TREBUIE REFORME ECONOMICE MARI

 

 

Trebuie reforme economice mari în întreaga României, prin dezvoltării infrastructurii economice de la zero, având în vedere ca noua politică pe care şi-au programato românii în număr mare pentru viitorul României, este foarte importantă pentru cele mai mari schimbării politice şi noi reforme economice, de care nu s.-au văzut niciodată pe piata economică şi pe piata muncii în România. Căderea economică la sub nivelul de putere economică ale poporului român, a fost arma politică şi care a fost manipulată prin programul economic de guvernare, ale partidelor de la guvernarea lor în cadrul Parlamentului.

 

Economia României a fost tot timpul în scădere economică şi socială, din cauza că partidele de la guvernarea executivă, nu au avut niciodată politicii economice la realitatea economică din anul curent, care prevede milioane de probleme economice foarte mari. Libertatea economică trebuie să fie pentru toată lumea, astfel încât marii investitorii să aducă prosperitate economică de care are nevoie România pentru românii în continuare.

 

Guvernul Ponta 3, fiind singurul guvern care a fost lipsit de maturitate economică şi ne având proiecte economice mari de tara, deoarece guvernarea şi politică ai partidele private, au fost pentru multă politică şi zero reforme economice, de care astfel astepta România de la guvernarea şi politică actuală.  Stimularea cresterii economice şi creerea de milioane de locuri de muncă, nu au fost preocuparea lor de guvernare, astfel încât bugetul de stat pe anul 2015, nu este construit de actualul Guvern, deoarece prevede indexarea poverii fiscale.

 

Anul politic 2014, a fost foarte bun din punctul de vedere politic cu România, deoarece românii au fost pentru schimbare politică radicală, întrucât schimbarea politică să fie de lungă durată şi durabilă. Principalele probleme ale România, rămâne lipsa mare de locuri de muncă, de înaltă calitate şi sigure, la peste 10 milioane de românii cu drept de vot, întrucât acestia nu au nicio sursă de venit din partea nimănui. Guvernul trebuie să creeze milioane de locuri de muncă, în anul viitor, prin ridicarea investitiilor şi reducerea poverii fiscale, astfel încât românii să fie cu un loc de muncă, mai democratic.

 

Guvernarea executivă ale regimului PSD, a redus masivă toate investiţiile străine şi fondurile europene, care erau din porţia României, cu campania electorală de la alegerilor fundamentale. Deci, Guvernul din actuala majoritate parlamentară, rămâne bătut în cuie, dar trebuie să vină de urgenţă cu noul proiect de buget al statului român, în Parlament, care trebuie să prevadă peste 20 la sută, din resursele financiare, către zona investitiilor în zona infrastructurii economice şi dezvoltării economice şi progresul economic la nivelul tuturor românilor, pentru puterea economică mai modernă.

 

ZiarulViitor.ro

 

 

 

 

https://www.facebook.com/ZiarulVIITOR.RO/?ref=bookmarks
You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

Dezvoltăm mecanisme și implementăm standardele și activitățile drepturilor omului și statului de drept.