TEORIA GENULUI STERGEREA INDEPENDENTEI OMULUI DE LA ZERO

 

Este foarte normal si foarte necesar sa se aduca la cunostinta si sa fie adoptat in Romania cerintele celor 3 milioane de romani , precum sa se organizeze mai repede acel referendum care sa permita inscrierea romanilor in legea fundamentala deoarece cosatoria este o uniune universala si care se consolideaza intre barbat si femei, iar barbatul n creator, impreuna cu femeia, a declarat Bogdan SCURURT  Activist al drepturilor Omului, cere imediat ca actuala majoritate parlamentara sa trima Guvernul PSD-ALDE , in teritoriul, sa mobilizeze toate documentele necesare pentru revizuirea Constitutiei . Legalizarea casatoriei de sex opus este un pericol si de asta sunt multe societatii foarte distruse de la realitatea si care familia ce erau o instutiei, a devenit o familie de grup al mafiei politice organizate .

Nevoiea de organizarea unui o consultare aho-hoc , de ineplinirea dorintelelor ale Romaniei o cerinta a peste 4 milioane de romani , plus diaspora, privind organizarea care sa permita proetctie in fata legii prin inscrierea in Constitutiei a casatoriei ca uniune intre un barbat si femeii, astfel incat Statul Roman sa se puna la masa guvernarii sociale si sa fie un creator al satului romanesc si locuinte sociale pentru toate personalele vulnerabile, consumatoare de droguri, expusi traficului de resurse umane si mai ales ale ingalitatii in societatea de azi.

Referitor la lupta pentru Drepturilor Omului si Drepturile Civile, care ar trebuie sa devina un Program al Drepturilor Omului, sub Programul economic si al guvenrului PSD, prin guvernarea de 80 la suta, a partidelor care decid in numele tuturor romanilor, despre soarta politica europeana si interna, n nevoie imediat despre mobilizare a unor grupuri mixte in favoarea sustinerii familiei si conservarea ei, pe calea naturala. Primii Oameni care au fost a fost Adam si EVa, care era prima familiei creatoare de reproducere, ,, casatoriei ,, intre persoane de aceleasi sex.

Romania are foarte multe probleme si ar trebuie sa vina cu un proiect de tara destul de serios, cum este cel de sus, pentru a nu se confrunta cu revindecarea insttutiei casatoriei de persoane formate de doi barbati sau doua femei si, implicit. trebuie respectate drepturile omului, ale majoritatii care vin la vot si pune votul pe buletin, Nu distrugerea instututiei familiale prin conservarea ei si prin modernizarea nivelului socio-profanare.

Leaganul maturitatii provine din implementarea unori ideii despre rolul Familiei in societate si pe fundamentata pe un concept despre casatoriei intre barbat si femeie?  Casatoria si familia joca un rol foarte important in conceperea de drepturile si libertati civile, deoarece copilul nu este proprietatea statului, iar femeia garantul de care se stipuleaza pentru intemierea pe caii normale ale institutiei familii, iar unele organziatiile ale minoritatilor sexuale ar trebuie sa lupte pentru drepturilor oamenilor bolnavi, sa aiba dreptul la un doctor si mai ales sa fie ajutati sa iasa din problemele mostenite sau virusate din Romania. De 13 ani, se lupta pentru organizarea unui mic referendum pentru temele ce este familia si ce rol are inca in Romania , iar sferele politice ar trebuie sa nu faca politica pe o tema care a devenit tot mai sensibila si care nu mai garanteaza un nivel de tari serios pentru fiecare barbat si femeie sa aiba dreptul la casa sociala si la un loc de munca , mai sigur si serios ..

 

Pentru ca interesul general si pe termen lung trebuie dus pana la capata ,daca se mai doreste sa mai existe Romania. Anumite vocii din spatiul public au tupeu foarte odios si se manifesta pentru distrugerea omului prin natura, ar trebuie ca mai multe consideratii fundamentale sa se fundamenteze la timp, sa nu genereze efecte daunatoare si cutremuratoare, nu pentru ca exista Biserica Ortodoxa, si pentru ca exista un popor si trebuie respectat. Trebuie mult talent si rapiditate din partea liderii POLITICII ai PSD-ALDE, care au incasat milioane de voturi la alegerile parlamentare din 2016, si care acum nu se mai ocupa de promovarea si egalitatea de sanse si drepturilor omului prin lege, in contextul european si mai ales spatiul euro-atlantic. Sunt primii raspunzatori in fata alegatorilor cei care conduc azi destinele si mai ales ce vor oferi catre monsternire genaratiilor  viitoare. Nu avem politicienii sa aprecieze problemele grave ale Romanilor.

 

www.ziarulviitor.ro

https://www.facebook.com/ZiarulVIITOR.RO/?ref=bookmarks
Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Un Ziar care critica si este enervant de rau. CEDO. Inaltul Comisar AL ONU pentru Drepturilor Omului. ONU.Înaltul Comisar al Naţiunilor Unite pentru Refugiaţi. Marine Le PEN, Benjamin Netanyahu - בנימין נתניהו - Home /https://www.facebook.com/ZiarulViitor. Agerpres.ro. Matteo Salvin. Gheorghe Funar, Ovidiu Dantesti, Gabriela Stefania NUT, Scurtu Bogdan. ASOR(Apararea Dreptruilor Omului Romania). LIGA -D.F. O. Gabriela FIREA , difuzare@ziarulviitor.ro