STATUL ROMÂN NU MAI ARE DE MULT INCREDERE IN GUVERNUL USL

Statul român nu mai are de mult încredere în Guvernul USL, cu o majoritate parlamentara şi la puterea executivă comună, deoarece politicienii din clubul USL,  sunt la zona cu fără viziune politică şi economică de viitor, şi se reconfirmă că sunt împotriva statului de drept şi împotriva României în continuare.

Curtea Constituţională a declarat, neconstituţională Legii descentralizării din cauza guvernului Victor Ponta de la PSD, care rămâne incompetent. Pentru modificarea Legii descentralizării administrative teritoriale, trebuie organizat referendum de reabilitarea constituţiei a României.

 

Legea descentralizării este neconstituţională, pentru că marele Guvern al USL, şi-a angajat răspunderea politică executivă şi nu pe actuala lor majoritate parlamentară, care prevede 450 de mandate de parlamentarii de la partide private, precum PSD-PNL şi alte partide şi mai mici.

 

Surse  cadrul CCR, au difuzat pentru mass-media din Romania, pentru a fi adoptat procesul de divizarea teritoriala administrativa în cele 7-9 regiunii de ţară, trebuie organizat referendum constituţional privind modernizarea Constituţiei României nr. 429. 2003, care a fost aprobată prin referendumul naţional din 18-19 octombrie 2003, pentru a fi adusă la nivelul anului 2014, trebuie să cuprindă ca obiectiv fundamental şi proiectul descentralizării.

 

De asemenea, judecătorii politici au declarat, că toate prevederile prevăzute în divizarea ţarii de la proiectul de descentralizării sunt neconstituţionale cu actualul stat de drept, democratic şi social, în care demnitatea omului, drepturile şi libertăţile cetăţenilor, libera dezvoltare a personalităţii umane, sunt încălcate de organele executive şi legislative proprii, din cadrul USL, în procesul guvernamental şi legislativ foarte mult.

 

Liderul PDL, Elena Udrea, cere din nou demisia Guvernului Ponta 2, pentru ca nu respecta statul de drept sau drepturile fundamentale ale drepturile omului de la AGA. ,, Să-şi dea imediat demisia dacă are principii după ce CCR a declarat neconstituţională legea descentralizării pe care Guvernul pe care îl conduce şi-a asumat răspunderea”. a declarat Elena Udrea pe www.elenaudrea.ro

Pentru USL: Îi readuc aminte ce spunea pe 25 ianuarie 2012 după o decizie similară a Curţii Constituţionale: „Guvernul Boc trebuie să demisioneze astăzi, ținând cont că și-a angajat răspunderea pe o lege nedemocratică și declarată neconstituțională. Este o înfrângere catastrofală pentru Guvernul Boc, care trebuie să plece astăzi”, a declarat deputatul PDL Elena Udrea pe Facebook.

 

ZiarulViitor.ro

https://www.facebook.com/ZiarulVIITOR.RO/?ref=bookmarks
Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Un Ziar care critica si este enervant de rau. CEDO. Inaltul Comisar AL ONU pentru Drepturilor Omului. ONU.Înaltul Comisar al Naţiunilor Unite pentru Refugiaţi. Marine Le PEN, Benjamin Netanyahu - בנימין נתניהו - Home /https://www.facebook.com/ZiarulViitor. Agerpres.ro. Matteo Salvin. Ludovic Orban. Scurtu Bogdan. ASOR(Apararea Dreptruilor Omului Romania). LIGA -D.F. O. Gabriela FIREA , difuzare@ziarulviitor.ro