STIRI PROBLEMELE ECONOMICE SI POLITICE

Guvernul psd si toata mafia politica din Parlamentul, ofera la guvernare mult circ si noi masuri de  austeritate  a declarat  pentru romani.Ryan (R-Wis.), pentru anul 2018  vor  fi mai mici bugetele pentru programele de  sanatate, educatie de toate tipurile de integrare si zero infrastructura de drumuri  pentru cresterea economica.Guvernul tuturor  penalilor  invoca ca in anul 20170 nu a fost  din partea coaltia penalilr de lux, si cu  palate noi, o crestere economica sustenabila, si este pentru  reducerii dificitului bugetar .declarat miercuri că republicanii din Congres va viza anul viitor să reducă cheltuielile atât pentru programele federale de sănătate, cât și pentru programele anti-sărăcie, invocând necesitatea reducerii deficitului american.sub guvernul de stanga din romania la nivelul tarii, nu au  fost  deloc programele antisaracie, deci se vorbeste in parlament de lipsa  statului bunastarii sociale.

Va trebui sa ne intoarcem in anii de criza  la reforme si reforma drepturilor, care este modul in care nu va rezolva  de loc datoria  politicienilor  sa vina la  munca in parlament in Plent, sa legifreze de ce au nevoie romanii.Cu un guvern  foarte slab la guvernare nu se poate discuta de incredere si ca vor fi respectate toatr dreturile  fundamentale, ce este vorba despre drepturile de ingrijire a sanătății care sunt principalele motoare ale datoriilor noastre, așa că petrecem mai mult timp cu privire la drepturile de îngrijire a sănătății – pentru că într-adevăr acolo este problema, din punct de vedere fiscal.

Societatea civila nu  merge pe ideea ca sa  avem incredere  in tot programul de guvernare al  psd si  clientii lor,deoarece nu  sa fact  nimic de cand a venit partidul psd la  guverare si  guvrrnare. Desi, nu avem o politic serioasa  de termen  durabil, cu  privire la necesitatea de avea la guvernare  de  ce are nevoie  milioane de  probleme.

Ca un guvern profund de copt la  actele de coruptie, a promis ca va  aduce masuri sociale de modernizarea  tarii,  au promis cresterii de venituri  la persoanele cu  venituri  mici, a promis  ca nu  vor  creste preturile la raft, a spus ca nu vor reduce chetuielile pentru securitatea socila. In schimb, scoate din programul  lor  de guverare din nou masuri  de  austeritate. de ugrat, a fi  sa isi dea demisia ca sunt la guvernare uniunea  securstilor  i mercnarilor  de  tara,  care  distrug bunui sin incaa drepturile   mului  pentru  reducerea libertatii  de  exprimare, in drept civil.

Au  lucrat a lichidarea accesului  la  libera exprimare, se  guverneaza  din  taxele sii  impozitele celor care  sunt voturi, pentru promovarii  clbirile si  clanurile mafiotice,iar  guvernul  psd  2,care in  fiecare zi de zi, este  tot mai  impotriva romaniei, care  are  lipsuri  de  vziune de  guvernare  in raport  cu  agenda  publica a milioane  de  romani.

www.ziarulvviitor.ro

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Dan Nicusor, Klaus Iohannis, Monica Macovei, Laura Codruta Kovesi, Catalin PREDOIU , CTP, Ion Cristoiu, Cristian PREDA,Dan Nicuosr, Marine LE PEN , Ambasada Farantei.Ambasada Orientului Mijlociu, Ambasada USA si Statele Unite ale Uniunii Europene. CEDO-privind Drepturile Omului. Ambasada Canadei, Ambasada Teheran , Ambasada Chinei, Ambasada Piata Rosiei din Moscova. Institutul pentru Drepturile Omului din Lume. Liga Drepturilor Omului din Franta. Consiliul de Pace de la Conventia Europei din 1918. Consiliul de Coroana din Regatul Marii Unite. Si, Consiliul de Coroana de la Palatul Cotroceni, privind Statul Roman, a patra putere in STATUL de drept la ora actuala. Drepturilor Omului-CEDO Raluca Turcan , Bogdan Scurtu, Ludovic Orban, Dan Mihalache, vasile Blaga, Elena Udrea, DAN Tapalaga, Augustin Lazar,oana bizgan , cosette-paula chichirău, alina gorghiu. ZiarulViitor.ro este de utilitate publica, pentru libertatea presei din Romania !