SUNT FOARTE MULŢI POLITICIENI CARE SUNT MICI ÎN FAŢA OAMENILOR

)

Sunt foarte mulţi politicieni la zona guvernării executive şi legislative, foarte mici în faţă electoratului lor şi, din păcate, aceste aduce milioane mari de probleme economice şi sociale, care sunt împotriva romanilor cu reducerea numărului de cetăţenii romanii în Romania.

Singura realizare politică şi care s-a vândut cel mai bine în zona de mass-media, din partea cadrelor politice, sunt în prezent minciunile electorale, care s-a aflat tot timpul, un model de a face politică prin guvernare, din partea 80 la sută, de cadre politice de la toate partidele private, deoarece guvernează prin numai luare de mită, care este coruptie, pentru a vinde în continuare din sufletele romanilor la creşterea păcatelor tot mai mult.

 

Politicienii mint tot timpul şi mult pe gratis, cu ajutorul exclusiv al mass-medei, care promovează numai produse expirate şi cu fără valoare fundamentală ca om. Nu există la nivel de gândire din partea vânzătorilor de ţară, politică socială şi bazată prin dialog social, nu prevede din partea organelor executive şi legislative comune, o viziune politică de înaltă calitate şi numai promovarea de politicienii tot mai vechi pe arena politică actuală.

Sunt din cauza politicienilor de la partidele private, peste 8 milioane de tinerii cu vârstele cuprinse între 18-40 de ani, care nu sunt incluşi în program de educaţie şi formare profesională şi nu sunt angajaţi, iar actualele probleme sociale sunt mari, confirmă că politicienii din cadrul legislativ, sunt pe lângă milioanelor de probleme economice, precum repetenţii pentru absorţia fondurilor europene, pentru că nu se pot fura creditele europene din partea partidele private.

 

Parlamentarii ai guvernului ponta 3, nu sunt alături de tinerii romani, să îţi  construiască un viitor în ţara care s-a născut, dar îi obligă să fugă din ţara lor mama şi tată, pentru a-şi vinde munca lor intelectuală şi fizică, tot mai mult pe alte meleaguri străine, prin reducerea ofertelor de locuri de muncă sau exploatării muncii la negru, prin multă mizerie şi sărăcie mare.

 

Calitatea creşterii economice, cu accent social, nu prevede în programul de guvernare al guvernului ponta 3, deoarece se află la zona cu fără cadrul politic şi cu reducerea masivă a infrastructurii economice, prin indexarea poverii fiscale în toată economia reală, care este plină de partide private, care fura pe statul roman, prin vânzarea de romanii la cea mai ieftina munca de pe planeta noastră.

 

Astăzi, guvernul Ponta 3, pentru PSD, are o mişcare politică tot mai mult, pentru îndepărtării de traiectoria optimă cumulează inflaţia cu creşterea şomajului, fenomen fără precedent în istoria crizelor economice ale României.

https://www.facebook.com/ZiarulVIITOR.RO/?ref=bookmarks
Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Un Ziar care critica si este enervant de rau. CEDO. Inaltul Comisar AL ONU pentru Drepturilor Omului. ONU.Înaltul Comisar al Naţiunilor Unite pentru Refugiaţi. Marine Le PEN, Benjamin Netanyahu - בנימין נתניהו - Home /https://www.facebook.com/ZiarulViitor. Agerpres.ro. Matteo Salvin. Ludovic Orban. Scurtu Bogdan. ASOR(Apararea Dreptruilor Omului Romania). LIGA -D.F. O. Gabriela FIREA , difuzare@ziarulviitor.ro