CULTUL POLITIC

 

 

Cultul politic al partidelor politice în România, tinde să se manifeste în toate doctrinele politice, având în vedere că se guvernează la comun, şi pe baza Programelor de guvernare. Dreapta politică apară valorile de stânga şi de reducerea puterii statului român în economie, iar Stânga politică care este tot mai mică şi se află pe lângă guvernare, deoarece este guvernarea poverii fiscale şi reducerii creşterii economice cu accent pe reducerea locurilor de muncă de înaltă calitate şi sigure în viitor, întrucât promovează politicile de ajutoarelor sociale la persoanele care sunt cu venituri mari financiare, şi împotriva tinerilor care nu au banii să îşi facă o facultate cu ajutorul statului român. Tinerii sunt cea mai mare categorie de clasă socială, care au milioane de probleme, neavând locuri de muncă de bună calitate şi reale, şi nici experienţă necesară pe piata muncii să îşi găsească un loc de muncă, însă avem în prezent numai sub 25 la sută dintre grupurile de vârstă 18-40 de ani, care sunt cu studii superioare, şi peste 59 la sută fără studii superioare şi în creşterii în afara muncii.

 

 

Guvernare şi politică în România din partea tuturor partidelor politice în cadrul sferei politice, care este expresia politica a majoritaţii parlamentare şi care aduce pe arenă politică centrală, propriul sau guvern de putere executivă. Guvernul este monstra politică care se manifestă în cadrul societătii civile şi politicii, ai istoriei politice româneşţi, în special în cadrul Parlamentului. Majoritatea parlamentară de peste 51 la sută, care cuprinde foarte multă politică, sunt obligate potrivit Cartei fundamentalei, pe care se aşează sub guvernare să pună la muncă pe propriul sau guvern care face multă politică şi nu guvernează cu nimic bun din punctul de vedere economic şi social. Regimul celor trei puterii ale statului român şi ale democraţiei, trebuie să aducă mai multă maturitate politică prin  muncă economică de înaltă calitate, în procesele sale de legiferare şi asupra Guvernului, care nu vine cu stabilitate politică prin lipsa de Măsuri economice la realitatea actuală economică, astfel se înţelege că cele două puterii politice şi importante şi fundamentale ale statului român, nu lucrează la comun,  pentru beneficiarii şi au altă politică de clientelă politică şi împotriva tuturor românilor. 

Echipa ZViitor.ro

Name:
Email:
7 + 6 = ?
Subject:
Message:
 
Venituri zero ptr dezvoltare si crestere. Cluburi politice zero. Parteneri si Finantatori zero!Programe despre tineri sunt zero pentru incluziunii sociale. Comunicate de presa sunt! Investitii in cadrul infrastructura de transport si refacerea infrastructurii locale sunt zero. . Guvernele locale nu au fonduri europene din partea Guvernelor politice si omologate de Parlamentul . Guvernul al Comisiei Europene nu este expresia Guvernului PSD. Alegerile locale nu sunt peste 3 ani. Guvernul meu este inca vie si va guverna Romania. Partide noi trebuie sa fie in domeniul politic. Schimbarea legile electorale la baza firul ierbii ar trebui sa fie. Sunt milioane de probleme economice si sunt multe milioane de facut. De cumparat locuri noi de munca nu sunt. Democratia are nevoie insa de mecanisme speciale prin care sa se poata „certifica” legitimitatea.