DONAȚIE PENTRU JURNALIST LIBER

 

Pentru a râmăne competitivi va fi necesar sa acordam o sponsorizare pentru o presa total libera și echidistanta, să facem concesii speciale. Pentru aceasta piața trebuie produse de mass-media prin  articole mai mici sau mai mari. /mai ușor si mai bun. Pentru Dumneavoastră sunt importante (corespunzatoare)nepotrivite(necorespunzatoare)pentru acesta piata.

Deși….. dumneavoastră satisfac, ei(ele)/sunt considerate prea cumere/sunt oferite mai ieftine la o calitate similara de către …..la client.

 

Ar fi necesară de publicitate intensa sau niște articole la noi și pentru a crea un produs larg de consum larg.  Dacă s-ar tipări ziarulviitor/ro în virtutea respectivă, limba  și dacă s-ar specifica tirajul și preturile în valoare țării aceasta ar ajuta desfășurarea creșterii economice interne. Piața s-a deschis doar pentru unele firme mari și cele mai mici firme sunt tot timpul discriminate, pentru ca nu au prea mare profit și nu pot permite sa facă angajării și profituri pentru salarii modeste.

Oferta a totalizată asupra unui contract de sponsorizare în special din partea beneficiarilor.

-Ofertele de mai sus, Nu s-au modificat în prag de valuta sau la produse de calitate medie . Au fost de calitate excelenta sau investitorii de buna realitate economica. Au început s-au încheiat contacte de publicitate s-au de activitate mass-media. După ce criza economică,  de bine/au continuat sa crească (înainte) Am scăzut preturile și nu angajam firma de publicitate/marketing , deoarece preturile astfel au rămas ușor/neschimbate.

 

Va rugăm sa ne comunicați prin posta electronică , ca banca a primit pentru achitarea astăzi prin cont prin cec bancar suma de … echivalentul la produsele care vor fi difuzate la noi. Ne-am bucura dacă ați emite un cec din contul nostru pentru suma de sponsorizare aferenta și la data… de …valabil… în zile următoarele. Agenția ZiarulViitorlro pentru Dezvoltare, instituție financiară publică care implementează politica definită de guvernul roman, acționează pentru combaterea sărăciei și promovarea dezvoltării durabile. Prezentat pe internet  și finanțează și sprijină proiecte care îmbunătățesc condițiile de viață ale oamenilor, sprijină creșterea economică și protejează planeta. În 2013, ZViitor.ro nu are fonduri pentru  a cheltui miliarde de euro pentru finanțarea proiectelor în țările în curs de dezvoltare și în teritoriile de peste mări.

 

CONT se poate obtine dupa trimiterea cererii pentru donatorii SAU DIFUZARE@ZIARULVIITOR.RO

CONT IBAN

RO14BRDE410SV90816754100

 

Cu deosebită consideraţie,

Echipa -ZViitor.ro

No announcement available or all announcement expired. Dan Nicusor, Klaus Iohannis, Monica Macovei, Laura Codruta Kovesi, Catalin PREDOIU , CTP, Ion Cristoiu, Cristian PREDA,Dan Nicuosr, Marine LE PEN , Ambasada Farantei.Ambasada Orientului Mijlociu, Ambasada USA si Statele Unite ale Uniunii Europene. CEDO-privind Drepturile Omului. Ambasada Canadei, Ambasada Teheran , Ambasada Chinei, Ambasada Piata Rosiei din Moscova. Institutul pentru Drepturile Omului din Lume. Liga Drepturilor Omului din Franta. Consiliul de Pace de la Conventia Europei din 1918. Consiliul de Coroana din Regatul Marii Unite. Si, Consiliul de Coroana de la Palatul Cotroceni, privind Statul Roman, a patra putere in STATUL de drept la ora actuala. Drepturilor Omului-CEDO Raluca Turcan , Bogdan Scurtu, Ludovic Orban, Dan Mihalache, vasile Blaga, Elena Udrea, DAN Tapalaga, Augustin Lazar,oana bizgan , cosette-paula chichirău, alina gorghiu. ZiarulViitor.ro este de utilitate publica, pentru libertatea presei din Romania !