DONAȚIE PENTRU JURNALIST LIBER

 

Pentru a ramine competitivi va fi necesar sa acordam o sponsorizare pentru o presa total libera si echidistanta, sa facem concesii speciale. Pentru aceasta piata trebuie produs un articol mai mic .mare. /mai usor si mai bun. Dumneavoastra sunt protivite (corespunzatoare)nepotrivite(necorespunzatoare)pentru acesta piata.

Desi….. dumneavoastra satisfac, ei(ele)/sunt considerate prea cumpe/sunt oferite mai ieftine la o calitate similara de catre …..la client.

 

Ar fi nceasra o campnaie publiictatara intensa sau niste articole la noi si pentru a crea un produs larg de consum larg.Daca s-ar tipari ziarulviitor/ro in lima respectiva si daca s-ar specifica tirajul si preturile in valoare tarii aceasta ar ajuta desfasuarea cresterii economice interne. Piata s-a deschis doar pentru unele firme mari si cele mai sunt tot timpul discriminate pentru ca nu au prea mare profit si nu pot permite sa faca angajarii si profituri pentru salarii modeste.

Oferta a tolaizat un contract de sponsorizare in special din

-Ofertele de s-au modificat in prag de valuta sau la produse de calitate medie . Au fost de calitate excelenta sau investitorii de buna realitate economica. Au inceput s-au incehiat contacte de publicitate s-au de sponzorizare de bine/au continuat sa cresca (inainteze)Am scazut preturile si nu angajam firma de publicitate/marketing deoarece preturile au ramas usor/neschimbate.

 

Va rugam sa ne comunicati prin posta electronica , ca banca a primit pentru achitarea astazi prin cont prin cec bancar suma de … echivalentul la produsele care vor fi difuzate la noi. Ne-am bucura daca ati emite un cec din contul nostru pentru suma de sponsorizare aferenta si la data… de …valabil… in zile urmatoare.

 

CONT se poate obtine dupa trimiterea cererii pentru donatorii SAU DIFUZARE@ZIARULVIITOR.RO

CONT IBAN

RO14BRDE410SV90816754100

 

Cu deosebită consideraţie,

Echipa -ZViitor.ro

Dan Nicusor, Klaus Iohannis, Monica Macovei, Laura Codruta Kovesi, Catalin PREDOIU , CTP, Ion Cristoiu, Cristian PREDA,Dan Nicuosr, Marine LE PEN , Ambasada Farantei.Ambasada Orientului Mijlociu, Ambasada USA si Statele Unite ale Uniunii Europene. CEDO-privind Drepturile Omului. Ambasada Canadei, Ambasada Teheran , Ambasada Chinei, Ambasada Piata Rosiei din Moscova. Institutul pentru Drepturile Omului din Lume. Liga Drepturilor Omului din Franta. Consiliul de Pace de la Conventia Europei din 1918. Consiliul de Coroana din Regatul Marii Unite. Si, Consiliul de Coroana de la Palatul Cotroceni, privind Statul Roman, a patra putere in STATUL de drept la ora actuala. Raluca Turcan , Bogdan Scurtu, Ludovic Orban, Dan Mihalache, vasile Blaga, Elena Udrea, DAN Tapalaga, Augustin Lazar,oana bizgan , cosette-paula chichirău, alina gorghiu. ZiarulViitor.ro este de utilitate publica, pentru libertatea presei din Romania !