SUNT TOT MAI MULTE PARTIDE SI NU VOR FACE NIMIC

Romania nu are o populatie de peste 100 de milioane de locuitori, asa cum sunt peste 300 de partide politice la alegerile europene si cu cea mai slaba oferta politica de slaba politica de calitate si persoane penale si care au comis numai jafuri si camatarii . Sa vazut ca sunt victime ale Statului Paralel, sa mai comita si alte victime ale sclaviei severe si sa munceacsa pentru un 1 euro ziua de munca in Romania.

Revolutia politica in Romania a fost pe lenga Romania care nu a fost capabila intr-o oare care masura sa produca partide politice noi, sa fie alternativa reala pentru mai bine de 100 de ani. Nu avem si nu vom vedea o guvernare serioasa si care este vorba despre probleme ale guvernarii si nu despre problemele penale ale locatarilor de la guvernare si care inca se pregatesc sa aterizeze la guvernare.

Exista multa criza politica , criza sociala , economia merge impotriva nivelului de trai, si nivelului de egalitatea sociala, a suferit multe derapaje , mutilari de privind radierea drepturilor omului din nou avem mai slaba crestere politica si care se vede ca actualele partide politice si liderii lor penalii cu multe contracte de coruptiei si fara sa plateasca taxele si impozitele sunt partide tot mai zero pentru alegerile europene 2019. Numai in anul 2018, pentru un mandat de guvernare europeana a emis mai multe motive pentru combaterea prostitutiei politice , care de fapt erau pentru introducerea in arena deschisa a vedetele penale si care fac tarfic de coruptiei, poate ca acum nu exsita coruptia la guvernare pentru ca nu se vede dar cei care sunt pe partea opzotiei, stiu mai bine ce afaceri de contracte publice se petrece la guvernare.

E mai penala si lipsita de viziune politica politicile sociale e masina de produc efecte sociologie expirate si cere numai muta putere si care voturile de la romanii nu sunt date pe gartis pentru o adunatura de penalii care au avndut Romania la fier vechi.

Egalitatea politica nu exista , paritatea de gen nu exista , nu avem tratament egal in viata publica intre barbati si femei privind accesul la alegerile europene , nu se respecta de loc drepturile civile si politice din partea tuturor partidelor politice, care viseaza doar putere sa fie pe gratis. Relatia vot si euro sunt egale, dar un penal si un gunoi public vs egal cu produsele penale din sistemul politic romanesc.

Revolutia roman a fost importanta pentru un limbaj de partide politice care vor sa prinda putere pe gratis, si chica am adus miliarde de euro din fondurile europene sa traiesca romani mai bine, sic, dupe la vandut povesti nemuritoare la alta taraba. Imagina unor partide politice noi este sora penala cu alte partide invechite si de penalii si coruptia publica cu fara contracte publice de guvernare. Egalitatea de sanse nu are nevoie de un progres politic din vorbe si are nevoie de o realitate sociala echitabila, si acces tuturor romanilor la viata publica. Acum acum sunt foarte multi aparatori ai drepturilor civile care fac uz de lovituri de drepturi sociale su politice in vederea unor astfel de putori la nivelul partidelor politice.

Feminismul nu este curva penalilor si ale partidelor politice, ale organizatiziilor politice, ale sindicate penale, si este o miscare care sa pus mult accent pe dezvoltarea drepturilor femeilor si copiilor orfani in viata publica si dreptul la vot. Nu avem coruptie dar avem pile politice care contractul social si contractul politic a trebuie revizuit si adus o guvernare nou prin Revolutie si nu prin alegerile penale cu alesi doar penalii si feminizarea listelor electorale sa scoata ce vor ei la guvernare.

www.ziarulviitor.ro

https://www.facebook.com/ZiarulVIITOR.RO/?ref=bookmarks
Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Un Ziar care critica si este enervant de rau. CEDO. Inaltul Comisar AL ONU pentru Drepturilor Omului. ONU.Înaltul Comisar al Naţiunilor Unite pentru Refugiaţi. Marine Le PEN, Benjamin Netanyahu - בנימין נתניהו - Home /https://www.facebook.com/ZiarulViitor. Agerpres.ro. Matteo Salvin. Ludovic Orban. Scurtu Bogdan. ASOR(Apararea Dreptruilor Omului Romania). LIGA -D.F. O. Gabriela FIREA , difuzare@ziarulviitor.ro