AVEM PROMOTIE LA PUBLICITATE ONLINE

LIVE ONLINE, LIVE ONLINE, LIVE ONLINE,

Oferirea si sponsorizarea pachetelor de publicitate, dezvoltarea si consolidarea afacerilor de orice NIVEL, bazata pe prietenie actiune si intrajutorare morala si partenerilor afacerilor locale si externe, constituie un obiectiv de interes maxima.

Capacitatea de promovarea actioneaza in cadrul http://www.ziarulviitor.ro, pentru deschiderea de noi obiective ce ar putea construi  o afacere comuna si loiala. ZiarulViitor.ro actioneaza pentru mai multe produse de publicitate si combaterea crizelor economice. Prestari servicii sunt de orice fel, reintegrare, supraveghere , analiza economica, si mai ales se desfasoara programe de Promo si gazduire la orice nivel, bazat pe cererea si oferta pietei.

 

Rezultatele aplicarii acestor promotii sau programe de tip alternative publicitare se vor prezenta anumite grafice, in conditiile cadrului legal. Angajatorii sunt obligati sa isi respecte partea contractului depus de ei, la noi, prin adresa de e?meil: difuzare@ziarulviitor.ro , precum si ofertele de publicitate si pretul lor disponibil, care sa asigura conditii de plata pentru consolidarea proiectelor lor in reteau noastra de publicitate. Consumul de publicitate este permis rin Legii si prin reprezentantii legali, ale companiilor, precum persoane juridice, vor acord sprijinirea logistica, informationala si materiala cu privire la tipurile de machete de bannere sau publicitate de marca proprie .

 

Valori suntem pentru calitatea nivelului de tari si milioane de noi locuri de munca in bine platite, pe accent trend pentru combaterea sclaviei comerciale si legislative, avand in vedere, ca Facem lobby nu este un instrument politic ale democariei in spatiul romaneasc.

 

 

Misiunea noastra prevede sa ne  dezvolta ;si crestem  sa promovam produsele noastre de articole de politica,observatorul- social, politica-fiscala din bugetului de stat, gradul de investitii si competivitatea macro-economica si micro-grupuri divers, astfel incat  cooperarea cu prieteni nostri din cadrul mass-media, atat in Romania, si cat in afara tarii.

ZiarulViitor.ro

Dan Nicusor, Klaus Iohannis, Monica Macovei, Laura Codruta Kovesi, Catalin PREDOIU , CTP, Ion Cristoiu, Cristian PREDA, Raluca Turcan , Bogdan Scurtu, Ludovic Orban, Dan Mihalache, vasile Blaga, Elena Udrea, DAN Tapalaga, Augustin Lazar,oana bizgan , cosette-paula chichirău, alina gorghiu. Presa . si toate instrumentele din cadru mass-media trebuie sa serveasca pe guvernanti, Nu pentru sa guverneze pe guvernati???