TEATRUL DIN ZONA GUVERNĂRII SE REDUCE LA UN NIVEL MAI MIC

Teatrul politic şi ieftin pe banii romanilor din partea tuturor partidelor private din zona guvernării, cu ruperea USL-ul de la ciolane, se reduce la un nivel mai mic, deoarece partidele private de 1 la suta, nu mai vor privilegii politice, în Cabinetul lui Victor Ponta 2, pentru desemnarea guvernului Ponta 3, cu cea mai mică majoritate parlamentară.

Liderii USL  cu partidele private de la puterea executivă şi legislativă proprii, confirmă că nu vor mai rupe USL, în pragul de alegerile europarlamentare din 25 mai 2014, pentru organizarea de noi alegeri anticipate, o dată cu euroalegeri din Romania.

 

Alianta politică USL 2, care a adus cel mai mare număr de deputaţii şi senatorii în cadrul Camerei Deputaţilor şi Senat, de la toate partidele politice din arena politică european, au programat în anul 2014, o alianţă electorală cu numele de USD, pentru scoaterea PNL-ului cât mai repede de la guvernare, după primele alegeri electorale din primăvara 2014.

Numărul de parlamentarii ai USL, în prezent, se ridică la peste 500 de mandate, care este Şeful Guvernului ponta 2, şi pentru validarea Guvernului Ponta 3, care va fi cu o majoritate parlamentară foarte fragilă, de sub 300 de mandate.

Acestă construcţie politică de stânga (PSD), şi-a asumat în ultimele campanii electorale mai multe programe economice şi sociale care nu au fost achitate în zona economică şi au adus cea mai mare instabilitate politică, pentru că acest guvern din actuala majoritate parlamentară de 2014, nu se raportează la numărul foarte mare de probleme economice şi sociale, astfel se reconfirmă prin criza politică care se află în guvernarea USL.

Tot circul politic de la ieşirea unor partide private de la guvernare, a fost promovat din cauza unui partid, care mai pretinde că se află un partid de dreapta, dar la realitatea politică este împotriva dezvoltării şi creşterii economice, deoarece susţine promovarea poverii fiscale în continuare.

Guvernul lui Crin Antonescu de la PNL, pentru USD-ul lui  Victor Ponta, au declarat, că guvernarea USL va continua până la venirea alegerilor parlamentare din anul 2016, dacă partidele politice din cadrul USL, vor avea rezultate bune la euroalegeri aşa cum prevede estimările lor politice.

 

Actuala majoritate guvernamentală, se laudă că numai Uniunea Socială Liberală mai poate să ofere stabilitate politică şi guvernamentală, având în vedere că în Romania, sunt milioanele de romanii cu drept de vot, care nu au locuri de muncă de peste 3 ani, de zile, de când s-a fondat USL la zona politică internă.

 

ZiarulViitor.ro

https://www.facebook.com/ZiarulVIITOR.RO/?ref=bookmarks
Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Un Ziar care critica si este enervant de rau. CEDO. Inaltul Comisar AL ONU pentru Drepturilor Omului. ONU.Înaltul Comisar al Naţiunilor Unite pentru Refugiaţi. Marine Le PEN, Benjamin Netanyahu - בנימין נתניהו - Home /https://www.facebook.com/ZiarulViitor. Agerpres.ro. Matteo Salvin. Gheorghe Funar, Ovidiu Dantesti, Gabriela Stefania NUT, Scurtu Bogdan. ASOR(Apararea Dreptruilor Omului Romania). LIGA -D.F. O. Gabriela FIREA , difuzare@ziarulviitor.ro