DONATII PENTRU ZIARULVIITOR.RO

Presedintele Consiliului Nationala al ZiarulViitor.ro sub inaltul patronaj d-nul(Bogdan Scurtu), prin prezentei legii al domeniului public din anul 2009, a fost la formarea și motivarea unor proiecte publice asupra proiectelor caritabile și cu impact international .  S-a  decoperit și prin intermediul acestui ziar, nevoia de mai mult Ajutor- Am  descoperit foarte multe lucruri ilegale, si foarte incomode si veninoase . Nu intamplator sunt acreditate idea de catre  toate partidele politice in ziele de azi, daca sunt sub 10 la suta, din creditele politice electorale,  din partea tuturor romanilor,  cu drepturi politice si civile.

 

Pentru ZiarulViitor.ro nu este foarte dificil  sa traieasca independent și pentru Libertatea presei noastre foarte incomode??? Descoperirile  sunt lucruri ilegale si incompetente. Doresc ca acest ziar sa devina un proiect important pentru Romania in 2030,  iar dezvaluirile  ilegale din politici publice din partea tuturor partidelor politice, sa reflecte corect si ceea ce difuzam ilegal sa fie difuzat la timp si sa nu se mai intampla multe ilegalitaii impotriva Romaniei, mai ales din taxele si impozitelor oamenilor, care au o viata grea din pricina poverile fiscale din partea Programului politic de guvernare, tot mai impertinente la guvernare.

 

Asi dori ca acest ziar sa devina o alternativa reala, iar  pentru a descoperi adevaruri ascunse  sa fie librate la colegii din toate presa si mass-,media. Astfel incat, sa Nu se mai ingroape foarte multe neadevaruri(lipsa de realitate in conformitate cu agenda publica si decizii ale partidelor politice din tara asta, care nu respecta contractul public cu milioane de voturi.

 

Stimatilor cetatenii ai Romaniei, cei care citesc adevaruri modificate genetic in tara noastra, pentru a putea avea acest ziar sa fie pentru Libertate, Egalitate si Independent in sistemul mass-media, trebuie sustinut de oamenii de toate genurile si nu numai. Ziarul-viitor are studii superioare la o facultate de stat din Uniunea Europeana, acum studiaza drepturilor omului de la CEDO, astfel incat sa devina un lider in servicii publice si expertiza de inalta calitate umana.  Am terminat o facultate de Stiinte Umaniste la Statul Roman.  Va rugam sa ne sprijiniti in vederea realizarea si extinderea  acestui ziar, deoarece este foarte bun,  și nu avem (bani), pentru realizarea unor proiecte regionale.  (1) Agenţia poate beneficia de donaţii şi sponsorizãri în condiţiile legii.
(3) Cheltuielile curente şi de capital pe anul 2004 pentru funcţionarea aparatului central al agenţiei se
asigura prin redistribuirea fondurilor din bugetul privat, cu încadrarea în bugetul de stat, la zona de dividente publice. 4) Pentru finanţarea serviciilor comerciale din domeniul proiectelor de cercetare si prestariilor de servicii astfel la zona publicitara pot fi utilizate contul de mai jos si o comunicare pentru fondrui neutilizate, utilizate externe rambursarea si nerambursabile. Toate donatiile sunt masurate si confirmate in proiecte publice de utilitate publica si cu accent pentru mai multa infrastructura de dezvoltarea resurselor umane de dezvoltare din cadrul nostru.

CONT IBAN

RO14BRDE410SV90816754100

SAU DIFUZARE@ZIARULVIITOR.RO

 

 

Cu deosebită consideraţie,

Echipa -ZViitor.ro

Sunt milioane de probleme economice si sociale , pentru combaterea saraciei lucie, saraciei curata-marginalizare este rezultatul excluziunii sociale ce sunt promovate la periferia Societatii civile. Justitaia sa fie buna trebuie sa fie corecta. Politicii publice durabile si structurale ,pentru modernizarea cailor ferate, ar trebuie sa fie unele dintre obiectivele tuturor guvernelor politice. Nu sunt de loc reforme pentru ocupare :crearea de locuri de munca, flexibilizarea pietei muncii, facilitati si scutieri fiscale acolo unde este cazul pentru angajatori. Democratia are nevoie insa de mecanisme speciale prin care sa se poata „certifica” legitimitatea. Statul de drept nu poate sa fie fara respectarea drepturile omului si cele globale. Incalcarea drepturilor la locuire in institutii fundamentale, pentru grupuri marginalizate nu ofera justitiei sociala. Drepturile omului sunt inalienabile, adica nu pot fi instrainate .Nicio persoana fizica si juridica nu poate incalca drepturile omului deoarece sunt expresia obligatiile fundamentale prevazute in drepturile sale sunt legitime de nicio persoana nu are dreptul sa priveze pe cineva de drepturi. Din partea drepturilor omului pretinde ca nicio persoana sa nu fie mai presus de lege. Comunitatea drepturile omului prevede pacea, securitate sociala, promovarea si modernizarea sistemului de valori si democratie. Protectia si dezvoltarea economica si sociala formulate de libertatea presei de orice entitate sociala. Sistemul juridic din Romania are nevoie sa fie un regim al valorilor si legile sunt respectate in raport cu toti cetatenii. Sunt multe de facut si nu se face nimic!