TELEVIZIUNEA ROMÂNIEI SE PREGĂTEŞTE SĂ LANSEZE CEA MAI BUNĂ CONDUCERE

Televiziunea României se pregăteşte să lanseze cea mai bună conducere la televiziunea publică, a statului român până la începutului anului viitor. Guvernul al României, analizează cea mai bună ofertă de resurse umane, privind noua conducere la TVR, după ce foştii  manageri au lăsat cele mai mari datorii imense de miliarde de euro, pentru cea mai mică audienţă din istoria TVR şi celor peste 300 de posturi de televiziunii de pe teritoriul al României.

 

Actualul Guvern, va adopta, miercuri, în ultima sesiune parlamentara pe anii 2012-2013, o nouă conducere interimar la TVR, care are o susţinere parlamentară solidă din partea deputaţiilor şi senatoriilor de la partidele parlamentare, printre care PSD-PDL, pentru Nicolau Valentin.

 

Victor Ponta, a declarat, că nu mai poate garanta la televiziunea publică, pentru două mii de oameni, într-o stare aşa de proastă şi cu cele mai mari datorii de peste 100 de miliarde de euro, în numai anul 2013, şi pentru cea mai mică audientă din istoria televiziune publice din partea statului român.

 

Premierul a comunicat că s-ar fi discutat cu peste 100 de parlamentarii de la PNL, să propună un nou manageri care are o experienţă solidă în mass- media, pentru că la televiziunea de stat, să  reducă din creşterea datoriilor publice şi să meargă către zona de profit.

 

Actualul cofondator al edituri nemira de cărţi de înaltă ţinută intelectuala şi SF Nicolau Valentin, în vârstă de 54 de ani, are o experinţă de peste 30 de ani, la zona de mass-media şi fost director general al TVR, pe vremea când România adera la Uniunea Europeana, şi  va fi votat ,,pentru”  cu peste 250 de mandate de parlamentari, care parlamentarii vor dovedi ca au mai multa minte şi o gândire dezvoltată pentru binele TVR.

 

Premierul Victor Ponta, a mai spus ca la televiziunea publică, are mari reţineri faţă de propunerea lui Rareş Bogdan de la Realitatea TV, să preia o funcţie de preşedintele general al TVR, el arătând că este foarte preocupat ca conducerea TVR, să devină un  serviciu dorit romanilor, şi nu clientelei politice de la partidele private şi parlamentare.

 

ZiarulViitor.ro

https://www.facebook.com/ZiarulVIITOR.RO/?ref=bookmarks
Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Un Ziar care critica si este enervant de rau. CEDO. Inaltul Comisar AL ONU pentru Drepturilor Omului. ONU.Înaltul Comisar al Naţiunilor Unite pentru Refugiaţi. Marine Le PEN, Benjamin Netanyahu - בנימין נתניהו - Home /https://www.facebook.com/ZiarulViitor. Agerpres.ro. Matteo Salvin. Gheorghe Funar, Ovidiu Dantesti, Gabriela Stefania NUT, Scurtu Bogdan. ASOR(Apararea Dreptruilor Omului Romania). LIGA -D.F. O. Gabriela FIREA , difuzare@ziarulviitor.ro