TREBUIE SA PLECE TOATE PARTIDELE DIN PARLAMENT

 

PSD trebuie sa plece de la guvernare in continuare. Toate partidele politice trebuie sa plece din Parlament, deoarece au un guvern de doi lei la guvernarea tuturor penalilor de lux. Toate masurile luate peste picior de guvernare efectelor negative pentru a acoperi crizele financiare si mai ale datoriile externe ale Romaniei , care se ridica la peste 100 de miliarde de euro. Programul de guvernare ale afacerilor de coruptiei si sclaviei severa din partea actualei majoritatea parlamentarilor cu numai dosare inale la afacerile de corupiei cu contactele publice din infrastructura de transport si plus serviciile economice ale Statului Roman, au adus la guvernare sa fie indexarea poverilor fiscale generate de cea mai slaba politica de tara si aplicata in exclusivitate in veniturile cele mai mici si la toate categoriile sociale. Guvernul PSD nu se mai lauda ca este guvernul masurilor sociale, deoarece au diminuat plafonul de combaterea somajului si la negru, si la serviciile de asistenta sociala si mai ales programe europene pentru modernizarea capitalului uman.

Avem un guvern foarte slab si mai ales ca nu exita Guvernul alternativ si impotriva Guvernului PSD de azi,referitor la cretserea preturilor la toate produsele de la raft au fost crescut cu peste 30 la suta, in anul 2017, iar Guvernul vorbelor goale si cu fara rezultate credibile din Programul de guvernare, au ajuns sa fie numit de catre opinia publica de la TV dinmass-media, Guvernul fara fund si fara baza economica de dezvoltare .

 

NOILE imprumuturi externe sunt pentru cretserea salariilor la parlamentarii cu pensii speciale, exista o criza economica in sub guvernarea PSD, Guvernul PSD este obligat de criza economica generata sa plece mai repede de la guvernare, astfel incat in anul 2018, sa nu fie acuzat de milioane de romani, ca au taiat veniturile la milioane de oameni, care oricum erau cele mai mici, si care nu au valoare economice de loc. Guvernul PSD este un regim al zero mari realizari politice si care PSD are pregatit terenul sa evadeze de la guvernare sa scape de promisiunile electorale, care au fost evocate si care nu au fost de loc duse la guvernare.

Oricum orice partid politic parlamentar din Parlament, nu au de loc ideii si solutii la grava criza economica politica , dar ar trebuie sa fie organizate alegerile anticipate, sa nu scote prea mult pe romanii, de cele mai slabe politici publice ale tuturor partidelor politice. PNL trebuie sa ofere un Guvern alternativ, pentru a veni la guvernare. Cu 8 miliarde de lei minus la incasari pe TVA e imposibil de platit toate pensiile speciale . PSD a scos la pensie aiurea peste 25% din sistemul de siguranta nationala , aparare si ordine publica . Au ramas in sistem doar tinerii sub 40 de ani , cu mici exceptii . Acum guvernul deturneaza fondurile din pilonul privat de pensii spre pilonul public , iar deturnarea de fonduri stim cu totii ca are iz penal . E incredibil cum au putut promite ca maresc salariile cu 25% , iar dupa marirea disimulata , acesti bani vor fi de fapt contributia salariatului la asigurarile de sanatate . Sunt incompetenti si iresponsabili , iar viitorul lant de scumpiri care deriva din introducerea accizei la combustibili + scumpirea gazului si a energiei electrice , va duce la scaderea nivelului de trai .

 

ZiarulViitor.ro

.

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Sunt milioane de probleme economice si sociale , pentru combaterea saraciei lucie, saraciei curata-marginalizare este rezultatul excluziunii sociale ce sunt promovate la periferia Societatii civile. Justitaia sa fie buna trebuie sa fie corecta. Politicii publice durabile si structurale ,pentru modernizarea cailor ferate, ar trebuie sa fie unele dintre obiectivele tuturor guvernelor politice. Nu sunt de loc reforme pentru ocupare :crearea de locuri de munca, flexibilizarea pietei muncii, facilitati si scutieri fiscale acolo unde este cazul pentru angajatori. Democratia are nevoie insa de mecanisme speciale prin care sa se poata „certifica” legitimitatea. Statul de drept nu poate sa fie fara respectarea drepturile omului si cele globale. Incalcarea drepturilor la locuire in institutii fundamentale, pentru grupuri marginalizate nu ofera justitiei sociala. Drepturile omului sunt inalienabile, adica nu pot fi instrainate .Nicio persoana fizica si juridica nu poate incalca drepturile omului deoarece sunt expresia obligatiile fundamentale prevazute in drepturile sale sunt legitime de nicio persoana nu are dreptul sa priveze pe cineva de drepturi. Din partea drepturilor omului pretinde ca nicio persoana sa nu fie mai presus de lege. Comunitatea drepturile omului prevede pacea, securitate sociala, promovarea si modernizarea sistemului de valori si democratie. Protectia si dezvoltarea economica si sociala formulate de libertatea presei de orice entitate sociala. Sistemul juridic din Romania are nevoie sa fie un regim al valorilor si legile sunt respectate in raport cu toti cetatenii. Sunt multe de facut si nu se face nimic!