TARA CU FARA CULTURĂ ŞI CU MULTĂ MIZERIE

O tara cu fară cultură şi cu multă mizerie, deoarece scoala românescă, nu mai produce nimic pentru stucturile economice şi este extrem de plină de românii care sunt extremi de săraci şi o duc tot mai rau. Industia românească care era reper al capitalului economic şi social, se află la fier vechi, cu milioane de românii cu fara viitor în toată România. Munca românilor privind intelectuală şi fizică, nu mai este achitată în raport cu ce produce cetateanul român pentru tara lui mamă şi tara.

 

O tara asa de frumoasă şi de sex feminin, cum este România, şi care suferă foarte mult şi care pădrunde foarte multă durere în sufletele românilor, încâ mai rezistă, la câtă rautate se produce din partea partidelor parlamentare şi de la guvernare şi politic de numai politică de clientela politică de partide comerciale. O tara este datoare să producă societatii românesti, repere şi elite culturale care să fie transmise viitoarelor generatii de români, privind valorile traditionale în raport cu producţia economică ale României de înaltă calitate.

 

Aproximativ 56 la sută dintre românii cu drept de vot, nu mai vor să facă studii superioare , deoarece nu sunt bune pentru economia din România care nu reuşeste să producă locuri de muncă din cauza unor indivizii care stau călare pe buntoanele României, şi care statul român, este tot mai sufocat de animalele sociale şi animalele politice care comunică împotriva României tot mai mult.

 

Modernizarea economică şi o scoală românească asa cum a fost zidită de mari intelectualii şi plină de valorii culturale şi tradiţionale, este vândută pentru cresterea săraciei şi corupţiei de multiple severe, deci nu mai sunt institutii de invatamânt să producă în toate domeniile din societate, marii repere şi valorii intelectuale. Inteligenta cu care se manifestă în actuala societate contemporană, este tot mai artificială din toate punctele de vedere ale gândirii umane şi nu produce nimic real şi de folos pentru un viitor mai mare pentru România.

 

Salariile mici la anumită zona de profesori, care acesti profesori nu sunt muncitori productivi, ei sunt totusi muncitori productivi în raport cu societatile comerciale şi financiare care i-a angajat pe românii pe piata muncii şi la numar foarte mic.

În România nu mai există numeroase fabrici de cultură de inaltă calitate, de valoriile traditionale ale poporului sacru românesc, care se vede în economie şi in societatea în care sunt anumite grupuri de persoane care sunt tot mai mult împotriva României, indiferent ca statul român, le dă banii de mâncare si un loc de muncă, la caldurică, tot nu muncesc asa cum ar trebuie să munceasă pentru tara lui mama si tată pentru continuarea României moderene. Elite intelectuale şi de bază pentru România, nu mai sunt de mult timp, deoarece puterea indivizilor este tot mai mare şi România pierde din românii cu înalte pregatiri profesionale.

 

După schimbarea regimului politic din România în capitalism sălbatic, de la comunismul care era singurul regim politic care producea valorii şi elite de inaltă cultură, acum avem cea mai mare producţie de rebuturi umane, care sunt considerate cu studii superioare, precum animalele sociale şi care nu cred în puterea divină. Forta românilor de muncă bună de vândut pe nimic, comunitatea unor profesorii este tot mai productivă, care nu mai respectă meseria lor de dascali ai statului lor, deoarece gândirea lor este cu fară a fi părinte, să formeze viitoarele generatii să fie loiali fata de tara lor care le asigura intreaga infrastructură de pregătire în formarea viitorului lor.

 

În acelasi mod se îmbogăţesc şi antrepenorii de inţelepciunea românilor tot mai mult, care România o fata chinuită cu multă mizeri politică şi de intelectualii cu credintă artificială, astfel încât România să fie tot in falimentul cultural şi de oamenii de bună calitate în scădere, insă producţia este masivă de oamenii care pleacă pe alte meleguri pentru un loc de muncă mai bine plătit, şi aici mă refer la doctorii, profesorii şi inginerii, care construiesc societatii moderne şi de inaltă calitate culturală, la statele democratice, care asigură locuri de muncă, unde este respectată demnitatea individului precum munca intelectuală şi munca fizică.

 

ZiarulViitor. ro

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Dan Nicusor, Klaus Iohannis, Monica Macovei, Laura Codruta Kovesi, Catalin PREDOIU , CTP, Ion Cristoiu, Cristian PREDA, Raluca Turcan , Bogdan Scurtu, Ludovic Orban, Dan Mihalache, vasile Blaga, Elena Udrea, DAN Tapalaga, Augustin Lazar,oana bizgan , cosette-paula chichirău, alina gorghiu. Presa . si toate instrumentele din cadru mass-media trebuie sa serveasca pe guvernanti, Nu pentru sa guverneze pe guvernati???