TARA ARE NEVOIE DE PUTEREA OAMENILOR LA VOT

România are nevoie anul acesta, în 25 mai 2014, de puterea oamenilor la vot, în număr foarte mare, pentru democratizarea alegerilor europene, care va fi aleşi, pentru un mandat de cinci ani, noii membrii ai Parlamentului European, şi din partea România vor fi 32 de mandate din partea tuturor partidelor politice, care au produse politice de înaltă calitate şi viziunii politice.

Pentru 25 mai 2014, în toate ţările din clubul Uniunii Europene, vor avea alegeri europene pentru noul Parlament European şi în special în toată România, astfel încât partidele de dreapta, care sunt foarte multe, vor adera la unificarea dreptei dacă au număr mic de voturi, care sunt împotriva Guvernului PSD în continuare, care are şanse să obţină cel puţin 16 mandate de europarlamentari.

 

Fiind primul scrutin electoral pe care trebuie să fie cu cel mai mare număr de alegătorii din istoria modernă europeană, spre deschiderea de noi drumuri europene şi pentru mai multă politică externă pentru România, care însemnă contacte comerciale din partea marilor puteri ale lumii, care vor avea un nou tratat de putere economică, privind problemele unei noi ordini economice mondiale, care este foarte important pentru puterea economic al României.

Candidaţii de la partidele parlamentare, precum PSD, la Parlamentul European, şi-au făcut prezentarea ofertelor politice şi -au contribuit la extinderea de campanie electorală în toată ţara. Produsele politice de la PMP, privind campania electorală, prevede foarte multe teme politice de integrarea României la toate drepturile europene, având ca obiectivele fundamentale electorale de extinderea cadrului legislativ, prin fonduri europene mai multe, pentru reducerea poverii fiscale.

 

Alegerile europene nu sunt aşă de importante din toate punctele de vedere politic la nivelul României, deoarece cea mai mare campanie electorală şi foarte importantă este programată în toamna nu este o scuză politică că unele partide politice, au abordat teme politice pe lângă alegerile europene din 25 mai 2014.

Pentru România este foarte important ca oamenii să ştie că Europa nu este împotriva României, ci alegerile europene prevede mai multe fonduri europene, după numărul de voturi din partea românilor cu drept de vot, de asta este foarte important ca numărul de alegătorii la urne, să fie foarte mare pentru ei, şi nu pentru partidele politice şi parlamentare.

 

ZiarulViito.ro

 

 

https://www.facebook.com/ZiarulVIITOR.RO/?ref=bookmarks
Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Un Ziar care critica si este enervant de rau. CEDO. Inaltul Comisar AL ONU pentru Drepturilor Omului. ONU.Înaltul Comisar al Naţiunilor Unite pentru Refugiaţi. Marine Le PEN, Benjamin Netanyahu - בנימין נתניהו - Home /https://www.facebook.com/ZiarulViitor. Agerpres.ro. Matteo Salvin. Gheorghe Funar, Ovidiu Dantesti, Gabriela Stefania NUT, Scurtu Bogdan. ASOR(Apararea Dreptruilor Omului Romania). LIGA -D.F. O. Gabriela FIREA , difuzare@ziarulviitor.ro