SUNT IMPOTRIVA VIOLENTELOR EXTREME PRACTICATE DE ACTUALA CONDUCERE A TARII

NU sustin deloc volumul mare de  violente si manifestii politice de extrema stanga, din partea Conducerii partidului de guvernamant, care se clasifica a fi un partid de anti-proteste democratice. Condamnam cu fermitate abuzurile de putere politica asupra romanilor, care lucreaza in Diaspora, care sunt foarte multe dovezi clare ca Jandarmeria a batut pe protestatarii , fiind copiii, persoane destul de invarsta si nu numai.

 

Joaca de guvernarii din partea partidele politice de azi la guvernare, se manifesta prin atac mincinos si periculos asupra celor ce de fapt se alfa impotriva Nu drepturilor omului, fiind masca penala care a sponsorizat circul politic si toate actiunile de violenta in masa asupra celor care au votat si vor mai vota pentru toate alegerile democratice din Romania. .Elitele penale au chemat pe unii de la Clubul Dinamo, sa intervina printre protestatarii si sa scoata sute de persoane pe targa. Nu avem liderii politici seriosi si care sa sustina dreptatea oamenilor in piata publica, dovedind  ,inca o data ca au masti periculoase si ca clasa penalilor din sistemul politic roman, promoveaza si indemna la chemarea violentelor agresiv, oferind astfel o guvernare a bastoanele de cauciuc si tunuri de gaze la toxice , in loc de lapte si miere de albine. Evenimentele au fost destul de violente din Piata Victoriei, find mineriada Dragnea, Tariceanu din 10 august 2018, fiind liderul si sponsorul protestelor si al violentelor domestice  in spatiul public. Nu putem avem de loc democratiei dupa 1989, si santem mai rau fata de anii 1990, deoarece nu se pot justifica brutalitatea si lipsa de gandire ale jandarmilor de la ordinea publica, astfel ei ar lucra in afara legii.

 

Guvernul actual si al sau ar putea sa prezinte demisia in fata partide politice aflate la ciolane de lux, si cel mai grav lucru dintre toate sa nu mai comita atrocitati si i-au bagat pe  oamenii prin spital sa fie pline  toate spitalele din Capitala, cu protestatarii care se manifesta impotriva autoritatiile statului care indemna populatia si lucreaza pentru modernizarea si reluarea actelor de violenta intrucat celor care protesteaza  au dreptul sa protesteze .

Este inamisibil, si prin ce trece viata politica din Romania, din partea unei majoritatii parlamentare , croita sa fac grave abuzuri grave asupra milioane de romani care au fugit din aceasta tara sa traieasca mai bine in Diaspora, pentru ca, Guvernul Roman, PSD, ALDE SI alte partide nu sunt de loc instare sa creeze legii normative in vederea atragerii de noii si investitii si pentru crearea de locuri de munca prin fapte si nu bastoane de jandarmii si cel mai mare pumn in gura, asupra celor care deschid gura, pentru drepturile lor, civile si cuprinse in legea de organizarea statului de drept. Opozitia politica este foarte mica si nu poate sa reduca din abuzurile grave si lupta impotirva cozilor de topoare si vanzatorilor de tara, astfel inta nu este de loc o importanta de a cere comisii speciale in Parlament si mai bine ar fi desemnarea alegerilor anticipate. Deoarece Romania nu are de loc Guvern pentru guvernare, si este tiranul si tirania majoritatii parlamentare care sunt mana in mana cu cei mai bogatii oamenii de afaceri parventi care comit tot timpul milioane de abuzuri si incalca toate Tratatele internationale si confirma ca in aceasta tara se face politica prin Lovituri de stat.

 

ALO, ma auziti, ((Opriti lupta pentru sponsorizarea violentelor domestice din Piata Publica, Victoriei! Democratia este majoritatea oamenilor care au dreptul sa protesteze si sa ceara de urgenta demisia Guvernului ACTUAL, dupa ce violentele politice a devenit Programul de guvernare unde prevede numai bunastare sociala si dreptate politica la made PSD-ALDE))). Nu sunt de acord cu violenta domestica impotriva cetatenilor, astfel voi pace plangeri penale la ONU si alte foruri inale ale Drepturilor Omului. Lupta politica in Romania, prevede ca oamenii sa nu protesteze de loc si lipsa de viziunea serioasa din partea conducerii statului roman, este sa arunce cu gaze toxice si sa ofere bastoane de cauciuc, in loc de locuri de munca si cresterea nivelului de trai. Presa externa a raportat abuzurile Guvernului PSD-ALDE, care vor da socoteala in ziua alegerilor democratice si cand va fi lumea lor politica mai iubita de democratie.

www.ziarulviitor.ro

 

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

No announcement available or all announcement expired. Dan Nicusor, Klaus Iohannis, Monica Macovei, Laura Codruta Kovesi, Catalin PREDOIU , CTP, Ion Cristoiu, Cristian PREDA,Dan Nicuosr, Marine LE PEN , Ambasada Farantei.Ambasada Orientului Mijlociu, Ambasada USA si Statele Unite ale Uniunii Europene. CEDO-privind Drepturile Omului. Ambasada Canadei, Ambasada Teheran , Ambasada Chinei, Ambasada Piata Rosiei din Moscova. Institutul pentru Drepturile Omului din Lume. Liga Drepturilor Omului din Franta. Consiliul de Pace de la Conventia Europei din 1918. Consiliul de Coroana din Regatul Marii Unite. Si, Consiliul de Coroana de la Palatul Cotroceni, privind Statul Roman, a patra putere in STATUL de drept la ora actuala. Drepturilor Omului-CEDO Raluca Turcan , Bogdan Scurtu, Ludovic Orban, Dan Mihalache, vasile Blaga, Elena Udrea, DAN Tapalaga, Augustin Lazar,oana bizgan , cosette-paula chichirău, alina gorghiu. ZiarulViitor.ro este de utilitate publica, pentru libertatea presei din Romania !