TREBUIE SA TE DOARA SI SA PLECE DE LA GUVERNARE

Trebuie sa te doara si sa pleci de la guvernare, nu doresti autonomia si neutralitatea teritoriului si nationalismul comercial si unirea Romanilor din Romania si cu Dioaspora.

Guvernul PNL si – cheltuit toate resursele romanilor pentru 100 de guverne intr-o singura guvernare si Romania nu mai este un stat si se afla sub un singur partdi care vrea numai taxe si controul total al speciei umane. Lipsa unui Guvern constitutional reprezentativ si care Parlamentul nu a dat aviz prozitiv pentru a guverna in continuare Guvernarea PNL, crede ca declanseaza alegerile anticipate, cu boicotul de a vota propia guvernare nasolaa si expirata, va aduce ciuma galbea din noua la afacerile de coruptie . Tine minte ca nu avem guvern al Romaniei ca prim ministru apara interesle altor gurpuri de infractori si care au cheltuit si au creat grave probleme politice, probleme destul de periculoaose financiare, din Princinia PNL a cheltuit miliarede de euro pentru a veni Guvernul PNL 2 din nou la guvernarea produsele expirate si fara cu un program de guvernare la zi , sa isi onoreze unele promisiuni electorale . Focare sociale si criza sociala unde mai riscat viata la milioane de romani care muncesc si nu stiu de ce muncesc? Nu au deloc prosperitate sociala , si nu s-au nascut saraci si au devenit saraci din cauza tuturor partidelor poltice ce au fost impotriva si au luptat pentru Romania saraca, coruptia politica si sa nu fie locuri de munca si investitii si spit cele spitaele regionale in anul 2020′ Guvernul si partidele penale distruge propunerile preznetate de Parlament si de data asta, demonstreaza cele mai greve versiuni politice care nu vor avea placerea sa discute despre reformeleor interne.


ADN-ul facismului se afla la moderatie, si in mintea lor crede ca guveneaza tara si a fost sub presiune politica organizarea alegerilor anticipate, si nu pentru o astfel de politica de tara. Alegeile sunt un drept, prevazut in Constituitie. Multe lovituri de drept date de un guvern de dreapta asupra statului de drept care nu este de cat o uneala politica. Miliaone de romani risca sa plece in continuare din Romania, iar viata lor este un pericol nu au locuri de munca nu au sistem de sanatate modern, nu au scoli moderne romanesti, nu au burse , nu au locuinte sociale si nu exista deloc prosperitatea sociala, cu care o proclama o adunatura de resturi umane si infuzie democratica la adresa Romaniei.

www.ziarulviitor.ro

https://www.facebook.com/ZiarulVIITOR.RO/?ref=bookmarks
Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Un Ziar care critica si este enervant de rau. CEDO. Inaltul Comisar AL ONU pentru Drepturilor Omului. ONU.Înaltul Comisar al Naţiunilor Unite pentru Refugiaţi. Marine Le PEN, Benjamin Netanyahu - בנימין נתניהו - Home /https://www.facebook.com/ZiarulViitor. Agerpres.ro. Matteo Salvin. Gheorghe Funar, Ovidiu Dantesti, Gabriela Stefania NUT, Scurtu Bogdan. ASOR(Apararea Dreptruilor Omului Romania). LIGA -D.F. O. Gabriela FIREA , difuzare@ziarulviitor.ro