TEME POLITICE PENTRU EUROPENE NU SUNT PROMOVATE

Campania din Romania pentru alegerile europene din 25 mai 2014, nu prevede teme politice de înaltă calitate şi sigure din partea tuturor partidelor politice şi care se declară că sunt cele mai modernizate partide politice şi cu structurii politice democratice, pentru noul Parlament European.

Cele mai noi alegeri electorale, prevede o slabă comunicare între beneficiarii privind subiectele europene, dar cu toate acestea nu ar mai trebui să mai vină romanii la urne la vot, după gândirea partidelor politice. Teme politice care s-au văzut mai ridicate la nivelul românilor, sunt de la PSD cu alte partide din sub umbrela politica USD.

 

PSD fiind la ora actuală cu cele mai multe teme politice şi cu un program politic mai serios, confirmă că planurile de acţiune ale europarlamentarilor socialisţii sunt tot mai mari, pentru următorul mandat. Proiectele politice de la PSD, sunt combaterea sărăciei şi corupţiei din zona economică şi politică, care se pare ca fiind subiecte politice serioase şi promovate de către toate partidele politice care se declară că sunt democratice.

 

Alte program politic este din partea celui mai tânăr partide politic de centru-dreapta(PMP), pentru alegerile europene, care prevede un program politic cu peste 100 de puncte după modelul de integrare a României în Uniunea Europeană.

 

În plus, mai sunt programe politice pentru alegerile europene din partea altor partide politice, care nu sunt promovate la nivel înalt, deoarece este mai important să facă politică de slabă calitate, pentru ca să fie număr mic de alegătorii la procesul de votare.

Altă temă politică din partea candidaţilor PSD, sunt integrarea României la Spaţiul Schengen în anul curent, având în vedere că a fost amânate extinderea de drepturilor fundamentale şi europene, pentru Romania din partea parlamentarilor care protestau împotriva romanilor în Parlamentul European.

Proiecte politice nu prea sunt pentru campania electorală pentru noul Parlament European în toată Europa şi nu numai în România, deoarece este criză de resurse intelectuale la nivelul persoanelor publice şi că sunt mai mult precupaţi decât cine ies popularii europeni sau socialiştii pe primul loc. Pentru asta sunt alegerile electorale la unele partide politice, care nu au viziunii politice şi economice, privind temele politice pentru dezvoltarea politice europene şi democratice în noul Parlament legislativ european, care să prevadă măsuri serioase şi economice de combaterea măsurilor de austeritate care încă nu au plecat din viata europenilor din Uniunea Europeană.

 

Programul socialiştilor europenei, prevede că se extinde în toată Europa, având un cadru politic şi european prin care se cere ridicarea nivelului de trai şi dezvoltarea tuturor investiiţilor străine, care înseamnă noi locuri de muncă şi combaterea sărăciei severe, prin reducerea poverii fiscale în vara lui 2014, în cadrul Uniunii Europene, pentru România.

 

PSD fiind la ora actuală cel mai puternic partid politic din Românai, care isi propune să trimită în Parlamentul European cel putin 16 mandate de parlamentari, vând în vedere că se află la un scor electoral de peste 35 la sută, şi în creştere.

 

ZiarulViitor.ro

https://www.facebook.com/ZiarulVIITOR.RO/?ref=bookmarks
Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Un Ziar care critica si este enervant de rau. CEDO. Inaltul Comisar AL ONU pentru Drepturilor Omului. ONU.Înaltul Comisar al Naţiunilor Unite pentru Refugiaţi. Marine Le PEN, Benjamin Netanyahu - בנימין נתניהו - Home /https://www.facebook.com/ZiarulViitor. Agerpres.ro. Matteo Salvin. Gheorghe Funar, Ovidiu Dantesti, Gabriela Stefania NUT, Scurtu Bogdan. ASOR(Apararea Dreptruilor Omului Romania). LIGA -D.F. O. Gabriela FIREA , difuzare@ziarulviitor.ro