PROM

LIVE ONLINE, LIVE ONLINE, LIVE ONLINE,

Oferirea si sponsorizarea pachetelor de publicitate, dezvoltarea si consolidarea afacerilor de orice fel, bazata pe prietenie actiune si intrajutorare morala si partenerilor afacerilor locale si externe, constituie un obiectiv de interes maxim.

Capacitatea de promovarea actioneaza in cadrul http://www.ziarulviitor.ro, pentru deschiderea de noi drumuri care merg spre o afacere comuna si loiala. ZiarulViitor.ro actioneaza pentru mai multe produse de publicitate si combaterea crizelor economice. Prestari servicii sunt de orice fel, reintegrare, supraveghere , analiza economica, si mai ales se desfasoara programe de Promo si gazduire la orice nivel, bazat pe cererea si oferta pietei.

 

Rezultatele aplicarii acestor promotii sau programe de tip alternative publicitare se vor prezenta anumite grafice, in conditiile cadrului legal. Angajatorii sunt obligati sa isi respecte partea contractului depus de ei, la noi, prin adresa de e?meil: difuzare@ziarulviitor.ro , precum si ofertele de publicitate si pretul lor disponibil, care sa asigura conditii de plata pentru consolidarea proiectelor lor in reaua de publicitate. Consumul de publicitate este permis in lege si prin reprezentanti legali, ale companiilor, precum persone juridice, vor acord sprijinirea logistica, informationala si materiala cu privire la tipurile de machete de bannere sau publicitate de marca proprie .

 

Valori suntem pentru calitatea nivelului de tari si milioane de noi locuri de munca in bine platite, pe accent pentru combaterea sclaviei comerciale si legislative, avand in vedere, ca legea lobby nu este un instrument politic ale democariei in spatiul romaneasc.

 

 

Misiunea noastra prevede sa ne  dezvolta sa promovam produsele noastre de articole de politica, social, politica economica fiscala si in colaborare cu prieteni nostri din mass-media, atat in Romania, si cat in afara tarii.

ZiarulViitor.ro

Sunt milioane de probleme economice si sociale , pentru combaterea saraciei lucie, saraciei curata-marginalizare este rezultatul excluziunii sociale ce sunt promovate la periferia Societatii civile. Justitaia sa fie buna trebuie sa fie corecta. Politicii publice durabile si structurale ,pentru modernizarea cailor ferate, ar trebuie sa fie unele dintre obiectivele tuturor guvernelor politice. Nu sunt de loc reforme pentru ocupare :crearea de locuri de munca, flexibilizarea pietei muncii, facilitati si scutieri fiscale acolo unde este cazul pentru angajatori. Democratia are nevoie insa de mecanisme speciale prin care sa se poata „certifica” legitimitatea. Statul de drept nu poate sa fie fara respectarea drepturile omului si cele globale. Incalcarea drepturilor la locuire in institutii fundamentale, pentru grupuri marginalizate nu ofera justitiei sociala. Drepturile omului sunt inalienabile, adica nu pot fi instrainate .Nicio persoana fizica si juridica nu poate incalca drepturile omului deoarece sunt expresia obligatiile fundamentale prevazute in drepturile sale sunt legitime de nicio persoana nu are dreptul sa priveze pe cineva de drepturi. Din partea drepturilor omului pretinde ca nicio persoana sa nu fie mai presus de lege. Comunitatea drepturile omului prevede pacea, securitate sociala, promovarea si modernizarea sistemului de valori si democratie. Protectia si dezvoltarea economica si sociala formulate de libertatea presei de orice entitate sociala. Sistemul juridic din Romania are nevoie sa fie un regim al valorilor si legile sunt respectate in raport cu toti cetatenii. Sunt multe de facut si nu se face nimic!