STIRI PROBLEMELE ECONOMICE SI POLITICE

Guvernul psd si toata mafia politica din Parlamentul, ofera la guvernare mult circ si noi masuri de  austeritate  a declarat  pentru romani.Ryan (R-Wis.), pentru anul 2018  vor  fi mai mici bugetele pentru programele de  sanatate, educatie de toate tipurile de integrare si zero infrastructura de drumuri  pentru cresterea economica.Guvernul tuturor  penalilor  invoca ca in anul 20170 nu a fost  din partea coaltia penalilr de lux, si cu  palate noi, o crestere economica sustenabila, si este pentru  reducerii dificitului bugetar .declarat miercuri că republicanii din Congres va viza anul viitor să reducă cheltuielile atât pentru programele federale de sănătate, cât și pentru programele anti-sărăcie, invocând necesitatea reducerii deficitului american.sub guvernul de stanga din romania la nivelul tarii, nu au  fost  deloc programele antisaracie, deci se vorbeste in parlament de lipsa  statului bunastarii sociale.

Va trebui sa ne intoarcem in anii de criza  la reforme si reforma drepturilor, care este modul in care nu va rezolva  de loc datoria  politicienilor  sa vina la  munca in parlament in Plent, sa legifreze de ce au nevoie romanii.Cu un guvern  foarte slab la guvernare nu se poate discuta de incredere si ca vor fi respectate toatr dreturile  fundamentale, ce este vorba despre drepturile de ingrijire a sanătății care sunt principalele motoare ale datoriilor noastre, așa că petrecem mai mult timp cu privire la drepturile de îngrijire a sănătății – pentru că într-adevăr acolo este problema, din punct de vedere fiscal.

Societatea civila nu  merge pe ideea ca sa  avem incredere  in tot programul de guvernare al  psd si  clientii lor,deoarece nu  sa fact  nimic de cand a venit partidul psd la  guverare si  guvrrnare. Desi, nu avem o politic serioasa  de termen  durabil, cu  privire la necesitatea de avea la guvernare  de  ce are nevoie  milioane de  probleme.

Ca un guvern profund de copt la  actele de coruptie, a promis ca va  aduce masuri sociale de modernizarea  tarii,  au promis cresterii de venituri  la persoanele cu  venituri  mici, a promis  ca nu  vor  creste preturile la raft, a spus ca nu vor reduce chetuielile pentru securitatea socila. In schimb, scoate din programul  lor  de guverare din nou masuri  de  austeritate. de ugrat, a fi  sa isi dea demisia ca sunt la guvernare uniunea  securstilor  i mercnarilor  de  tara,  care  distrug bunui sin incaa drepturile   mului  pentru  reducerea libertatii  de  exprimare, in drept civil.

Au  lucrat a lichidarea accesului  la  libera exprimare, se  guverneaza  din  taxele sii  impozitele celor care  sunt voturi, pentru promovarii  clbirile si  clanurile mafiotice,iar  guvernul  psd  2,care in  fiecare zi de zi, este  tot mai  impotriva romaniei, care  are  lipsuri  de  vziune de  guvernare  in raport  cu  agenda  publica a milioane  de  romani.

www.ziarulvviitor.ro

You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

Sunt milioane de probleme economice si sociale , pentru combaterea saraciei lucie, saraciei curata-marginalizare este rezultatul excluziunii sociale ce sunt promovate la periferia Societatii civile. Justitaia sa fie buna trebuie sa fie corecta. Politicii publice durabile si structurale ,pentru modernizarea cailor ferate, ar trebuie sa fie unele dintre obiectivele tuturor guvernelor politice. Nu sunt de loc reforme pentru ocupare :crearea de locuri de munca, flexibilizarea pietei muncii, facilitati si scutieri fiscale acolo unde este cazul pentru angajatori. Democratia are nevoie insa de mecanisme speciale prin care sa se poata „certifica” legitimitatea. Statul de drept nu poate sa fie fara respectarea drepturile omului si cele globale. Incalcarea drepturilor la locuire in institutii fundamentale, pentru grupuri marginalizate nu ofera justitiei sociala. Drepturile omului sunt inalienabile, adica nu pot fi instrainate .Nicio persoana fizica si juridica nu poate incalca drepturile omului deoarece sunt expresia obligatiile fundamentale prevazute in drepturile sale sunt legitime de nicio persoana nu are dreptul sa priveze pe cineva de drepturi. Din partea drepturilor omului pretinde ca nicio persoana sa nu fie mai presus de lege. Comunitatea drepturile omului prevede pacea, securitate sociala, promovarea si modernizarea sistemului de valori si democratie. Protectia si dezvoltarea economica si sociala formulate de libertatea presei de orice entitate sociala. Sistemul juridic din Romania are nevoie sa fie un regim al valorilor si legile sunt respectate in raport cu toti cetatenii. Sunt multe de facut si nu se face nimic!