CE FACEM IN CONTINUARE

 

Cine suntem noi SI DE CE NOI!!!

 

 

Echipa noastră in continuare se dezvolta 

Ceea ce reprezentăm noi

 

  • Pentru a desfășura activități de cercetare politică de stat-of-the-art, abordarea provocărilor cu care se confruntă Europa.
  • Pentru a atinge standarde înalte de excelență academică și să mențină independența fără rezerve și imparțialitate.Pentru a cere milioane de noi locuri de munca si inalta calitate si sigure, trebuie ca liderii politici sa intervina in jocul economiei daca vor cresterea economica sa produca calitatea locurilor de munca bine platite, astfel sunt promisiuni electorale si care nu aduce decat politicini care sunt condamnatii pentru fapte grave de coruptiei in forma grave si de lipsite de valori si ingineria economiei politice.
  • Pentru a oferi un forum de discuții pentru toate părțile implicate în procesul de politică europeană si cu accent pentru Romania.
  • Pentru a construi rețele colaborative de cercetători, factori de decizie și reprezentanții mediului de afaceri în întreaga Europă trebuie sa mai lucram la acesta noua gandire despre mai multa dezvoltare si crestere, in conformitate cu sursele financiare din statul respectiv.

Ce facem si ce vom face in continuare ? 

 

  • Cercetare si comunictate de presa, evenimente politice si noi politice de factura politica al Guvernelor din alegerilor democratice din partea partidelor politice parlamentare.  si

 

apartenență politica nu avem si nici cea economica si financiare, deoarece nu suntem al ONG-urilor fantome si mai ales sa mearga mana in mana cu afacerile de coruptiei si pentru promovarea tot timpul de programe pentru aderarea saraciei lucie in viata milioanele de oameni de pe orice tara democratica si in curs de dezvoltare al afacerilor politice economice. 

 

Echipa ZiarulViitor.ro Centru !

Egalitatea, Libertatea, Dreptatea , Drepturile Omului, Drepturile persoanelor, Politica statului de drept, Stat democratie si combaterea coruptiei si exploatarea sexula a corupului prin eradicarea vanzarea de de sex.