CE FACEM IN CONTINUARE

 

Cine suntem noi SI DE CE NOI!!!

 

 

Echipa noastră in continuare se dezvolta 

Ceea ce reprezentăm noi

 

  • Pentru a desfășura activități de cercetare politică de stat-of-the-art, abordarea provocărilor cu care se confruntă Europa.
  • Pentru a atinge standarde înalte de excelență academică și să mențină independența fără rezerve și imparțialitate.Pentru a cere milioane de noi locuri de munca si inalta calitate si sigure, trebuie ca liderii politici sa intervina in jocul economiei daca vor cresterea economica sa produca calitatea locurilor de munca bine platite, astfel sunt promisiuni electorale si care nu aduce decat politicini care sunt condamnatii pentru fapte grave de coruptiei in forma grave si de lipsite de valori si ingineria economiei politice.
  • Pentru a oferi un forum de discuții pentru toate părțile implicate în procesul de politică europeană si cu accent pentru Romania.
  • Pentru a construi rețele colaborative de cercetători, factori de decizie și reprezentanții mediului de afaceri în întreaga Europă trebuie sa mai lucram la acesta noua gandire despre mai multa dezvoltare si crestere, in conformitate cu sursele financiare din statul respectiv.

Ce facem si ce vom face in continuare ? 

 

  • Cercetare si comunictate de presa, evenimente politice si noi politice de factura politica al Guvernelor din alegerilor democratice din partea partidelor politice parlamentare.  si

 

apartenență politica nu avem si nici cea economica si financiare, deoarece nu suntem al ONG-urilor fantome si mai ales sa mearga mana in mana cu afacerile de coruptiei si pentru promovarea tot timpul de programe pentru aderarea saraciei lucie in viata milioanele de oameni de pe orice tara democratica si in curs de dezvoltare al afacerilor politice economice. 

 

Echipa ZiarulViitor.ro Centru !

Dan Nicusor, Klaus Iohannis, Monica Macovei, Laura Codruta Kovesi, Catalin PREDOIU , CTP, Ion Cristoiu, Cristian PREDA,Dan Nicuosr, Marine LE PEN , Ambasada Farantei.Ambasada Orientului Mijlociu, Ambasada USA si Statele Unite ale Uniunii Europene. CEDO-privind Drepturile Omului. Ambasada Canadei, Ambasada Teheran , Ambasada Chinei, Ambasada Piata Rosiei din Moscova. Institutul pentru Drepturile Omului din Lume. Liga Drepturilor Omului din Franta. Consiliul de Pace de la Conventia Europei din 1918. Consiliul de Coroana din Regatul Marii Unite. Si, Consiliul de Coroana de la Palatul Cotroceni, privind Statul Roman, a patra putere in STATUL de drept la ora actuala. Drepturilor Omului-CEDO Raluca Turcan , Bogdan Scurtu, Ludovic Orban, Dan Mihalache, vasile Blaga, Elena Udrea, DAN Tapalaga, Augustin Lazar,oana bizgan , cosette-paula chichirău, alina gorghiu. ZiarulViitor.ro este de utilitate publica, pentru libertatea presei din Romania !