe şi care aruncă marile investitori de pe piata economică, prin cel mai slab program de guvernare şi politică, care se extinde în cadrul tuturor comisiilor de specialitate ale Parlamentului.

 

 

Economia României se află din nou în cea mai nouă recesiune financiară şi socială, din clubul Uniunii Europene, cu fără libertatea economică şi socială, la nivelul interanţional şi mondial, din partea programului economic de guvernare al guvernului PSD, deoarece actualul guvern de politică tot mai slabă, nu prevede prosperitatea economică şi modernizării şi dezvoltării infrastructurii economice şi sociale, care înseamnă creşterea economică mai bună, şi generarea de noi fonduri europene pe piata economică din România.

 

Progresul economic al burgheziei comunistă PSD, prevede căderea de politică modernă la sub nivelul tarilor democratice, şi promovarea scăderii economice şi sociale, precum dezvoltarea somajului în zona tinerii românii şi cel mai mic viitor în această tara, din partea românilor care mor de foamei şi sunt vânduţi că pe niste sclavii la firmele private de la clientela politică de partide private ale celui mai corupt guvern din clubul Uniunii Europene. Guvernul PSD, este alcătuit din peste 700 de demnitarii care sunt cu dosare penale pentru corupţiei în formă avansată, şi care face presiuni asupra statului de drept, să fie distrus din partea statului român, pentru anul viitor.

Trebuie să vină mare schimbarea politică din partea tuturor partidelor de dreapta din România, împotriva regimului PSD şi cu numai partide private şi cu cea mai mare clientelă politică de slabă factură politică, pentru alegerile prezidenţiale din 2 şi 16 noiembrie 2014, astfel încât să nu mai fie milioane marii de romanii pe drumuri şi cu fără locuri de muncă, din cauza guvernul PSD, care nu are un cadrul legislativ, de bună calitate economică, care să genereze locuri de muncă, acum, pentru viitorul al României tuturor romanilor.

 

ZiarulViitor.ro

 

 

 

 

 

 

https://www.facebook.com/ZiarulVIITOR.RO/?ref=bookmarks
Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Un Ziar care critica si este enervant de rau. CEDO. Inaltul Comisar AL ONU pentru Drepturilor Omului. ONU.Înaltul Comisar al Naţiunilor Unite pentru Refugiaţi. Marine Le PEN, Benjamin Netanyahu - בנימין נתניהו - Home /https://www.facebook.com/ZiarulViitor. Agerpres.ro. Matteo Salvin. Gheorghe Funar, Ovidiu Dantesti, Gabriela Stefania NUT, Scurtu Bogdan. ASOR(Apararea Dreptruilor Omului Romania). LIGA -D.F. O. Gabriela FIREA , difuzare@ziarulviitor.ro