TREBUIE RESPECTATE TOATE PROMISIUNILE ELECTORALE

România duce grave lipsuri de a îmbunătăți economia sociala și mai ales reducerea abuzurilor și proiecției drepturilor omului , după ce, a împărțit, puterea , aleatoriei și lipsita de naturala, a puterii judecătoriei. De jos a plecat toate partidele politice și au fost la momente grele dacă își vor revizui comportamentul corect și devotamentul de partid politic în vederea diminuării puterii corupției la guvernare și obținerea unei majoritari parlamentare pentru un anumit obiectiv de guvernare. Alegerile din 2019, nu are mandat de la vot de la alegerile de stat sa schimbe Guvernul și majoritatea parlamentara de astfel ce este la putere.


O societate normală nu poate exista fără legi corecte. Juștiția este chitanta statului de drept.Juștiția nu poate fi decât dreaptă.  Legile juștiției sunt cele care fac juștiția să fie aceeași pentru toți.  În curând GREșElle vor fi înedreptate. Cu fermitate. Toate partidele politice nu trebuie sa fie mai presu de Constitutia Romaniei. Partidele politice de dreapta au voturi mai multe de cât partidele de stânga, pe valul lipise de cursul politic corecta in politica și lipsa independentei legislative de clanurile mafiei politice interne. Guvernul trebuie sa fie un produs politic și sa livreze toate promisiunile electorale către electoratul roman. Guvernul și partidele de la Executiv sa stopeze risipa banului public cu proiecte care sunt împotriva pactului de modernizarea considerabila oportuna din punctul de vedere social și politic sau economic. Guvernământ a fi o greșita maniera sa plece acum Guvernul PSD, de la guvernare și sa își dea demisia în bloc, pentru a vedea cât de pregătit este premierul Ludovic Orban și care încă nu are Guvernul alternativ formulat și programul politic de guvernare. Dacă PSD-ALDE, pleca acum de la putere în pragul alegerilor prezidențiale, are toate mandatele de parlamentari și de primarii în cele mai multe orașe și cu sute de mii de locuitori. Împrumutatul guvernamental și iertarea celor care nu au achitat taxele și impozitele și au făcut evaziune fiscala care expresii datorii la bugetului de stat, este cea mai populism măsura fiscala, pentru ca incurajează munca la negru și evaziunea fiscala sub ternara.Statul de drept și Justiției sociala duce lipsa de o viziune politica durabila, iar schimbările le toate legile Justiției au dus atingere la independenta puterilor în stat, deoarece a dat prea multa putere unor departamente de stat și altele au lucrat la reducerea imediata și asigurarea drepturilor fundamentale.    Nimic și nimeni nu ne poate opri de pe acest drum.Nu sunt în acte de guvernare cu măsurile Guvernului PSD, pentru ca nu se declara a fi un Guvern de politica sociala asa cum spune manualele de stiinte politice și doctrina politica. În afara legii sunt multe partide politice azi si care vor sa vina la guvernare sa distrugă mai râu toată tara noastră, ne având capacitatea sa consolideze și sa creeze o guvernare populara și creștina .

WWW.ZIARULVIITOR.RO

https://www.facebook.com/ZiarulVIITOR.RO/?ref=bookmarks
Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Un Ziar care critica si este enervant de rau. CEDO. Inaltul Comisar AL ONU pentru Drepturilor Omului. ONU.Înaltul Comisar al Naţiunilor Unite pentru Refugiaţi. Marine Le PEN, Benjamin Netanyahu - בנימין נתניהו - Home /https://www.facebook.com/ZiarulViitor. Agerpres.ro. Matteo Salvin. Gheorghe Funar, Ovidiu Dantesti, Gabriela Stefania NUT, Scurtu Bogdan. ASOR(Apararea Dreptruilor Omului Romania). LIGA -D.F. O. Gabriela FIREA , difuzare@ziarulviitor.ro