TREBUIE FĂCUT MULT ŞI BINE DIN PUNCTUL DE VEDERE POLITIC

 

Trebuie să fie făcute în România, multe proiecte de lunga anvergură politică, asupra modernizării şi pentru înalte viziuni politice de care sunt nevoie de urgenţă în toată România pentru poporul roman. Romania nu mai are nevoie de vorbe goale din gurile politicienilor, şi are nevoie de multă muncă din partea tuturor politicienilor, care se declară că muncesc cu adevărat pentru dezvoltarea culturii şi satelor româneşti, care sunt nelocuite de nimeni şi care ascund multe valori fundamentale ale României.

 

Modernizarea pe plan orizontal şi vertical asupra democratizării politici de prima mână politică, este nevoie mare asupra întregii clasei politice, astfel încât politicienii să se aplece profund, asupra tuturor problemelor economice şi sociale, care se manifestă în viaţa milioanelor de românii din toată România. Politicienii ai partidelor politice, nu mai trebuie să se raporteze la politica Occidentală, deoarece nu oferă nimic pe gratis şi trebuie să practice propria lor politică intelectuală, care valorează mult mai mult, de cât oferă democraţiă de azi, care aduce numai nimic din punctul de vedere al viitorului politic.

 

 

Toate partidele politice, trebuie să fie pentru România, şi care să îşi respecte propriul său electorat de bază, cu noi programe de guvernare prin cele mai înalte viziunii aspra modernizării creşterii economice şi al nivelului de trai, adică dezvoltarea agriculturii durabile, şi industrializarea economiei, cu noi programe solide de schimbări sociale, care trebuie să fie la nivelul românilor cu cele mai înalte probleme, cu accent social şi economic.

 

Societatea viitorului nostru, cum vrem să spunem, are nevoie de multă muncă politică de înaltă calitate şi sigure, pentru reducerea mizerie politice şi muncă ieftină, deoarece nu face cinste asupra României, care prevede gânditorii de prima mână, şi nu au capacitate economică, pentru stabilirea de noi ordini mondiale financiare, care să contribuie la viitorul României, să fie mai bun din punctul de vedere economic şi social, în viitor.

 

 

Astfel încât, de societatea modernă are nevoie România, nu de societatea actuală şi care nu ajută cu nimic pe românii şi nici pe autoritate statului să fie mai puternică asupra economiei. Guvernul economic, nu este un moft şi este o necesitate economică,  de care are nevoie de urgenţă România pentru toti românii. O economie modernă  şi cu planuri strategice de validarea României, ca fiind un concept puternic şi de dezvoltare, trebuie gândite de urgentă, întrucât de degeaba sunt resurse umane de prima mană, dacă potenţialul lor intelectual este vândut pe nimic şi nu aduce plus valoare şi pentru ţara lor mama şi tata.

 

 

ZiarulViitor.ro.

https://www.facebook.com/ZiarulVIITOR.RO/?ref=bookmarks
Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Un Ziar care critica si este enervant de rau. CEDO. Inaltul Comisar AL ONU pentru Drepturilor Omului. ONU.Înaltul Comisar al Naţiunilor Unite pentru Refugiaţi. Marine Le PEN, Benjamin Netanyahu - בנימין נתניהו - Home /https://www.facebook.com/ZiarulViitor. Agerpres.ro. Matteo Salvin. Ludovic Orban. Scurtu Bogdan. ASOR(Apararea Dreptruilor Omului Romania). LIGA -D.F. O. Gabriela FIREA , difuzare@ziarulviitor.ro