REPERE POLITICE ALE NOASTRE

LIVE ONLINE, LIVE ONLINE, LIVE ONLINE,

Produse politice de inalta calitate, este ZiarulViitor.ro si Bogdan SCURTU cu numele in continuare. Produse politice in www.ziarulviitor.ro sunt in Romania. ZViitor.ro ,, Produs in ,,ZiarulViitor.ro si ,,Bogdan SCURTU,, deoarece noi  vrem sa fim un factor in repere ale mediului de afaceri si ale sferei politice actuale.Actualele partide politice din Parlament nu fac ce facem noi, insa, sifoneaza miliarde de euro din bugetele locale si cel mare, pentru a reduce investitii straine publice si private directe. Ele nu au un program de guvernare care sa vina de la firul ierbii, deoarece nu au de loc obiectivele de guvernare sa fie onorate din asa zisul lor programe de guvernare politice.

 

Despre NOI

Romania, Uniunea Europeana. Din cele 25 plus 2 tari, Romania , de la aderarea la Uniunea Europeana de 10 ani, si de la schimbarea unui regim politic cu un partid unic si un singur lider carismatic si cu larga viziune de promovarea produsele politice, DACIA, ARO , si alte repere politice importante ale conceptului de crestere economica de stat. Acum, avem mai multa viziune si pentru asta nu facem jocurile politice periculoase de loc pentru ca avem ce spune si despre jucatorii penalii de la toate partidele politice din Parlament. Produs politic in Romania, este ZiarulViitor.ro si sub numele Bogdan SCURTU. Nu putem face prea multe pentru ca nu avem firme fantome sa fie pe blat cu clientela politica foarte productiva si lipsita de guvernare pe obiective centralizate in mediul rural.  Ajutai produsele noastre politice sa aiba viitor si sa lucreze mai mult pentru aceasta tara, deoarece de la infiintare in 2008 ca organ de presa centrala si din initiativa celor peste 45 de membri fondatori, cu activitate in cadrul mass-media din Uniunea European . Produsele noastre genereaza stabilitate politica si macro-economice , avand ca factorul principal despre ,, Produse politice axate pe Viitor,, care doreste sa promoveze, sa implementeze noi afaceri serioase in lumea economica mondiala . De ce sunt guverne mondiale si mai puternice si care au forta politica foarte in crestere, deoarece statele suverane au cedat o mare foarte mare din privilegii catre mediului de afaceri. De la marile privatizari de industrii in energiei, gaze, apa potabila, si mai ales sistemul fiscal care se modifica dupa cum se schimba guvernele politice, care nu rezista mai mult de 12 luni.  In prezent despre noi se stie la peste 200 de agentii de presa centrala si mass-media din Uniunea Europeana.

 

 

Valori suntem pentru calitatea nivelului de tari si milioane de noi locuri de munca in bine platite, pe accent pentru combaterea sclaviei comerciale si legislative, avand in vedere, ca legea lobby nu este un instrument politic ale democariei in spatiul romaneasc.

 

 

Misiunea noastra prevede sa ne  dezvolta sa promovam produsele noastre de articole de politica, social, politica economica fiscala si in colaborare cu prieteni nostri din mass-media, atat in Romania, si cat in afara tarii.

ZiarulViitor.ro

Sunt milioane de probleme economice si sociale , pentru combaterea saraciei lucie, saraciei curata-marginalizare este rezultatul excluziunii sociale ce sunt promovate la periferia Societatii civile. Justitaia sa fie buna trebuie sa fie corecta. Politicii publice durabile si structurale ,pentru modernizarea cailor ferate, ar trebuie sa fie unele dintre obiectivele tuturor guvernelor politice. Nu sunt de loc reforme pentru ocupare :crearea de locuri de munca, flexibilizarea pietei muncii, facilitati si scutieri fiscale acolo unde este cazul pentru angajatori. Democratia are nevoie insa de mecanisme speciale prin care sa se poata „certifica” legitimitatea. Statul de drept nu poate sa fie fara respectarea drepturile omului si cele globale. Incalcarea drepturilor la locuire in institutii fundamentale, pentru grupuri marginalizate nu ofera justitiei sociala. Drepturile omului sunt inalienabile, adica nu pot fi instrainate .Nicio persoana fizica si juridica nu poate incalca drepturile omului deoarece sunt expresia obligatiile fundamentale prevazute in drepturile sale sunt legitime de nicio persoana nu are dreptul sa priveze pe cineva de drepturi. Din partea drepturilor omului pretinde ca nicio persoana sa nu fie mai presus de lege. Comunitatea drepturile omului prevede pacea, securitate sociala, promovarea si modernizarea sistemului de valori si democratie. Protectia si dezvoltarea economica si sociala formulate de libertatea presei de orice entitate sociala. Sistemul juridic din Romania are nevoie sa fie un regim al valorilor si legile sunt respectate in raport cu toti cetatenii. Sunt multe de facut si nu se face nimic!