TOTALA POLITICA IN ROMANIA

 

Pentru ca nu sa facut curatenie cu adevarat si dreptate in clasa politica de 25 de ani, de postdecembristă, sa trecut la multe fapte si zero vorbe, din partea programului de viziune de tara din partea presedintele tuturor românilor. România se afla in procesul pentru modernizarea mai profunde in clubul Uniunii Europene, care presupune o serie mari de reforme in privinta luptei impotriva coruptiei si corupti din partea tuturor partidelor politice si parlamentare, care acum fac scut impotriva Justitiei, deoarece sunt parlamentarii lor,  cu dosare penale pentru afaceri de coruptie.  

Criza coruptiei din clasei politice, trebuie sa se schimbe şi la dezvoltarea infrastructurii de partidelor politice, deoarece totate partidele politice in cadrul Parlamentului, au fost impotriva României pentru românii, prin guvernarea penalilor si numai guverne de doi lei, şi cu partidele private, care au ridicat mizerie lor sub  guvernarea şi politică impotriva Romaniei pentru cea mai mare mafia politică, cu sentimente de ingrijorare intr-o prima faza, probleme fiind cat mai multă coruptie si sclaviei politică, din partea rebuturilor politice si care au vandut toate averile poporului român din sub pâmântul statului român, pentru cresterea somajului si cea mai mare adunătura de vâzătorii de tara, la guvernarea baronilor de partide private.

 

Schimbarii si noi reforme mari in infrastructura de partide politice, trebuie spus de la bun început ca sunt şi sunt partea din viziunea de tara, cu care merge la drum politic, actualul presedintele al României, deoarece isi doreste un guvern care sa fie mai curat din punctul de vedere politica, fata de Guvernul Ponta 4, care are record de penali prin guvernele sale si care protesteaza impotriva comisiilor de judecată, sa nu ancheteze pe penalii ai majoritatii parlamentare,  si care sunt expresia coruptiei si scalviei severe, in viata tuturor românilor.

Ideei ca este nevoie de o noua politica de buna calitate, este aprobată de unii liderii politici, si care a devenit in actualitatea politica de guvernare, deoarece vor noi reforme reale si durbaile, privind Legii partidelor politice si legată de finanțarea partidelor politice la noile alegeri electorale din anul viitor , precum alegerile generale si parlamentare. Partidele care au deschiderii masive spre viitorul lor politic, trebuie sa nu mai vină cu oferte politice, care sunt expirate din punctul de vedere ale candidatilor si trebuie sa aduca figuri noi, pentru o nouă politica de dezvoltare, crestere si de munca politica pentru tara lor mama si tata, deoarece au trecut peste 24 de ani , de politica de numai partidele private si guvernarea clienţilor politici si cu dosare penale, care nu au construit nici un kilometru de autostradă prin muntii.

De ce  nu sunt de acord partidele de la guvernarea de ciolanelor de lux, cu noile reforme si proiecte durabile de tara ale ,, Romaniei lucrurilor bune trebuie facute,, deoarece au peste 100 de parlamentarii, care sunt cu dosare penale pentru coruptie si care sunt impotriva ca lupta impotriva penalilor sa plece de la guvernarea coruptiei,  in arena politica natională şi la nivel local, astfel spus, vor ca milioane de romanii cu drept de vot, sa nu vina la urne la vot, pentru a vota o noua politica de dezvoltare si cresterea de programe de guvernare pentru fiecare român.  Pentru că sunt penali si vanzatorii de tara care nu au facut nicio lege de buna calitate si care sa genereze reforme economice si sociale, pentru guvernarea de locurilor de munca, de buna calitate si sigure.

 

ZiarulViitor.ro

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Dan Nicusor, Klaus Iohannis, Monica Macovei, Laura Codruta Kovesi, Catalin PREDOIU , CTP, Ion Cristoiu, Cristian PREDA,Dan Nicuosr, Marine LE PEN , Ambasada Farantei.Ambasada Orientului Mijlociu, Ambasada USA si Statele Unite ale Uniunii Europene. CEDO-privind Drepturile Omului. Ambasada Canadei, Ambasada Teheran , Ambasada Chinei, Ambasada Piata Rosiei din Moscova. Institutul pentru Drepturile Omului din Lume. Liga Drepturilor Omului din Franta. Consiliul de Pace de la Conventia Europei din 1918. Consiliul de Coroana din Regatul Marii Unite. Si, Consiliul de Coroana de la Palatul Cotroceni, privind Statul Roman, a patra putere in STATUL de drept la ora actuala. Drepturilor Omului-CEDO Raluca Turcan , Bogdan Scurtu, Ludovic Orban, Dan Mihalache, vasile Blaga, Elena Udrea, DAN Tapalaga, Augustin Lazar,oana bizgan , cosette-paula chichirău, alina gorghiu. ZiarulViitor.ro este de utilitate publica, pentru libertatea presei din Romania !