TREBUIE SA PLECE TOATE PARTIDELE DIN PARLAMENT

 

PSD trebuie sa plece de la guvernare in continuare. Toate partidele politice trebuie sa plece din Parlament, deoarece au un guvern de doi lei la guvernarea tuturor penalilor de lux. Toate masurile luate peste picior de guvernare efectelor negative pentru a acoperi crizele financiare si mai ale datoriile externe ale Romaniei , care se ridica la peste 100 de miliarde de euro. Programul de guvernare ale afacerilor de coruptiei si sclaviei severa din partea actualei majoritatea parlamentarilor cu numai dosare inale la afacerile de corupiei cu contactele publice din infrastructura de transport si plus serviciile economice ale Statului Roman, au adus la guvernare sa fie indexarea poverilor fiscale generate de cea mai slaba politica de tara si aplicata in exclusivitate in veniturile cele mai mici si la toate categoriile sociale. Guvernul PSD nu se mai lauda ca este guvernul masurilor sociale, deoarece au diminuat plafonul de combaterea somajului si la negru, si la serviciile de asistenta sociala si mai ales programe europene pentru modernizarea capitalului uman.

Avem un guvern foarte slab si mai ales ca nu exita Guvernul alternativ si impotriva Guvernului PSD de azi,referitor la cretserea preturilor la toate produsele de la raft au fost crescut cu peste 30 la suta, in anul 2017, iar Guvernul vorbelor goale si cu fara rezultate credibile din Programul de guvernare, au ajuns sa fie numit de catre opinia publica de la TV dinmass-media, Guvernul fara fund si fara baza economica de dezvoltare .

 

NOILE imprumuturi externe sunt pentru cretserea salariilor la parlamentarii cu pensii speciale, exista o criza economica in sub guvernarea PSD, Guvernul PSD este obligat de criza economica generata sa plece mai repede de la guvernare, astfel incat in anul 2018, sa nu fie acuzat de milioane de romani, ca au taiat veniturile la milioane de oameni, care oricum erau cele mai mici, si care nu au valoare economice de loc. Guvernul PSD este un regim al zero mari realizari politice si care PSD are pregatit terenul sa evadeze de la guvernare sa scape de promisiunile electorale, care au fost evocate si care nu au fost de loc duse la guvernare.

Oricum orice partid politic parlamentar din Parlament, nu au de loc ideii si solutii la grava criza economica politica , dar ar trebuie sa fie organizate alegerile anticipate, sa nu scote prea mult pe romanii, de cele mai slabe politici publice ale tuturor partidelor politice. PNL trebuie sa ofere un Guvern alternativ, pentru a veni la guvernare. Cu 8 miliarde de lei minus la incasari pe TVA e imposibil de platit toate pensiile speciale . PSD a scos la pensie aiurea peste 25% din sistemul de siguranta nationala , aparare si ordine publica . Au ramas in sistem doar tinerii sub 40 de ani , cu mici exceptii . Acum guvernul deturneaza fondurile din pilonul privat de pensii spre pilonul public , iar deturnarea de fonduri stim cu totii ca are iz penal . E incredibil cum au putut promite ca maresc salariile cu 25% , iar dupa marirea disimulata , acesti bani vor fi de fapt contributia salariatului la asigurarile de sanatate . Sunt incompetenti si iresponsabili , iar viitorul lant de scumpiri care deriva din introducerea accizei la combustibili + scumpirea gazului si a energiei electrice , va duce la scaderea nivelului de trai .

 

ZiarulViitor.ro

.

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Dan Nicusor, Klaus Iohannis, Monica Macovei, Laura Codruta Kovesi, Catalin PREDOIU , CTP, Ion Cristoiu, Cristian PREDA,Dan Nicuosr, Marine LE PEN , Ambasada Farantei.Ambasada Orientului Mijlociu, Ambasada USA si Statele Unite ale Uniunii Europene. CEDO-privind Drepturile Omului. Ambasada Canadei, Ambasada Teheran , Ambasada Chinei, Ambasada Piata Rosiei din Moscova. Institutul pentru Drepturile Omului din Lume. Liga Drepturilor Omului din Franta. Consiliul de Pace de la Conventia Europei din 1918. Consiliul de Coroana din Regatul Marii Unite. Si, Consiliul de Coroana de la Palatul Cotroceni, privind Statul Roman, a patra putere in STATUL de drept la ora actuala. Raluca Turcan , Bogdan Scurtu, Ludovic Orban, Dan Mihalache, vasile Blaga, Elena Udrea, DAN Tapalaga, Augustin Lazar,oana bizgan , cosette-paula chichirău, alina gorghiu. ZiarulViitor.ro este de utilitate publica, pentru libertatea presei din Romania !