STATUL DE DREPT IN ROMANIA IN ANUL 2018

 

Statul de drept in Romania in anul 2018, se manifesta astfel de cat prevede rapoartele MCV-ULUI. Guvernul se lupta impotriva proprie popor si guvernare. De ce nu vrea Guvernul sa asculte de poporul care la votat si se ascunde in spatele unuor interese ce sunt nocive de propriile lor afaceri penale. Poporul vrea stat de drept si masuri concrete pentru apararea Drepturilor Omului, astfel privind lupta impotriva luptei saraciei si coruptiei in zona arcului guvernamental administrativ si factor politic.

Pentru Guvern PSD din anul 2018, nu se afla la guvernarea proprie, de ce statul de drept este eliminat din puterea politica, din Guvern si Parlament, democratia a devenit sa fie mai violata de cat infractorii ce pretind ca au o afacere de interese de clanuri politice. Violentele Guvernului asupra populatiei sunt total nedemocratice si intoarce Romania impotriva poporului roman. MCV-ul a fost ridicat in Romania o data cu aderarea Romaniei la UE 27, din cauza multor focare de coruptiei continua si mai ales din cauza clasei politice cu dosare penale pe rol pentru afacerile de coruptiei cu banii publici fiind investitiile interne ale programului de guvernare ale regimului PSD. Acest mecanism masoara gradul de democratiei si puterea de cumparare si mai ales cum sunt respectate drepturile omului in Tribunale, CUrtii de Casactiei de Justitiei, si independenta judecatorilor europeni.

 

Dragnea si Dancila, ataca in mod repetat statul de drept si mai ales Uniunea Europeana, inctruct romanii vor democratiei orginala , un sistem de stat de drept si apararea drepturile omului, libertatea presei  libere, si sa nu mai fie la conducerea tarii noastre, politicienii numai penali cu contracte de afaceri de evaziunii fiscale si multa saraciei guvernamentala. Guvernul PSD, si alde, a lovit in plin o masa de romanii, care nu au de loc surse de venit din partea partidelor politice ce sunt azi la guvernarea lor de clientii politici, care unii dintre ei sunt donatorii de taxe si impozite la guvernele ultra penale si care pretind ca sunt guverne pentru oameni. Guvernul PSD-prin actuala majoritate parlamentara 89 la suta, a venit la guvernare si puterea legislativa, pentru modificarea legilor justitiei si sa controleze magistartii si toata presa libera si independenta, de factorul mizeriei politice si mai ales este un generator de de multe abuzuri ale functoinari corupti ce sunt unelte politice .

Potrivit poporului roman este un popor roman viu, si are dreptul politic sa fie cu nevoiea dea avea nevoie  de calitatea politica noua. Romania are foarte multe probleme grave si care sunt coruptia, saracia, liderii de partide cu dosare penale, lipsa de resurse financiare pentru popoulatiei, lipsa de scoli, drumuri infrastructura publica, locuri de munca serioase, .

 

Guvernarea tot mai slaba si care se da de gol, prin faptul ca nu doreste de loc sa guverneze in conformitate cu programul de guvernare ce nu vrea sa isi onoreze promisiuni electorale ce au fost validate de milioane de romani la alegerile parlamentare. Guvernul si actuala putere politica prin jocurile de politice ieftine si care produce politicile publice tot mai expirate, nu vrea sa asculte de recomandarile Comisiei de la Venetia, si Comisia de Drepturile Omului. Romania are o boala penala foarte periculoasa, indelungata pentru scut masiv asupra libertatea de exprimare , si care nu respecta opinia alegatorilor. Romania face sacrificii tot mai multe, a devenit un popor al sclavilor penalilor si multe firme de criminalii conduc acesta tara spre eliminarea ei din valorile democratice, valori crestine, conservarea drepturilor omului, astfel incat Romanii fac tot mai multe sacrificii pentru  mai multa aderare la UE, . Cu reforma sistemului politic al elitelor politice tot mai lipsite de credite politice interne, legalizarea tot mai mult coruptie publice, si functionari publici sa devina mai vedete de cat politicienii penali care fura cot la cot cu elitele lor penale din banii publici si zero investitiile straine, si mai ales nu vor  indexarea nivelului de trai. Guvernul de azi, doreste sa controleze in mod abuziv multi jurnalisti, oamenii de opinie publica, si mai ales protesteaza impotiva mass-media sa devina o sluga politica si sa nu spuna adevarul romanilor despre Romania, care merge spre un drum lung, periculos, si promoveaza doar la conducerea acestei tari ,persoane ce au grave probleme de viziune si produc fabrica de politicieni si oameni de afaceri penali.

 

www.ziarulviitor.ro

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Egalitatea, Libertatea, Dreptatea , Drepturile Omului, Drepturile persoanelor, Politica statului de drept, Stat democratie si combaterea coruptiei si exploatarea sexula a corupului prin eradicarea vanzarea de de sex.