TOATE CE ESTE NEVOIE

 

 

Nu avem forțe politice de pe sfera politică, să fie mature și să se angajeze în jurul unor proiecte naționale pentru țară și sunt tot mai mult împotriva guvernării economice și sociale, asta este viziunea principalelor partide private, de la guvernarea ciolanelor de lux. România nu a văzut și nu s-a votat în plenul Parlamentului, soluții de guvernare locală asupra Guvernului al României, pentru că sunt peste 100 de primarii din marele partide politice și private, care au probleme serioase cu legea fundamentală, clonând astfel activitatea publică prin multă mizerie de afaceri de corupției în administrația țării.

Starea politică din România, amenință alegerile generale din anul 2016, să aducă alegerile anticipate mai repede, pe fondul lipsei totalei de oferte politice de înaltă calitate și care să ofere alternative de guvernare în această țară.

Politicieni au blocat tot timpul multe reforme seriase de guvernare și nu sunt acum, pe drumul reformelor politice fundamentale, deoarece nu sunt capabili să genereze o viziune de schimbare și de descentralizarea țării în obiective economice și sociale, la nivelul platforme europene prin reforme seriase și proiecte de țară durabile. Sunt multe lucruri importante de făcut și nu s-au făcut nimic constructiv din aceasta clasa politic și în special de la guvernare.

Decizia guvernului care a declanșat un val mare de probleme politice și cu efecte negative, asupra procesului economic, privind amânarea alegerilor parțiale, unde sunt cuprinse în administrația locală, foarte mulți edilii care sunt sub urmăririi penale, și care afectează afacerile locale.

Este o situație grea politică, foarte severă, care a redus foarte mult din modernizarea democratică ale marilor instituții de stat, și efectele se revăd în creșterea economică care nu crează niciun loc de muncă, și numai politicieni cu dosare penale pentru afaceri de corupției, și creșterea numărului de români la zona creșterii sclaviei severe, pe termen lung.

Partidele de guvernământ, adică PSD și altele, sunt acuzate de procuratura din România, de guvernarea penalilor la fără număr, de evaziunii fiscale, spălare de bani și furt calificat din fondurile europene, care acum România nu are niciun euro din fondurile europene, dar are cel mai corup premier care stă la căldurică și nu vrea să plece să nu mai afecteze reputația Guvernului al României.

Procesele de democratizarea clasei politice, sunt respinse și a început în anul 2014, pe un fundal modern privind democratizarea totală ale tuturor institutiilor de stat, care acum nu au democrație occidentală absolut de loc, dar sunt guvernate de guvernarea tuturor penalilor cu fără milă în față poporului român.

Evenimentele de cel mai înalt rang de corupția guvernamentală care domnește și afectează alegerile locale și legislative din anul 2016, deoarece nu asigură că vor fi corecte din punctul de vedere democratic și democrației. Ce nu se vrea să se schimbe este guvernul clienții de partid private, care îți bate joc de economia țării și distruge sistemul de protecție socială , asupra căruia nu există modernizarea sistemului de sănătate publică.

ZiarulViitor.ro

https://www.facebook.com/ZiarulVIITOR.RO/?ref=bookmarks
Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Un Ziar care critica si este enervant de rau. CEDO. Inaltul Comisar AL ONU pentru Drepturilor Omului. ONU.Înaltul Comisar al Naţiunilor Unite pentru Refugiaţi. Marine Le PEN, Benjamin Netanyahu - בנימין נתניהו - Home /https://www.facebook.com/ZiarulViitor. Agerpres.ro. Matteo Salvin. Ludovic Orban. Scurtu Bogdan. ASOR(Apararea Dreptruilor Omului Romania). LIGA -D.F. O. Gabriela FIREA , difuzare@ziarulviitor.ro