TREBUIE FACUTE MULTE LUCRURI BUNE ÎN POLITICĂ PENTRU ROMÂNIA

 

Având în vedere, că în actuala politică economică şi socială, prevede numai lucruri foarte rele şi care afectează viata milioanelor de românii cu drept de vot, din partea clasei politice de la toate partidele politice şi parlamentare, trebuie ca alegerile prezidenţiale din partea tuturor produselor politice , trebuie să gândească constructiv şi să fie cu viziune puternică asupra economiei, astfel încât ca în anul 2015, România să nu mai fie la zona de recesiune economică.

Idiot este românul cu drept de vot, care nu vine la vot, să voteze după puterea lui politică, întrucât animalele nu au posibilitatea să creeze societatea modernă de care au nevoie milioane de românii din toată România. Alegerile prezidenţiale sunt acum şi care are puterea să rezolve problemele economice şi politice, care sunt create de majoritatea dintre politicienii din clasa politică românească.

 

Democratie directă în care cetăţenii le dau partidelor politice la alegerile prezidenţiale din 2 şi 16 noiembrie 2014, pentru a rezolva problemele românilor dacă vor veni în număr mare la urne să voteze, astfel încât societatea actuală să nu mai fie foarte crudă din punctul de vedere politic din partea poporului român. România nu are nevoie de cele mai slabe repere politice din partea tuturor partidelor politice, care să aducă din nou un Guvern al partidelor private, după comportamentul lui politic de la procesele politice actuale.

 

Noi abuzuri politice la adresa românilor sunt din partea intelectualilor care doar cer şi creează multă mizerie politică în viata României. Din păcate, structurile politice actuale sunt organizatii mafiote, prin puterea lor politică de partidele private de 1 la sută, în special de la guvernarea ciolanelor de lux, care nu fac nimic bun pentru această tara. Politica şi guvernarea politică economică, prevede cea mai slabă gândire politică, aşa cum se vede prin prisma faptului că se lucrează tot mai mult împotriva României pentru românii.

 

Alegerile prezidenţiale nu sunt pentru partide private, aşa cum se manifestă ele pe domeniul public, şi sunt pentru marea schimbare politică curată, care trebuie să aducă un viitor mai cu prosperitate economică şi socială, care să fie împotriva introducerii de noi biruri la cel mai sărac popor din Europa. Avem,  nevoie de relaxarea fiscală, la realitatea actuală economică, adică taxe şi impozite mai mici şi creerea de locuri de muncă, pentru abolirea sclaviei severe, care este protejată de pătura intelectuală din toată România.

 

ZiarulViitor.ro

https://www.facebook.com/ZiarulVIITOR.RO/?ref=bookmarks
Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Un Ziar care critica si este enervant de rau. CEDO. Inaltul Comisar AL ONU pentru Drepturilor Omului. ONU.Înaltul Comisar al Naţiunilor Unite pentru Refugiaţi. Marine Le PEN, Benjamin Netanyahu - בנימין נתניהו - Home /https://www.facebook.com/ZiarulViitor. Agerpres.ro. Matteo Salvin. Gheorghe Funar, Ovidiu Dantesti, Gabriela Stefania NUT, Scurtu Bogdan. ASOR(Apararea Dreptruilor Omului Romania). LIGA -D.F. O. Gabriela FIREA , difuzare@ziarulviitor.ro