TAXELE MAI MICI INSEAMNĂ PUTERE MARE ECONOMICĂ

 

 

Scăderea taxelor si impozitelor va stimula cresterea economică şi va aduce locuri de muncă de bună calitate si egalitate de venituri la un nivel mai avansat, deoarece acum în toata Romania sunt miliaone de românii cu drept de vot, care sunt cu cele mai mici venituri şi alte milioane de românii cu fara niciu un loc de muncă, din cauza ca actualul guvern nu se angajează să fie la guvernare prin guvernarea masurilor de relansarea economică şi care să producă oferte de muncă de care sunt nevoie în România pentru românii.

Căderea poverii fiscale şi aducerea unui nou guvern de factură economică, va aduce stabilitate mare economică prin indexarea pensiilor şi salariilor , care înseamnă promovarea consumului intern. România se confruntă cu rezultate extrem de slabe, din punctul de vedere economic şi al nivelului de trai, deoarece acum se află un guvern care este la guvernarea personală şi care nu guvernează cu  nimic bun din punctul de vedere economic şi social.

 

 

De precizat că economia nu se extinde la relansarea cresterii economice şi la relansarea de noi măsuri legislative, privind indexarea cresterii economice , întrucât programele economice de dezvoltarii infrastructurii economice nu sunt în toată România în continuare.

 

Afacerile economice ale României, sunt tot mai mici , deoarece nu se creează nicio ofertă de muncă şi , investitii care sunt necesare în cadrul economiei interne, nu prevede economia, de aceea sunt peste 8 milioane de românii cu drept de vot, care lucrează la relansarea economiă din afara României, pentru că guvernul partdelor private, este pasiv la problemele mari ai milioanele de românii de la lipsa totală de locurilor de muncă şi prin indexarea tuturor poveriilor fiscale, ca putere politică asupra mediului de afaceri.

 

 

Integrarea mai profundă pentru România în conceptul Uniunii Europene, trebuie să fie o prioritate pentru toate partidele politice şi parlamentare, care, desigur, este o problemă mare de realizat din partea partidelor de la guvernare, deoarece nu vor să se integreze asa cum cere cresterea economică şi cresterea nivelului de tari la nivelul Uniunii Europene pentru România.

 

Pietele financiare se bazează în mare măsură pe investitii solide în infrastructurii economice durabile, de tara, nu pe crestere economică de doi lei, asa cum este total lipsit de viziune de dezvoltare şi de cresterii economice pe cale naturală, ,, guvernul PSD” precum cu lipsa de masuri economice prin reducerea poverilor fiscale, unde nu este simulare de cresterii economice şi care să producă locuri de muncă de care sunt nevoie pentru actuala societate românească.

 

 

ZiarulViitor.ro

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Stiri locale. Locuri de munca . evenimente politice. Parchetul European. CEDO. Inaltul Comisar AL ONU pentru Drepturilor Omului. ONU.Înaltul Comisar al Naţiunilor Unite pentru Refugiaţi. Marine Le PEN, Benjamin Netanyahu - בנימין נתניהו - Home /https://www.facebook.com/ZiarulViitor