TOATE MARI SI RAU DIN GUVERN IN ROMANIA

 

Milioane de românii cu drept de vot, sunt săraci şi cu cele mai reduse venituri, sunt disperatii in continuare sa traiasca decent in tara lor mama si tata, deoarece Guvernul Ponta 4, nu este capabil să genereze reforme economice de incluziunii sociale, prin fondurile europene, astfel încât nu se coboara pe teren să vadă cum creste criza economică în piata economică si comercială. Criza economică vine direct de la Guvernul Ponta 4, insă nivelul de trai,  confirmă cât de mare este criza socială si financiară, care guvernează la peste 17 milioane de românii.

Ce bine ca oamenii se intorc la cat este plapuma socială, deoarece cresterea economică prin programul de guvernare, al Guvernului Ponta 4, nu este combatibil cu realitatea economică si actuala din toate domeniile economice. Nu are cresterea investitiilor in infrastructurii economice si sociale, care inseamnă noi oferte de munca, si combaterea sclaviei severe si coruptiei politice, de la partidelor de la guvernarea personala.

 

O crestere economică care nu produce reforme în modernizarea nivelului de trai, şi care are numai masuri de stimularea cresterii crizelor economice, are probleme de integrare pe arena politică internatională, şi care prevede decăderii ai reformelor economice de lungă durată. Viata in România pentru românii, nu este de loc bună, si are numai conflicte sociale şi care se vede in viata tuturor românilor, prin cele mai slabe venituri si expresia consumului, si care motoarele de crestere a economiei sunt gripate cu masurile de austeritate, alte tuturor partidelor politice care sunt la pe arena politica centrală.

 

Un nou Guvern este un nou Program de guvernare, si care are o politica noua in reforme reale, este necesar acum pentru Romania. Numarul de persoane care sunt imbracati cu haine de săracie şi severe, acum, record de anul trecut este pe cale de a fi depasit si de anul 2014, pentru anul curent, deoarece Guvernul Ponta 4, nu are programe de lupta impotriva săraciei si coruptiei severe, pentru ca nu vrea sa guverneze prin incluziunii economice şi exonerarea cazurilor sociale.

 

Programul cu care se declară Regimul PSD, nu este pentru combaterea crizelor financiare si sociale, in anul 2015, deoarece cresterea evaziunii fiscale prin indexarea poverii fiscale, este viziunea de guvernare si cu care se laudă in spatiul public, toate partidele de la varful tarii. Cresterea economică pe care se bazează Guvernul nu guvernează pentru generarea de milioane de locuri de muncă noi si oferă noi poverii fiscale, pentru anul 2016.

 

Romania trebuie sa fie cu un Guvern de bună factură economică, Nu politică, care au privatizat toate intrepinderile ale statului roman, la fier vechi si pentru indexarea somajului in special la zona tinerii romani, care nu au experienta profesionala  pe campul muncii,  dar, sunt  nevoie de programe noi de guvernare si de reformarea statului roman, prin schimbarii politice asupra calitatii economice, prin relansarea de productiei de investitiilor strategici,  prin exonerarea poverii fiscale, si care să aduca locuri de munca, pentru cresterea pensiilor si modernizarea infrastructurii de sănatate si educatiei, care sunt cele mai slabe platite de la bugetului de stat, de asta statul roman, nu are elite intelecturale, nu are calitate si consum, in siguranta natională, şi care să protejeze viitorul Romaniei să fie in cercul marilor puterii.

 

 

ZiarulViitor.ro

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Venituri zero ptr dezvoltare si crestere. Cluburi politice zero. Parteneri si Finantatori zero!Programe despre tineri sunt zero pentru incluziunii sociale. Comunicate de presa sunt! Investitii in cadrul infrastructura de transport si refacerea infrastructurii locale sunt zero. . Guvernele locale nu au fonduri europene din partea Guvernelor politice si omologate de Parlamentul . Guvernul al Comisiei Europene nu este expresia Guvernului PSD. Alegerile locale nu sunt peste 3 ani. Guvernul meu este inca vie si va guverna Romania. Partide noi trebuie sa fie in domeniul politic. Schimbarea legile electorale la baza firul ierbii ar trebui sa fie. Sunt milioane de probleme economice si sunt multe milioane de facut. De cumparat locuri noi de munca nu sunt. Democratia are nevoie insa de mecanisme speciale prin care sa se poata „certifica” legitimitatea.