TOATE PARTIDELE VOR SA VINA LA PUTERE SI NU PENTRU GUVERNARE

 

In anul 2018, foarte multe partide politice noi si-au facut prezenta la arena politica si in cadrul mass-media, cu tot felul de barfe politice si alte chesti care nu sunt de loc prea democratice. Un partid nou care vrea sa ia in alegerile din 2020, toate mandatele de senatori 200 si deputati 400, dar care nu are nicio reforma politica interesanta, insa arunca cu bombe politice la bazinul electoral al PNL, din mediul rural. PNL trebui sa aduca figuri politice noi pentru a veni la guvernare prin usa deschisa din fata si nu din spate, astfel incat va face alinate politice cu partide politice de 2 la suta.

Lansarea partidului Mişcarea România Împreună este ce mai mare lovitura impotriva PNL si nu pentru PSD sa plece mai repede de la guvernarea lor personala. Nu este o miscare de loc populara si autentica si este un partid cu fost securistii si alte resturi intelectuale din viata publica din Romania. Ele nu stiu ca roul partidelor politice trebuie sa ofere ceva la schimb si sa nu mai stea cu mana intinsa la statul bunastarii, sa mai cada ceva in pungi de hartie.  Rolul partidelor politice este esenţial într-o democraţie. Acestea participă la alegeri şi lor trebuie să le dăm votul pe baza unei alegeri personale raţionale, bine chibzuite, deosebind promisiunile oneste de minciunile demagogice. Este esenţial deci ce ofertă avem şi ce alegere facem noi, partidele ne vor reprezenta şi, eventual, guverna în urmatorii 4 ani. Si Marian Vanghelie mai lanseaza un nou partid politic . Fostul primar de la Sectorul 2, vrea si el un nou partid politic. Si marele deputat si inaltul Om de afaceri Gigi Beclie, doreste cu precadere cel mai mare partid politic sa fie lansat in fata alegerilor europene din mai 2017.  Din punctul de vedere sociologic si matematic politic sunt mai multe partide politice de cat milioane de voturi . Mai multe ONG-uri care au fost doar anex pentru dubele politice si care lucreaza de foarte putin timp, isi cauta un job nou pe scena politica interna, nu pentru ca au cel mai bun program politic si la guvernare sunt tot mai slabi. Plus 100, este un soi de piper cu sare iodata, cica s-a desprins de Klaus Iohannis. Nu cred ca ar putea avem prea mare succes, poate pentru a ramen la guvernare tot timpul PSD si dupa alegerile din anul 2020. Lipsa de partide politice serioase si lipsite de profesionalism  si de devotament pentru patrie, cu numai oameni care pretind ca sint cei mai muncitori, muncitori si care in viata lor nu au de loc experinta profesionala , au inceput sa viseze tot mai mult, sa creeze alte si alte partide politice impotriva PNL-ului, si pentru a lua voturile celui mai mare partid din opozitie . O sansa politica trebuie sa aiba toate partidele politice , nu pentru a prosti lumea ca noi suntem cei mai OK din toate punctele de vedere. La manipulare, minciuna, coruptia, si alte elemente din fabrica de partide si guverne penale la guvernarii  PSD/ALDE , penale nu duce de loc lipsa,  saraca Romania Tuturor Romanilor. 

Opozitia pe buna dreptate a fost gestionata si facuta de multe agentii de presa si cele opt posturi de stiri, dar nu pin aparitia unor instrumente politice de tip partide politice noi. Opozitia parlamentara are nevoie de organizarea alegerilor anticipate, si cu nu un nou candidat unic pentru alegerile locale si prezidentiale, adica trebuie facuta opozite si nu vorbe si foamete, saracie, si multa coruptiei lucie.

Cate despre partidele politice noi, care au inca noi guverne sa vina la guvernare pentru guvernarea lor, nu cred ca fabrica de penali ar putea mai face ucenicia politica alaturi de toti penali pe cele mai inalte functii publice si care sunt tradatori, vanzatorii si vor doar cresterii economice doar pentru neamul lor politic.

www.ziarulviitor.ro

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Dan Nicusor, Klaus Iohannis, Monica Macovei, Laura Codruta Kovesi, Catalin PREDOIU , CTP, Ion Cristoiu, Cristian PREDA,Dan Nicuosr, Marine LE PEN , Ambasada Farantei.Ambasada Orientului Mijlociu, Ambasada USA si Statele Unite ale Uniunii Europene. CEDO-privind Drepturile Omului. Ambasada Canadei, Ambasada Teheran , Ambasada Chinei, Ambasada Piata Rosiei din Moscova. Institutul pentru Drepturile Omului din Lume. Liga Drepturilor Omului din Franta. Consiliul de Pace de la Conventia Europei din 1918. Consiliul de Coroana din Regatul Marii Unite. Si, Consiliul de Coroana de la Palatul Cotroceni, privind Statul Roman, a patra putere in STATUL de drept la ora actuala. Drepturilor Omului-CEDO Raluca Turcan , Bogdan Scurtu, Ludovic Orban, Dan Mihalache, vasile Blaga, Elena Udrea, DAN Tapalaga, Augustin Lazar,oana bizgan , cosette-paula chichirău, alina gorghiu. ZiarulViitor.ro este de utilitate publica, pentru libertatea presei din Romania !