TOATA LUMEA ESTE IMPOTRIVA GUVERNULUI DRAGNEA SI ALTI BARONII

 

Este cel mai slabe guvern sin istoria intelectuala al Romaniei, nu merge de loc la guvernare, de cand a venit toate guvernele PSD, ALDE, nu sunt de loc proiecte si masuri si reforma a sistemului de pensiilor este casastrofala. Guvernul PSD si toata clientela politica si din jurul Parlamentului, in anul 2018, a atras doar 1 la suta din fondurilor europene. Nu avem de loc proiecte de coeziune, fiind proiectelor la atragerea fondurilor europene pentru dezvoltarea resurselor umane de 1 la suta. Atragerea fondurilor europene pentru proiectele regionale sint de sub 1 la suta, pentru venirea banilor europene. Pentru proiecte de infrastructura Mare sunt zero proiecte si atragerea fondurilor europene nu este de loc pe placul majoritatii parlamentare . 

Cele mai slabe proiecte si expresii ministrilor ai Guvernului PSD-ALDE au distrus economia de piata libera si despre Agentia Locurilor de munca nu poate sa ofere oferte de munca la lucratorii cu fara ajutor social, indemnizatia pentru somaj. Cei mai multi au votat pentru venirea Guvernelor PSD-ului si alde iar azi exista o majoritate calificata, care protesteaza tot timpul impotriva guvernelor locale si slaba preocupare a guvernatilor in multe domenii ce afecteaza in mod direct nivelul sociala. Partidul care conduce tara nu mai are de loc sustinere politica si este in cadere libera, astfel incat este instalat Guvernul Dancial ca fiind marioneta penalilor la forma calificata . 

Presa nu este de acord, cu cel putin opinia liderilor politici, si al liderilor de guvernare privind declaratii de presa eronate, despre ca esre cresterea economica ce produce mai multe kilograme de saracie si coruptiei pe scara valorilor sociale. De cand a venit Guvernelor PSD, din 1995, si in anul 2018 nu s-a creat niicun proiecte serios de macrca proprii la politica sub masa guvernului sa genreze solidaritatea, modernizarea sociala, coeziune si locuri de munca pentru toti tinerii . Guvernul PSD, este in afara Programului de guvenare deoarece peste 90 la suta, din punctele prevazute in programul de guvernare nu au fost de loc onorate si sunt mii si mii de proiecte regionale care nu au de loc capacitatea politica administartva locala sa devina bunuri publice .

Singura realizare politica a majoritatii parlamentare a fost sa scoata milioane de romani impotriva Guvernelor PSD si ALDE, care de mult timp, guvernatii au pierdut puterea politica, si acum este un guvern paravan de forma, care se sparge la primul turn de bombe penale in sanul coaltiei guvernamentale. 

Sorin Grindeanu şi Mihai Tudose n-au avut nici cea mai mică şansă în faţa forţei lui Dragnea.Reforma fiscala facuta peste picior , nu exista un sistem de refacerea unor proiecte sa fie proiectate in serviciul public, nu exita de cat liderii politici care sa vorbeasca despre cele mai slabe cresterii de salarii si pensii de sub 2 la suta, iar cu crestere economica de sub nivelul de trai, este nesemnificativa. Guvernul PSD-alde IN CONTINUARE nu gandeste la proprii afaceri publice privind rata de crsterea somajului la persoanele cu drept de vot si cu studii superioare, iar rata somajului si cresterii de saraciei multiple produce efecte perverse, adica cele mai expirate locuri de munca pe piata muncii, insa ocuparea fortei de munca in randul tuturor tinerilor este sub 10 la suta, fiind si cu peste 50 la suta, cu fara studii medii si superioare. Noul guvern sa vina cu un program de guvernare care prevede bugetului de stat in conformitate cu proiectarea veniturilor oamenilor din Romania. 

 

 
Lupta in PSD, este dupa ciolane de lux, pentru ca realitatea economica este alta. Exista multa instabilitate si mai grav ca nu sunt liderii politici sa croieasca proiecte regionale, pentru modernizarea si pretul cresterii economice sa fie pe masaura. Criza economica si criza politica sunt produse politice, ce merg tot mai bine si produc rezultate tot mai impotriva fortei de munca active la piata muncii si nu se doreste de loc reforme ai sistemului social si de securitate, si sanatatea publica. 
 
 
 

 

www.ziarulviitor.ro

https://www.facebook.com/ZiarulVIITOR.RO/?ref=bookmarks
Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Stiri locale. Locuri de munca . evenimente politice. Parchetul European. CEDO. Inaltul Comisar AL ONU pentru Drepturilor Omului. ONU.Înaltul Comisar al Naţiunilor Unite pentru Refugiaţi. Marine Le PEN, Benjamin Netanyahu - בנימין נתניהו - Home /https://www.facebook.com/ZiarulViitor