SUTE DE MII DE PROTESTE FOARTE AGRESIVE IN FATA MINISTERELE ALE MAJORITATEA POLITICA

Noi proteste sunt tot mai multe impotriva majoritatea politica de azi, cu partidul maimutelor ce nu guverneaza de loc problemele locale si cele de la centru. Proteste tot mai multe au urcat la guvernare intrucat  oamenii nu mai agreaza de loc paleta de promisiuni electorale ce nu sunt de loc confirmate in agenda publica ale tuturor partidelor politice.

Protest inedit al ciobanilor si a le lucratorilor din agricultura in fata Ministerului Agriculturii si mai ales alte sute de mii de persoane sunt la ora actuala in fata sediului Guvernului Romaniei. Persoanele cu drept de vot sunt tot mai nemultumitii de politica agricola a Guvernului care nu produce de loc roade si numai rezultate catastrofale industriei agricole. Tarnaii mai prosteaza si impotriva lanturilor de magazine straine, deoarece nu ii lasa sa isi vanda produsele si fructele si legumele in marile magazine din toata tara si ca prteurile sunt pentru o taraba de peste 3000 de euro pentru o ora.

Eveniment dedicat impotriva coruptilor din mediul de afaceri se distruge industria agricola si zootehnia cu carne de porc si de vita din import, iar magazinele de desfacere sunt tot mai impotriva produselor romanesti. Ciobanii si crescatorii de ovine sunt la usa lui ministrul fantoma si cer sa ia masuri urgent si ameninta totodata cu greva foamei pe termen nedeterminat .

 

Sute de ciobani protestează în fața Ministerului Agriculturii, nemulțumiți din cauza că statul nu le acordă suficientă susținere, iar ministrul Petre Daea nu prea face mare lucru în acest sens.

Totodată, ministrul Petre Daea este acuzat că a format „o mafie”, cu un grup restrâns de persoane, care coordonează afacerile cu oi în România., potrivit B1TV.ro

Ciobanii susțin că pășunile sunt date în folosință în mod preferențial unor persoane care nu ar trebui în mod normal să beneficieze de ele, inclusiv pe criterii politice.

Oierii ameninţă că nu vor pleca din faţa Ministerului Agriculturii până când nu vor fi primiţi la discuţii şi nu li se promite rezolvarea problemelor.

„E dreptul fiecăruia să facă ce vrea, dar e bine să facem împreună ce trebuie”, a declarat Daea, adăugând că solicitarea oierilor de privind sprijinul cuplat nu poate fi îndeplinită, pentru că subvențiile trebuie să aducă performanță.

„Suntem alături de toți crescătorii de ovine, dar vrem să creștem performanța. Performanța pentru animale o faci când urmărești un program. Sunt de acord și cu observațiile pe care le fac ei. Suntem alături de toți fermierii și crescătorii din România, însă trebuie să creștem performanța, obiective pe care statul le urmărește prin lansarea subvențiilor de către stat la timp”, a adăugat ministrul Agriculturii.

 

 

www.ziarulviitor.ro

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Dan Nicusor, Klaus Iohannis, Monica Macovei, Laura Codruta Kovesi, Catalin PREDOIU , CTP, Ion Cristoiu, Cristian PREDA,Dan Nicuosr, Marine LE PEN , Ambasada Farantei.Ambasada Orientului Mijlociu, Ambasada USA si Statele Unite ale Uniunii Europene. CEDO-privind Drepturile Omului. Ambasada Canadei, Ambasada Teheran , Ambasada Chinei, Ambasada Piata Rosiei din Moscova. Institutul pentru Drepturile Omului din Lume. Liga Drepturilor Omului din Franta. Consiliul de Pace de la Conventia Europei din 1918. Consiliul de Coroana din Regatul Marii Unite. Si, Consiliul de Coroana de la Palatul Cotroceni, privind Statul Roman, a patra putere in STATUL de drept la ora actuala. Drepturilor Omului-CEDO Raluca Turcan , Bogdan Scurtu, Ludovic Orban, Dan Mihalache, vasile Blaga, Elena Udrea, DAN Tapalaga, Augustin Lazar,oana bizgan , cosette-paula chichirău, alina gorghiu. ZiarulViitor.ro este de utilitate publica, pentru libertatea presei din Romania !