SUA anunță retragerea de la Consiliul ONU pentru Drepturile Omului asupra prejudecății pro-islamice

SUA anunță retragerea din partea UNHRC, Consiliul ONU pentru Drepturile Omului privind prejudecăți pro-islamice și anti-israeliene. 
UNHRC a adoptat recent o rezoluție care neagă legătura evreiască și creștină cu Ierusalimul, negând dreptul Israelului de a-și apăra granițele și cetățenii. 
Atunci când Consiliul pentru Drepturile Omului tratează Israelul mai rău decât Coreea de Nord, Iranul și Siria, Consiliul este în sine oarecum proastă și nedemnă de numele său. 
Consiliul ONU pentru Drepturile Omului nu își îndeplinește obligația de a respecta drepturile omului în întreaga lume. Este inacceptabil. Atitudinea anti-Israel trebuie să se oprească. Alte țări trebuie să urce în urma SUA. 
Dacă susŃineŃi decizia administraŃiei Trump de a reduce toate ajutoarele și de a părăsi UNHRC, partajați acest post!Marea Britanie, SUA și Australia ar trebui să renunțe la finanțarea ONU. 
Adunarea Generală a ONU a ales Qatar, Congo și Pakistan la cel mai înalt organ al drepturilor omului, aderând la membri existenți precum Arabia Saudită, China, Cuba și Venezuela. 

Țările care practică legile Sharia au fost alese pentru a fi supraveghetori pentru drepturile omului. 
Chiar și o țară precum Iranul a obținut un loc în Consiliul ONU pentru Drepturile Omului. 
Iran În cazul în care femeile sunt pedepsite cu pietre, unde gay-urile sunt executate într-o piață publică. 
Creștinii sunt persecutați brutal în Republica Islamică Iran.
Pastorii sunt închiși fără nici un motiv, fără nici un motiv pentru a fi lideri creștini. Creștinii au fost înțepați de a savura vinul în timpul serviciilor de rugăciune; Creștinii au fost torturați brutal pentru că nu făceau decât să-și exerseze credința. 

Arabia Saudită este șeful Consiliului pentru Drepturile Omului, țară în care nu există cetățeni creștini, chiar dacă lucrătorii migranți creștini sunt persecutați de către autorități dacă își exercită religia.

Nici o religie nu este permisă să existe în Arabia Saudită, cu excepția Islamului, oricine părăsi islamul este executat. 

Pakistanul este cea mai rea țară în care să trăiască creștinii. 
Sub legea șariei, musulmanii ucid creștinii pe fapte false că au insultat pe profetul Mohamed și pe Coran. 

Aceste țări răpesc organele ONU pentru a împinge agenda anti-Israel și anti-occidentală. 
Ei folosesc ONU pentru a ataca Israelul, care este singurul stat democratic din Orientul Mijlociu unde creștinii sunt liberi și femeile nu sunt considerate cetățeni în rang. 

În ultimii doi ani, Benjamin Netanyahu a redus 90% din ajutorul israelian pentru ONU, după ce Agenția Culturală a ONU a adoptat o rezoluție care neagă legătura evreiască și creștină cu Ierusalimul.
Țările occidentale ar trebui să urmeze Israelul – să reducă finanțarea și să anunțe retragerea de la ONU. Adunarea parlamentara ONU(sura)

 

www.ziarulviitor.ro

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Dan Nicusor, Klaus Iohannis, Monica Macovei, Laura Codruta Kovesi, Catalin PREDOIU , CTP, Ion Cristoiu, Cristian PREDA,Dan Nicuosr, Marine LE PEN , Ambasada Farantei.Ambasada Orientului Mijlociu, Ambasada USA si Statele Unite ale Uniunii Europene. CEDO-privind Drepturile Omului. Ambasada Canadei, Ambasada Teheran , Ambasada Chinei, Ambasada Piata Rosiei din Moscova. Institutul pentru Drepturile Omului din Lume. Liga Drepturilor Omului din Franta. Consiliul de Pace de la Conventia Europei din 1918. Consiliul de Coroana din Regatul Marii Unite. Si, Consiliul de Coroana de la Palatul Cotroceni, privind Statul Roman, a patra putere in STATUL de drept la ora actuala. Drepturilor Omului-CEDO Raluca Turcan , Bogdan Scurtu, Ludovic Orban, Dan Mihalache, vasile Blaga, Elena Udrea, DAN Tapalaga, Augustin Lazar,oana bizgan , cosette-paula chichirău, alina gorghiu. ZiarulViitor.ro este de utilitate publica, pentru libertatea presei din Romania !