STATUL PARAREL ESTE ACUM LA GUVERNARE

 

Referitor la Statul pararel care liderii politici din toate culoarile politice reclama ca ar fi pe langa guvernare, azi se afla in politica cea mai mare la guvernare. Liderii PSD au contracte permanente cu liderii statului paralel. In Guvernul PSD 3, care tebuie sa fie cu fara personele publice cu dosare penale si alte trucuri, ce ar trebui sa fie punctul de peronire la care se vinde cel mai bine oferta politica. Penalii de la guvernarea lor, reclama ca ei au dus lupte politice impotriva Statului paralel , care de astfel acum sunt la masa Guvernului si sunt promotorii programului de guvernare care nu este un program de guvernare asa cum erau cu masurile fiscale care costa miliarde de euro.

Legaturile apropiate de liderii statului paralel cu Guvernele PSD , a devint tot mai bine cunoscuta si formarea Guvernului PSD 3, este nu pentru a guverna cu ceva si pentru ca statul paralel sa introduca mergneraii, vanzatorii si varjiotare de farmece  in plin in cursul lor de  guvernare.

 

Guvernele Gringeanu si Guvernul Tudose erau cica controlate de statele parlale pentru ca nu erau aservite regimului Dragnea si Tariceanu care si ei oricum stiu ca nu au ce cautat in fruntea unei majoritatiei parlamentare care este foarte penala si nociva si dauneaza grava sanatatii publice vietii publice din Romania. Iar liderii PSD, reclama acum ca au si statul pararella guvernare,cica lupta cu ele din greu,ce confirma ca nu au luptat de loc si au fost numite in procesul executiv si legilativ in desemnsarea Guvernului PSD 3, care astfel sunt ministri si au semnatura de persona publica juridca. Au creat Guvernul PSD, liderii coalitiei majoriatii parlamentare cu majoritatea politicienilor penali, pentru a produce cele mai inalte privilegii statului paralel, a decalrat liderii Guvernului PSD, care invoca ca ei, dau lupte grele cu statul paralel, care este acum pe fata in  Guvernul PSD 3.

 

Organizatii sunt multe din statul paralel care au participate la multe evenimente la care liderii PSD , forma guvernele PSD 1, Guvernul PSD/ALDE, de la care nu s-au lipsit sa ceara un punct de vedere din partea comsiiilor speciale ale statului paralel.. Se poate deduce farte bine, si prin unele delcaratii publice ca Guvernul PSD 3, nu este un guvern independent si loial milioanelor de voturi din alegerilor antiicpate, deoarece mi-e este greu sa cred ca acest Guvern ar putea guverna dupa toate programele de guvernare care nu erau de loc programe de guvernare, decat programul de guvernare ale statului paralel care este in lupta politica cu adeversarii politici din partea partidelor de opozitiei PNL SI USR. Guvernul PSD3, care provine din statul paralel controleaza tot mai mult actuala minoritate politica penala si nu mai dau de loc deminitate si drepturile politice Parlamentului, sa ceara socoteala ce face Guvernul statului paralel, in clasa politica din cadul guvernarii si  in folosoul bunului public si al transparentei publice in ce priveste banul public.
www.ziarulviitor.ro
Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Sunt milioane de probleme economice si sociale , pentru combaterea saraciei lucie, saraciei curata-marginalizare este rezultatul excluziunii sociale ce sunt promovate la periferia Societatii civile. Justitaia sa fie buna trebuie sa fie corecta. Politicii publice durabile si structurale ,pentru modernizarea cailor ferate, ar trebuie sa fie unele dintre obiectivele tuturor guvernelor politice. Nu sunt de loc reforme pentru ocupare :crearea de locuri de munca, flexibilizarea pietei muncii, facilitati si scutieri fiscale acolo unde este cazul pentru angajatori. Democratia are nevoie insa de mecanisme speciale prin care sa se poata „certifica” legitimitatea. Statul de drept nu poate sa fie fara respectarea drepturile omului si cele globale. Incalcarea drepturilor la locuire in institutii fundamentale, pentru grupuri marginalizate nu ofera justitiei sociala. Drepturile omului sunt inalienabile, adica nu pot fi instrainate .Nicio persoana fizica si juridica nu poate incalca drepturile omului deoarece sunt expresia obligatiile fundamentale prevazute in drepturile sale sunt legitime de nicio persoana nu are dreptul sa priveze pe cineva de drepturi. Din partea drepturilor omului pretinde ca nicio persoana sa nu fie mai presus de lege. Comunitatea drepturile omului prevede pacea, securitate sociala, promovarea si modernizarea sistemului de valori si democratie. Protectia si dezvoltarea economica si sociala formulate de libertatea presei de orice entitate sociala. Sistemul juridic din Romania are nevoie sa fie un regim al valorilor si legile sunt respectate in raport cu toti cetatenii. Sunt multe de facut si nu se face nimic!