STIL DE MUNCA DE LA PARTIDE PENTRU TARA

 

Nu este vorba despre partidele politice democratice, ci este vorba pentru partidele de la guvernare şi care nu lucrează la bunăstarea economică şi progresul oamenilor de bună calitate la guvernare. Drumul dezvoltarii şi consolidării partidelor de bună calitate, se poate trece prin curaţirea partidelor private de la guvernarea personală, din viata politică, prin noi partide politice care sunt deschise către noi orizonturi politice de afacerilor de politică internaţională. Partidele de la guvernare sunt la guvernare să fie impotriva altor partide politice, deoarece partide de dreapta, au intr-un adevar viziunii de guvernare pe orizontal care este guvernarea oamenilor care inseamnă regele Creaţiei. 

Toate aceste partide politice şi care au fost la guvernarea partidelor private, respectiv PSD si alte partide de 1 la sută, sunt partide care nu sunt in spiritul legii fundamentale, deoarece au focar de corupţie şi multă clientelă politica, care sunt la guvernarea cu dosare penale de corupţie si care crează instabilitate economică, de asta nu are Romania crestere economică de peste 3 la sută, care să producă locuri de munca de bună calitate si sigure, pentru ca prevede numai partide private, care sunt oportunisme, pline de vazătorii de tara, care prevede multă neicredere din partea milioanele mari de romanii cu drept de vot.

 

A lupta pentru a fi la guvernare si pentru  a guverna pe aceasta tara, este un cred al partidelor politice si care sunt democratice pe fundalul pură ale tuturor valorilor fundamentale, care să formeze un izvor de incredere a oamenilor şi printr-o nouă guvernare mai bună si cu progrese reale de guvernarii economice si dreptatea socială.

 

Partidele de la guvernare nu prevede capacitatea de modernizare politică, prin curatirea sa de elementele oportuniste. Izvor de clientelă politică şi cu dosare penale, este forma cu care se laudă guvernarea Ponta 4 la guvernare. Toate guvernele Ponta,  au fost pline de numai politicienii care fac politica pentru actele mari de corupţie si nu produc nimic pentru propria lor guvernare, deoarece fac la greu, afaceri cu statul roman, pentru avea prosperitate la delcaraţiile lor de avere.

 

Deci, Romania are nevoie de partide politice care să fie de incredere si care să formeze o unitate solidă de guvernare, prin cucerirea valorilor intelectuale de prima mana, la procesele de guvernare proprie, fara un partid puternic prin coeziune sa şi prin disciplina sa de munca economica mai mult de cat politica, pentru ca nu tine de foame, pentru milioanele de romanii cu drept de vot din toată Romania.

 

 

Majoritatea imensă de partide politice si parlamentare în anul 2015, sunt partide politice de numai politica privată, deoarece sunt fara organizatii de oamenii să fie locuite, cu fara oamenii de valoare si care alcatuiesc partea cea mai rea din partea societatii româneşti, adică oamenii de cea mai slabă calitate umană, dece pentru că au vândut toate resursele naturale ale poporului roman la fier vechi, si Romania nu mai are partide politice de incedere pentru romanii cu drept de vot.

 

ZiarulViitor.ro

https://www.facebook.com/ZiarulVIITOR.RO/?ref=bookmarks
Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Un Ziar care critica si este enervant de rau. CEDO. Inaltul Comisar AL ONU pentru Drepturilor Omului. ONU.Înaltul Comisar al Naţiunilor Unite pentru Refugiaţi. Marine Le PEN, Benjamin Netanyahu - בנימין נתניהו - Home /https://www.facebook.com/ZiarulViitor. Agerpres.ro. Matteo Salvin. Gheorghe Funar, Ovidiu Dantesti, Gabriela Stefania NUT, Scurtu Bogdan. ASOR(Apararea Dreptruilor Omului Romania). LIGA -D.F. O. Gabriela FIREA , difuzare@ziarulviitor.ro