TRAIM ÎNTR-UN SISTEM FOARTE CORUPT

 

 

Trăim într-un sistem cu totalitarism inversat, majorul politic al puterii corporaliste şi demobilizarea politică a cetăţenilor. Totalitarismul inversat diferă de formele clasice de totalitarism, care garantează în jurul demagogilor sau liderilor carismatici. Îşi găseşte exprimarea în anonimatul statului corporatist. Forţele corporatiste, din spatele totalitarismului inversat, nu înlocuiesc structurile decadente cu alte noi, revoluţionare, nu împart şi nu folosesc noi simboluri sau iconograţii, aşa cum o fac miscarile totalitariste clasice.

Nu oferă alternative radicale. Puterea corporatistă pretinde că onorează politica electorală, libertatea nu este gratis şi constituţiile, doar aceste forte corporatiste corupt şi manipulează puterea politica ale partidelor private, pentru că face imposibil ca democraţia economică să fie în viitor. Nu am înţeles, pe deplin că corporaţiile nu se îngrijesc de binele comun: exploatează, poluează, sărăceşte, reprimă, ucide şi mint pentru a face bani pentru slugile lor politice, care sunt avid de putere financiare şi copt de corupţi.

 

Aruncă familii sărace afară din case, nu generează locuri de  muncă, pentru că Guvernele sunt producătoare de poverii fiscale. Însă neasiguraţii să moară, poartă războaie inutile pentru profit, otrăvesc şi poluează ecosistemul, reduc programele  sociale, când este o politică foarte coruptă şi care nu este guvernul oamenilor şi ale clientelei politice private, devastează educaţia publică, privatizează sistemul public de sănătate, prăbuşeşte economia globală, jefuiesc trezoreriile statului şi zdrobesc toate mişcarile populare, care caută dreptate pentru oamenii muncii.

 

Vânează banii şi puterea politică. Capitalismul de slabă calitate politică şi economică din toată guvernarea Ponta pentru PSD, este un război politic pentru multă putere de nimic, pentru distrugerea statului de drept, pentru care consumă vieţi umane, în număr tot mai mare, până când se auto-consumă, întru-un final, nelăsând în urmă decât o zonă moartă.

 

Corporaţiile pline din partidele private şi cu fără dezvoltare economică, au confiscat puterea din mâinele cetăţenilor, întrucât constituţiile şi toate garanţiile libertăţiile personale au devenit irelevante şi expresia,, guvernare consimţită” a devenit fără sens. Nu experimentăm decât actul găunos al teatrului politic, totul întâmplându-se sub masca aparenţei existente a dezbaterii democratice, când, de fapt, nu mai există. 

 

Această este lumea de azi: este globală şi ne supunem ei! Promisiunea lungă şi imprecisă, pentru bun ,,mâine” nai bun, este tot ce le-a rămas de oferit politicienilor. Numai întru-un sistem al capitalismului neîngrădit, ne pot promite viitorul strălucit care neaşteaptă : ,O minunată lume nou”. Aceasta este viitorul sistemului actual, aceasta este viitorul obediente!

 

În anii următori, puterea corporatistă va continua să producă  şi să otrăvească ecosistemul şi să ne propulseze într-o lume în care nu vor exista decât stăpâni şi sclavii. Nu va exista sistem de guvernare, destinat să îmbogăţească numai o clientelă politică şi cu dosare penale, adică vânzătorii de tara, care să jefuiască întreaga planetă prin rate politice.

 

ZiarulViitor.ro

https://www.facebook.com/ZiarulVIITOR.RO/?ref=bookmarks
You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

Dezvoltăm mecanisme și implementăm standardele și activitățile drepturilor omului și statului de drept.