SUNT MULTE DE FACUT SI NU SE FACE NIMIC

 

Lucurile care trebuie facute si nu amantate din punctul de vedere economic. Avem un guvern cu politica slaba.

Lucurile care trebuie facute si nu amantate din punctul de vedere economic. Avem un guvern cu politica paguboasa fara precendent. Lucrurile trebuie facute cu inventar real. Clasa politica ar trebui sa ceara o renegociere a acordului cu FMI, cu UE şi cu celelalte institutii, dupa crestere economică slabă şi care nu produce locuri de muncă, de calitate si durabile, iar fondurile europene pentru anul 2015, sunt la cele mai slab nivel, deoarece guvernul nu are proiecte de atragerea banilor europeni si pentru anul viitor. Iar aceasta inseamnă, o noua recesiune economica si lipsa solidă de investitii straine in infrastructurii economice de tara. Sunt nevoie de milioane de locuri de munca, de buna calitate si durabile, pentru noi cresterii economice si progresul social.

Politica paguboasa fara precendent. Lucrurile trebuie facute cu inventar real. Clasa politica ar trebui sa ceara o renegociere a acordului cu FMI, cu UE şi cu celelalte institutii, dupa crestere economică slabă şi care nu produce locuri de muncă, de calitate si durabile, iar fondurile europene pentru anul 2015, sunt la cele mai slab nivel, deoarece guvernul nu are proiecte de atragerea banilor europeni si pentru anul viitor. Iar aceasta inseamnă, o noua recesiune economica si lipsa solidă de investitii straine in infrastructurii economice de tara. Sunt nevoie de milioane de locuri de munca, de buna calitate si durabile, pentru noi cresterii economice si progresul social.

 

Lucrurile care trebuie facute si nu amanate, având in vedere ca avem cea mai slaba crestere economica si care nu produce locuri de munca, de buna calitate si durabile. Aceasta politica paguboasa fara prea mare experienta politica pe scena politica in cadrul dezvoltarii economice, trebuie schimbată spre binele Romaniei pentru romanii. Clasa politica ar trebui sa ceara guvernului Ponta 4, masuri economice de relanarea economica si progresului social, dar si renegocierea a acordului cu FMI, şi cu UE şi cu celelalte institutii, dupa cate fonduri europene sunt acum in România din munca guvernului de la guvernare. 

Prin lipsa totala de locuri de munca, de bună calitate si durabile, se impune de urgentă, masuri care sa creeze alternative economice pentru productia de noi locuri de munca, privind reducerea poverii fiscale la cel mai jos nivel, cu forta de munca pentru mediul de afaceri, daca avem un guvern care se declara ca este la guvernare pentru interesul tarii.

 

Masurile sunt reducerea partidelor private de la guvernarea ciolanelor de lux, si un nou plan de guvernare privind noul guvern si cu proiecte serioase de tara. Oamenii de afaceri din Romania s-au săturat de regimul PSD, care guvernează prin guvernarea poverii fiscale, si i-au cerut sa ia masuri necesare pentru a combate o parte din coruptie si din evaziunea fiscale, care se extinde la cresterea ratei ai somajului in randul persoanelor intre 16 si 30 de ani, care acum avem o rata a somajului cu persoanele active, intre 1200 de persoane cu peste 78 la sută, din 1200 de persoane,  cu fara locuri de munca, si care nu au nici o sursă de venit din partea nimănui.

 

Multe firme private au intrat in faliment economic si comercial, pe fondul guvernarii poverii fiscale, si lipsa solidă de investitii serioase, in zona infrastructurii economice, de sanatate, educatie si in resurselor umane, care sunt partea din procesul de productie ai economiei de piata. Conform celor mai noi date privind procesul economic de tara, arata ca retingul de tara pentru motoarele economice sunt gripate cu noi crize economice, care politicienii de la guvernare nu vorbesc pentru ca sunt expresia muncii lor politice in aproape 4 ani de guvernare impotriva celor care produc ceva in Romania.

 

ZiarulViitor.ro

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Sunt milioane de probleme economice si sociale , pentru combaterea saraciei lucie, saraciei curata-marginalizare este rezultatul excluziunii sociale ce sunt promovate la periferia Societatii civile. Justitaia sa fie buna trebuie sa fie corecta. Politicii publice durabile si structurale ,pentru modernizarea cailor ferate, ar trebuie sa fie unele dintre obiectivele tuturor guvernelor politice. Nu sunt de loc reforme pentru ocupare :crearea de locuri de munca, flexibilizarea pietei muncii, facilitati si scutieri fiscale acolo unde este cazul pentru angajatori. Democratia are nevoie insa de mecanisme speciale prin care sa se poata „certifica” legitimitatea. Statul de drept nu poate sa fie fara respectarea drepturile omului si cele globale. Incalcarea drepturilor la locuire in institutii fundamentale, pentru grupuri marginalizate nu ofera justitiei sociala. Drepturile omului sunt inalienabile, adica nu pot fi instrainate .Nicio persoana fizica si juridica nu poate incalca drepturile omului deoarece sunt expresia obligatiile fundamentale prevazute in drepturile sale sunt legitime de nicio persoana nu are dreptul sa priveze pe cineva de drepturi. Din partea drepturilor omului pretinde ca nicio persoana sa nu fie mai presus de lege. Comunitatea drepturile omului prevede pacea, securitate sociala, promovarea si modernizarea sistemului de valori si democratie. Protectia si dezvoltarea economica si sociala formulate de libertatea presei de orice entitate sociala. Sistemul juridic din Romania are nevoie sa fie un regim al valorilor si legile sunt respectate in raport cu toti cetatenii. Sunt multe de facut si nu se face nimic!