TENSIUNI ECONOMICE TOT MAI RIDICATE PREVEDE ECONOMIA

Tensiunile economice şi sociale sunt tot mai ridicate, prevede economia României, din cauza partidelor private de la guvernare, care nu prevede măsurii economice de relansarea creşterii economice de înaltă calitate şi sigură, precum cu noi locuri de muncă şi care afectează foarte grav şi in continuare toată economia romanilor pentru anul viitor.

După ce România are cele mai multe măsuri de austeritate în zona mediului economic, nu au fost luate măsuri de redresarea economică şi socială de actualul regim PSD, în schimb sau introdus alte noi măsuri de austeritate în cadrul economiei, pentru reducerea veniturilor romanilor la cel mai mic nivel din Uniunea Europeană.

 

Politicienii cu organele executive şi legislative comună, ar trebui să prevadă că măsurile de austeritate, prin indexarea poverii fiscale, trebuie eliminate, deoarece sunt producătoare de creşterea sărăciei şi corupţiei masive, şi nu creează la niciun loc de muncă la cei peste 10 milioane de romanii cu drept de vot, care sunt în strada cu fără locuri de muncă în România.

 

 

Mediul de afaceri, au nevoie de un cadru politic, privind reducerea taxelor si impozitelor masive în cadrul economiei, astfel încât economia României să fie producătoare de oferte de muncă şi să reducă din tensiunile economice şi sociale din viata românilor.

 

Politica economică din guvernarea regimului PSD, au redus numărul de investitorii străini, prin actualizarea de noi taxe şi impozite tot mai mari de cât puterea economică a tuturor romanilor.

România are nevoie de urgentă de o economie vie, şi să fie populară economic, prin dezvoltarea Sectorului privat, care să cuprindă creditarea IMM-urilor, deoarece însă toate rapoartele economice sunt extrem de negative, la realitatea economică, care nu prevede modernizarea infrastructurii economice şi sociale, din partea mediului de afaceri, pentru că nu există maturitate politică de relansarea economică sănătoasă.

Fondurile europene nu sunt în continuare în România, astfel încât afacerile economice şi comerciale, prevăd numai măsuri de austeritate, şi nu se pot deschide alte noi afaceri economice în economia din România, deoarece taxele şi impozitele sunt tot mai împotriva dezvoltării economice şi sociale, prin blocarea creditării IMM-urilor de către băncile comerciale, care sunt producătoare de bani şi nu de firme şi nu de noi locuri de muncă.

Creşterea economică nu este de înaltă calitate şi sigură, deoarece nu prevede noi oferte de muncă şi creşterea economică de 2 lei,  în anul curent, este din creşterea datoriilor externe şi din indexarea poverii fiscale în Sectorul economic, care creditează pe partidele private de la ciolane de lux, precum marele PSD.

 

ZiarulViitor.ro

https://www.facebook.com/ZiarulVIITOR.RO/?ref=bookmarks
Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Un Ziar care critica si este enervant de rau. CEDO. Inaltul Comisar AL ONU pentru Drepturilor Omului. ONU.Înaltul Comisar al Naţiunilor Unite pentru Refugiaţi. Marine Le PEN, Benjamin Netanyahu - בנימין נתניהו - Home /https://www.facebook.com/ZiarulViitor. Agerpres.ro. Matteo Salvin. Ludovic Orban. Scurtu Bogdan. ASOR(Apararea Dreptruilor Omului Romania). LIGA -D.F. O. Gabriela FIREA , difuzare@ziarulviitor.ro