STATUL ROMAN FACE ABUZURI LA OAMENII CARE FAC BINE

Statul Roman, face mari abuzuri de putere, la oamenii care fac bine pentru tara lor mama, dovedeste ca arestarea lui George Becali, este numai la comanda politica din partea unor politicieni care ,,vor sa puna mana pe clubul Steaua”.

Mama lui Gigi Becali, a fost decorata azi, de Prefericitul Daniel, pentru toate Bisericiile construite de fiul ei. George Becali, a ridicat peste 10 locasuri de cultura si sociale pentru comunitatea romaneasca. Niciun politician roman, in cei 24 de ani, de la mare lovitura de stat, nu au fost in stare sa faca foarte multe minunii prin munca, fata de tara ta mama. Faptele lui Becali, de buna credinta pentru Dumnezeu, aratate prin multa munca sunt foarte multe si nu pot fi scris.

Presedintele Traian Basescu, trebuie sa il gratieze de urgenta, pe omul lui Dumnezeu, pentru ca este nevinovat in continuare, deoarece il va iearta Dumnezeu, de toate pacatele si este un act spiritual fata de oamenii lui Dumnezeu.

Peste 10 milioane de romanii cu drept de vot, considera ca Reputatul George Becali, este in continuare nevinovat si a fost dus dupa gratii, pentru ca a adus Uniunii Social Liberale-USL, peste 5 milioane de voturi, la alegerile parlamentare si de asta are acum Romania, stabilitate politica de lunga durata si durabila, din cauza lui George Becali, care el plateste cu inchisoare pentru linistea politica din Romania.

ZiarulViitor.ro

https://www.facebook.com/ZiarulVIITOR.RO/?ref=bookmarks
Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Un Ziar care critica si este enervant de rau. CEDO. Inaltul Comisar AL ONU pentru Drepturilor Omului. ONU.Înaltul Comisar al Naţiunilor Unite pentru Refugiaţi. Marine Le PEN, Benjamin Netanyahu - בנימין נתניהו - Home /https://www.facebook.com/ZiarulViitor. Agerpres.ro. Matteo Salvin. Gheorghe Funar, Ovidiu Dantesti, Gabriela Stefania NUT, Scurtu Bogdan. ASOR(Apararea Dreptruilor Omului Romania). LIGA -D.F. O. Gabriela FIREA , difuzare@ziarulviitor.ro