RAPORT

LIVE ONLINE, LIVE ONLINE, LIVE ONLINE,

Anul 2018, Raport de activitate si apartii in mass-media

 

1.

ziarulviitor.ro

acum 17 ore

LEGILE JUSTITIEI SUBLINIAZA STATUL DE DREPT

… facute in numele Guvernului cu statul paralel si ale persoanele publice trebuie amendate si scoase din schimbarea referitoare la modificarilor Codurilor Penale si legea 304.307, 207/206,2004, astfel codul penal cel mai nou sa fie armonizat cu jurisprudenta . Un Cod penal, in varianta PSD-ului este egal cu guvernarea aceasta proasta, si problemele sunt tot mai grave si persista, prezentate in sistem, deoare…https://www.zelist.ro/live/codpenal?source=1& , http://ziarulviitor.ro/legile-justitiei-subliniaza-statul-de-drept/

 

2. https://comunicateinpresa.ro/utilizator/ziarulviitor

 

3.http://subcomisarul.ro/ziarul-viitorul-bogdan-scurtu-eveniment-destul-de-radial-privind-mutarea-de-drepturi-politice/

4. Antena 3, 2017/23.mai. 08   https://www.youtube.com/watch?v=x_1a3jWvga0

 

5.  2015/ 06.31  http://omrau.ro/lovitura-lui-mihai-la-vatafu-tv/

 

 

 

Oferirea si sponsorizarea pachetelor de publicitate, dezvoltarea si consolidarea afacerilor de orice NIVEL, bazata pe prietenie actiune si intrajutorare morala si partenerilor afacerilor locale si externe, constituie un obiectiv de interes maxima.

Capacitatea de promovarea actioneaza in cadrul http://www.ziarulviitor.ro, pentru deschiderea de noi obiective ce ar putea construi  o afacere comuna si loiala. ZiarulViitor.ro actioneaza pentru mai multe produse de publicitate si combaterea crizelor economice. Prestari servicii sunt de orice fel, reintegrare, supraveghere , analiza economica, si mai ales se desfasoara programe de Promo si gazduire la orice nivel, bazat pe cererea si oferta pietei.

 

Rezultatele aplicarii acestor promotii sau programe de tip alternative publicitare se vor prezenta anumite grafice, in conditiile cadrului legal. Angajatorii sunt obligati sa isi respecte partea contractului depus de ei, la noi, prin adresa de e?meil: difuzare@ziarulviitor.ro , precum si ofertele de publicitate si pretul lor disponibil, care sa asigura conditii de plata pentru consolidarea proiectelor lor in reteau noastra de publicitate. Consumul de publicitate este permis rin Legii si prin reprezentantii legali, ale companiilor, precum persoane juridice, vor acord sprijinirea logistica, informationala si materiala cu privire la tipurile de machete de bannere sau publicitate de marca proprie .

 

Valori suntem pentru calitatea nivelului de tari si milioane de noi locuri de munca in bine platite, pe accent trend pentru combaterea sclaviei comerciale si legislative, avand in vedere, ca Facem lobby nu este un instrument politic ale democariei in spatiul romaneasc.

 

 

Misiunea noastra prevede sa ne  dezvolta ;si crestem  sa promovam produsele noastre de articole de politica,observatorul- social, politica-fiscala din bugetului de stat, gradul de investitii si competivitatea macro-economica si micro-grupuri divers, astfel incat  cooperarea cu prieteni nostri din cadrul mass-media, atat in Romania, si cat in afara tarii.

ZiarulViitor.ro

Stiri locale. Locuri de munca . evenimente politice. Parchetul European. CEDO. Inaltul Comisar AL ONU pentru Drepturilor Omului. ONU.Înaltul Comisar al Naţiunilor Unite pentru Refugiaţi. Marine Le PEN, Benjamin Netanyahu - בנימין נתניהו - Home /https://www.facebook.com/ZiarulViitor