TEMPERATURA POLITICA DE LA GUVERNARE

 

 

Aderarea României la Uniunea Europeană, a adus unele beneficii, dar sunt nevoie de o multitudinii de beneficii, de politică socială si cu accent pe modernizarea economiei si cu recomandarile Comisiei Europene, astfel încât noua piramidă de reforme economice, pentru statul de drept asupra Justitiei, si Justitiei socială, să fie in acord cu UE, din partea tuturor partidelor politice de pe arena politică natională, deoarece este singură alternativă sau sursă de reforme adevarate in extinderea României in conceptul de modernizare in  valorilor pro democratice.

 

Problema României este ca nu are acum o putere politică normală, care să fie pentru România, aici este vorba despre actuala majoritate parlamentară în Parlament, care garantează pentru un Guvern de partide de slabă guvernarein tara şi care nu produce nimic si niciun leu pentru Romania, astfel incat romanii să fie tot timpul cu cele mai mici venituri.

 

 

Sistemul politic din partea partidelor de la guvernare, prevede dezvoltarea programelor de coruptiei si multă sclaviei severă, asupra celor 20 de milioane de românii. Locul României nu trebuie sa fie la zona partidelor private si in conceptul Uniunii Europene, pentru puterea statului de drept şi libertatea economică prin multe privilegii in viata oamenilor, care sa facă afacerile europene şi nu trafic de evaziune fiscală, asa cum sugerează Guvernul PSD, ,,sportul national ai evaziunii fiscale”, prin indexarea poverii fiscale cat mai sus, din colo de faptul, ca nu prevede in Tratatul de aderare al României să fie cu cele mai mari curele de taxe si iar impozite de politică privată, pentru zero investitii şi locuri de muncă.

 

România nu trebuie să plece din Uniunea Europeană, şi trebuie să se bucure şi să se integreze in raport cu tarile fondatoare ale Comisiei Europene, asa cum spune tratatele de aderare asupra extinderii şi dezvoltarii comertului şi productia masivă de investitii in infrastructura economică în mediul rural şi urban. Guvernul Ponta, mai trebuie, să guverneze asa cum are nevoie România pentru românii.

 

Afacerile europene, asupra Guvernului Ponta 4, nu sunt in Guvern si prevede numai programe de ridicarii afacerilor de coruptiei şi sclaviei politică de la partidele private de la guvernare, astfel insă ca milioane de romanii cu drept de vot, să fie sclavii ai partidelor private, dupa un loc de munca şi care nu oferă nici plata asigurarilor sociale si numai cele mai mici venituri, pentru promovarea evaziunii fiscale si saraciei la negru, din partea actorilor politici de la guvernarea personală.

 

Autoritatea anti-corupție in România ( DNA ) a deschis foarte multe dosare penale si care sunt pline de politicienii in cadrul Parlamentului, care este expresia guvernarii centrale , insă numai in anul 2015, procurorii ai DNA, au peste 1500 de dosare penale cu iz politic penal, din partea tuturor partidelor politice de la guvernarea persoanlă, si impotriva Romaniei care să nu ofere românilor locuri de munca de prima mana si cele mai mici venituri, insă să devină sclavii ai partidelor private si cu cea mai mare clientela politică la guvernare.

Parlamentul European, cere Parlamentului de la Bucuresti, să nu mai facă scut impotriva penalilor in politică, cu afacerilor de corupţie,  astfel incât nu atrage noi investitorii si este impotriva reducerii fondurilor europene. Guvernul PSD, nu vrea progresul economic,  prin toată România, deoarece vrea să manipuleze pe romanii la alegerile anticipate, cu noi promisiuni şi care nu sunt nicidată onorate  la nivelul Uniunii Europene, care reprezintă cea mai agresivă manipulare din partea partidelor private.

 

ZiarulViitor.ro

https://www.facebook.com/ZiarulVIITOR.RO/?ref=bookmarks
Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Un Ziar care critica si este enervant de rau. CEDO. Inaltul Comisar AL ONU pentru Drepturilor Omului. ONU.Înaltul Comisar al Naţiunilor Unite pentru Refugiaţi. Marine Le PEN, Benjamin Netanyahu - בנימין נתניהו - Home /https://www.facebook.com/ZiarulViitor. Agerpres.ro. Matteo Salvin. Gheorghe Funar, Ovidiu Dantesti, Gabriela Stefania NUT, Scurtu Bogdan. ASOR(Apararea Dreptruilor Omului Romania). LIGA -D.F. O. Gabriela FIREA , difuzare@ziarulviitor.ro